Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Canım hani siteye giriş yaptıktan sonra sayfanın en altında "Ahşap Kutu Kazanmak İçin Üye Olun" diye bir yer var ya. İşte oradan gir ve üyelik formunu doldur.

Son düzenleme:
Bu arada bir şey sormak istiyorum kızlar doğadan ahşap kutu kazananlara: Üyelik formunu doldurduktan sonra Kaydınız Alınmıştır diye yazdı bende. Kazanınca yani ilk 25'e girince farklı bir ibare mi çıkıyor ekrana?:26:

günaydın kızlar
doğadan 'a önceden kayıt yaptırmıştım ama üye girişi diye bir şey olmadığından bi daha kaydoldum başka adresle (aynı adresi kabul etmedi)

neden böyle anlamadım

ayrıca çekilişler yapılacak diyor,ilk 25 filan demiyor sanki:26:

Benim Gliss'im kampanyasının ikinci gün kazananları aşağıdadır. Kendilerini tebrik ederiz. Ürünleri 2 hafta içerisinde kendilerine ulaştırılacaktır.

Açelya Demirer

Aybike Yıldız

Aynur Sarıbal

Ayşe Akça

Ayşe Akinci

Başak Yabacı

Burcu Yadigar Taşer

Ceren Ayşın Yakalı

Çiğdem Gül

Çiğdem Kocakurt

Deniz Gök

Dilek Horasan

Eda Talay

Fatmanur Öztaş

Gamze Akınoğlu

Gizem Güler

Göksu Çavuşoğlu

Gönül Hasip

Gül Özsöylemez

Gülşah Kalkış

Hadise Öztürk

İlknur Gürdağ

Işıl Taydaş

Kadriye Şeker

Leyla Ballı

Mehlika Demirtaş

Mehtap Karay

Meltem Berberoğlu

Merve sargın

Meryem Kartal

Nevin Avcı

Nuray Alkan

Özlem Dürüst

Refika Turan

Rukiye Kılıç

Seher Taşalan

Selma An

Sevda Genç

Sevim Güney

Şeyda Koçak

Şeyma Özyener

Sezgi Tirel

Songül Emre

Su Karaaslan

Sultan Kapkıner

Yasemin Aka

Yelda Sancak

Yeliz Ergünser

Zahide Demirci

Zuhal Güç

gene yokum var mı bizden

bende yokum :) neyse artık fikrimühimden gelenle idare edicez artık

bende kayıt olduktan sonra kaydınız alındı ve çekilişden bahseden bi pencere geldi..
sonra maillerimi kontrol ederken doğadan dan " Sevgili Doğadan Dostu,
'Her ay İlk 25 kişiye ahşap kutu hediye!' kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz. Başvurunuz kayıt altına alınmıştır. Doğadan Koleksiyon Ahşap Kutu kazananlarını her ayın ilk haftası web sitemizden öğrenebilirsiniz. Doğadan ile ilgili her türlü yenilik, kampanya ve fırsatlardan sizi de haberdar etmekten mutluluk duyacağız.
Doğadan ürünlerinin keyif dolu anlarınıza eşlik etmesi dileğiyle." diye bir mail gelmiş.. bence ilk 25 olsun çünkü erken katıldık

Son düzenleme:

bana da aynı mail geldi

kızçeler size bir şey sorcam...

blog kampanyaları hakkında ne düşünüyorsunuz... burda paylaşılmıyor galiba... aslında bazılarda hoş hediyeler oluyor ..paylaşılmama nedeni nedir merak ettim:82:

şahsen blog kampanyalarına katılmıyorum çünkü twitte de paylaşım şartı oluyor
benim twitim yok

Aynen bana da gelmiş öyle bir mail. Umarım kazanırız. Ama gece saat 23.59'dan sonra tarih 1 Haziran oldu. Yani gece başvuranlar filan olursa

Son düzenleme:
kıslar fm den bebegim geldi sizlere resim eklicem ama hamgi siteden ekleyim bulamadım yardımcı olurmusunuz

ben taktım bu fikrimühime maile cevap verdiler nas post şirketiyle gönderiyolarmış. onları arayın diyolar. he bende aradım tabi iki saat bir sürü kontör gitti. neyse adıma kayıt yookmuş gönderi numarasını öğrenin diyo. yok ya ben alamıcam bu bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…