Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
theramed de ve pritte 100. kişi iseniz adres bilgilerini girdikten sonra kazandınız yazıyor.
The wedding ceremony of Francesca Colombi and Giampiero Giannoccaro was hosted underwater at the Morcone beach, Italy's Elba Island on June 12, 2010 in front of 261 diversFrancesca ve Giampiero 2010da dünyanın EN ilginç düğünüyle evlendi! Bu çılgın çift, dünyanın en kalabalık sualtı düğünü ile dünya evine girdi! Sence denizin derinliklerinde gerçekleşen bu düğüne kaç kişi katılmıştır?
cevabı bilen var mı Rufflesta soruyorbulamadım
[TABLE="width: 0"]
[TR]
[TD="class: txt, align: left"]263[/TD]
[TD="class: sp, align: left"][/TD]
[TD="class: chk"]
[/TD]
[TD="class: img, align: left"][/TD]
[TD="class: txt, align: left"]261[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="class: txt, align: left"]262[/TD]
[TD="class: sp, align: left"][/TD]
[/TD]
[TD="class: txt, align: left"]264[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
The wedding ceremony of Francesca Colombi and Giampiero Giannoccaro was hosted underwater at the Morcone beach, Italy's Elba Island on June 12, 2010 in front of 261 divers
limango kargo çki 7 tl var isteyene aktarablrm
Herbert ve Zelmyra bulamadım![]()
sorusu bu muydu canımHerbert ve Zelmyra bulamadım![]()
sorusu bu muydu canım
En uzun evli kalan çift 101 yasindaki Zelmyra ve 104 yasindaki Herbert, 2009 Mayis ayinda evliliklerinin 85'inci yilini kutladilar. Kuzey Karolina'da yasayan çift 13 Mayis 1924'te evlenmisti.
Dnyann En Garip iftleri
sorusu neydi bu mu canım ?
En uzun evli kalan çift 101 yasindaki Zelmyra ve 104 yasindaki Herbert, 2009 Mayis ayinda evliliklerinin 85'inci yilini kutladilar. Kuzey Karolina'da yasayan çift 13 Mayis 1924'te evlenmisti.
Dnyann En Garip iftleri
benim bulduğum haberde bu 14 şubat 2011de 86 yıl diyordu, ben 87 dedim cevap olarak.
Buldum 86 imiş. sağol :)