Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]Mavala Türkiye
[/h][h=6]İşte bugünkü hediyeli yarışmamızın sorusu!
Mavala' nın hoş olmayan ayak kokusunu önlemeye ve ayaklara gün boyu tazelik hissi sağlamaya yardımcı olan jel formundaki ürününün adı nedir?
Sorumuzun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 60., 100, 120., 160. ve 220. kişilere birer adet Mini Color Oje hediye ediyoruz.
Hepinize iyi şanlar diliyoruz.[/h]

[h=6]Mavala Türkiye
[/h][h=6]İşte bugünkü hediyeli yarışmamızın sorusu!
Mavala' nın hoş olmayan ayak kokusunu önlemeye ve ayaklara gün boyu tazelik hissi sağlamaya yardımcı olan jel formundaki ürününün adı nedir?
Sorumuzun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 60., 100, 120., 160. ve 220. kişilere birer adet Mini Color Oje hediye ediyoruz.
Hepinize iyi şanlar diliyoruz[/h]

Mavala Türkiye

İşte bugünkü hediyeli yarışmamızın sorusu!
Hepinize iyi şanlar diliyoruz

Cevap sanırım koku giderici ayak jeli kızlar başka birşey çıkmıyor

[h=6]Mavala Türkiye
[/h][h=6]Öncelikle hepinize yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Sorumuzun cevabı Koku Giderici Ayak Jeli - Deodorizing Foot Gel olacaktı.
Sorumuza doğru cevabı vererek, bize ulaşan;
60. kişi Sn. Behiye Albayrak,
100. kişi Sn. Alev Balcı,
120. kişi Sn. Furkan Demirci,
160. kişi Sn. Yüksel Blazer ve
220. kişi Sn. Canan Zerkinli.
Kendilerini tebrik ediyoruz. Adres ve telefon bilgilerini bulker@santekozmetik.com adresine göndermelerini rica ediyoruz.
Saat 15:00' da Ardell Türkiye syfamızdaki yarışmamıza bekliyoruz.
Sağlıklı ve güzel günler diliyoruz
[/h]

Mavala Türkiye
Öncelikle hepinize yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Sorumuzun cevabı Koku Giderici Ayak Jeli - Deodorizing Foot Gel olacaktı.
Sorumuza doğru cevabı vererek, bize ulaşan;
60. kişi Sn. Behiye Albayrak,
100. kişi Sn. Alev Balcı,
... 120. kişi Sn. Furkan Demirci,
160. kişi Sn. Yüksel Blazer ve
220. kişi Sn. Canan Zerkinli.
Kendilerini tebrik ediyoruz. Adres ve telefon bilgilerini bulker@santekozmetik.com adresine göndermelerini rica ediyoruz.
Saat 15:00' da Ardell Türkiye syfamızdaki yarışmamıza bekliyoruz.
Sağlıklı ve güzel günler diliyoruz.

[h=6]Anchor Butik
[/h][h=6]Anchor'la Bil, Kazan yarışmamızın bugünkü sorusu geliyor:
"Türkiye'de dikiş ipliği denilince akla gelen tek isim olan Drima, en yoğun olarak 100 metrelik makaralarda satılıyor. Peki Drima başka kaç metrelik makaralarda satılmaktadır?"

Yarın öğlen saat 12'ye kadar doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle 1 kutu Drima dikiş ipliği kazanmak için tek yapmanız gereken bu basit sorumuza doğru cevabı yorum olarak bırakıp sayfamızı beğenmiş olmanız. Herkese bol şanslar![/h]

2 gündür giremiyorum leptop bozulmuştu hemen yaptırdım:1:

ayakkabı atölyesinden ayakkabım geldiiiii
Allah'ım bu kadar mı şahane olurr bu kadar mı tarzım bilinirr
bayıldımmm aşık oldum mükeemmeeelllllllllllllll:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

klasik topuklu bi şey bekliyordum ama kavruk fındık renginde topuklu bir oxford yollamışlarrrrr:32::52::52::52::52::32::52::52::32:

bi de trendyol aradı bugün, 10 tl hediye çek vericez size dedi, olur dedim:1:

güzel sözleriniz için çok teşekkür ederimmm aminn kızlarr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::29::29:

foto tabi ki ekliyorum,sözüm vardı zatenn

asıl rengi 3. fotodaki renk, diğerlerinde flaş biraz bozdu

:53::53::52::52:aynı ayakkabı yollmışlar bana daa:52: bende bayıldım canm iyi günlerde kullan inşallah:16:

benim 4. oxford um oldu bu:23:
kalitesi de şahane üstelik bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim bende foto koycam az sonra:23:

14 Şubat sevgililer gününde sevgilinle ya da bir arkadaşınla sinemaya gitmek ister misin? O zaman “Bir Numaranı Seç”, istediğin bir kişiyle sinemaya gitme şansını yakala!

Mutlu Akü - Bir Numaran Kim? | Facebook

Pazartesi günü saat 12:00'a kadar "Senin 1 numaran Kim" uygulamamız ile, 1 numarasını seçen takipçilerimizden
1. , 100. ve 200. kişilere çift kişilik AFM Sinema bileti hediye edilecektir.

1:34:

yasak yazı olduğu için kaldırdım ark..

2:34:

Sevgililer Günü Hediyen Toyzz Shop'tan!

13-14 Şubat tarihlerinde yapılacak yarışmamızda kazanan sen ol, sevgiline senin adına bir hediye de biz gönderelim.

ToyzzShop | Facebook

3:34:

Yılın “En ‘Tat’lı Aşıkları” aranıyor! Sevgilinizle birlikte çekildiğiniz bir fotoğrafınızı 14 Şubat’a kadar tatketcapye@gmail.com adresine gönderin, bu yılın “En ‘Tat’lı
Aşıkları” olarak sayfamızda yer alma şansını yakalayın. Üstelik seçilen 10 fotoğrafın sahibi sürpriz hediyeler kazanacak. Bekliyoruz!

Tat Ketçap | Facebook

4:34:

Hemenevinde.com olarak takipçilerimize 09 Şubat 2012 - Perşembe günü hediyemiz 1 Adet Twista Chopper Plus - Avuç İçi Doğrayıcı.

Çekilişimize katılmak için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki Twista Chopper Plus - Avuç İçi Doğrayıcı resmini Beğenip, paylaşmanız.

Bol Şanslar.

hemenevinde | Facebook

5:34:

virüslü olduğu için kaldırdım

bol şanslar...

:12:

clinuqe türkiye bir yazısında şöyle diyor

Sevgililer Günü makyaj sırlarını öğrenmek ve deneme boyu dudak parlatıcısı kazanmak için yarın Nautilus Boyner'e uğramayı unutmayın :)

Son düzenleme:
Back
X