money %100
canım ben de sayfa bulunamadı diyo.açıldı mı sizde sağlıkla ilgili olan:26:tşkrler cnm
canım ben de sayfa bulunamadı diyo.açıldı mı sizde sağlıkla ilgili olan:26:
aaa bunu öğğerndiğim iyi oldu bende 18.000 nap var 30 tl olcak diye seviniyodum ,nerden yapcam ben 100 tl lik alışveriş yaa..yuhhkı9zlar çek 100 tl ve üstü alışverişte geçerli. keşke arkadaş bunu en baştan belirtseydi...
aaa bunu öğğerndiğim iyi oldu bende 18.000 nap var 30 tl olcak diye seviniyodum ,nerden yapcam ben 100 tl lik alışveriş yaa..yuhh
kızlaaarr limangodan bitane elbise beğendim 17.99 bende 20 tl lik çek var ,kargoyla beraber 25 tl yapar 5 tl mi ödüycem ..ayy keşke bi kargo çeki olan olsaa..birleştirseeemm ..birleştiriliyomu bilmiyomda gerçi peki kalan 2 tl nolur ozaman?
aaa bunu öğğerndiğim iyi oldu bende 18.000 nap var 30 tl olcak diye seviniyodum ,nerden yapcam ben 100 tl lik alışveriş yaa..yuhh
kızlaaarr limangodan bitane elbise beğendim 17.99 bende 20 tl lik çek var ,kargoyla beraber 25 tl yapar 5 tl mi ödüycem ..ayy keşke bi kargo çeki olan olsaa..birleştirseeemm ..birleştiriliyomu bilmiyomda gerçi peki kalan 2 tl nolur ozaman?
aynen bende ilk kez katıldım kartım yeni ama ilk denememde 0 aldım :))
destek istemek yasakSevgililer Günü Ödüllü Sorusu | Facebook
Yorumumu beğenir misiniz kızlaar? (SEDA ŞAHİN) [kendi face'im, adım değildir]
ama ben bitek onu beğendiiimmm napcam başka şeylerdemi alcam yaaaaalimangoda çek tutarı altına alım yapamıyosun cn yani 21tl alım yapmalısın kargo hariç
çook teşekkür ederim :13:oo süper hediyeler güle güle kullanınnn
ayakkabı atölyesinden ayakkabım geldiiiii
Allah'ım bu kadar mı şahane olurr bu kadar mı tarzım bilinirr
bayıldımmm aşık oldum mükeemmeeelllllllllllllll
klasik topuklu bi şey bekliyordum ama kavruk fındık renginde topuklu bir oxford yollamışlarrrrr
bi de trendyol aradı bugün, 10 tl hediye çek vericez size dedi, olur dedim
ayakkabı atölyesinden ayakkabım geldiiiii
Allah'ım bu kadar mı şahane olurr bu kadar mı tarzım bilinirr
bayıldımmm aşık oldum mükeemmeeelllllllllllllll
klasik topuklu bi şey bekliyordum ama kavruk fındık renginde topuklu bir oxford yollamışlarrrrr
bi de trendyol aradı bugün, 10 tl hediye çek vericez size dedi, olur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?