Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Futbolun Delisiyiz
Beşiktaş Futbol Takımı Resmi Sponsoru Avea 5 kişiye Gençlerbirliği maçı için çift kişilik bilet hediye ediyor. Uygulamadaki soruyu yanıtla takımını yalnız bırakma!

‎2-- Nihal Can
42- Meryem Orhan
82- Lena Enes
122 Arzu Balcin
162 Meral Larem
202 Alev Dinç
242 Burhan Malkoç
282 Sevil Arslan
322 Halim Ülkü
362 Elvan Yeşilbaş
402 Emine Şen
442 Mesut Demirbay

İkiçay
Değerli Katılımcılarımız,
Yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi ve online satış sitemiz www.bizeikicay.com sitemizi tanıtımımıza katkınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimizi sunarız.
Uzun Uğraşılar sonucu elde edebildiğimiz listeden kazanan talihlilerimiz Fotoğrafta Gözükmektedir.
Yarışmamızın yapılmasını sağlayan değerli katılımcımız savaş Uzun Bey'e ayrıca hediyesini firmamız gönderecektir.
Yeni bir yarışmada buluşmak dileğimizle herkese sağlıklı keyifli günler dileriz.
Kazanan Talihlilerimiz lütfen online satış sitemiz www.bizeikicay.com girerek üye olsunlar ve adreslerini kayıt ettirsinler.
Hediyeleri en kısa sürede kendilerine ulaştırılacaktır. ( azami 3 iş günü)

Fotoğrafını çekip koyabilir misiniz kızlar? Otomatik sıkan kutusuylamı geldi?

BUYUR CANIM

$Fotoğraf0256.webp$Fotoğraf0257.webp$Fotoğraf0259.webp

kutunun altında yazan 2011 tarhinin resmini de çektim sanırım üretim tarihi olsa gerek :) :37:

Eklentiler

• $Fotoğraf0258.webp
    $Fotoğraf0258.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $Fotoğraf0258.webp
    $Fotoğraf0258.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 30
tebrikler... nasıl başardın ne harika :46:
şans işte.ama laftan anlamayan duvara yazanlarında sayesinde şansımda arttı dielim.admin defalarca yazdı duvara yazılan yorumlar geçersiz 18:00 de yayınlanan resmin altına yorum yapın die ama deminde baktım millet hala duvara yazıyo.ee ezbere yarışmaya katılıyolar.sonrada hani ben hani ben.duvara bile yazdım buraya yorum bırakmayın geçersiz die ama yok.olsun bana yaradı :21::21::21::21:ama dün öle dua ettimdiki anlatamam.çok istemişim demekki kabul olduşükürler olsun:21::21::21::21::21:

kazanmana sevindim ilk ben duyurmuştum sonra bi arkadaş link atarak duyurmuştu siteden birinin kazanması güzel oldu bak seni beklemişler gelsin de hediye verelim diye güle güle kullan :16:

evet canım çok sağol sayende :16:

:29:inşallah sen daha iyilerini kazan :29:

glade hangi kargoyla geldi canım bu arada:44:

Sabah işe giderken yolda bir kaza olduğunu gördün, ne yaparsın? Testi çöz, kişisel gelişim semineri, sigarayı bırakma veya kilo kontrolü eğitimi kazan! Haydi acele et, kampanyamız bu gece son bulacaktır!

şans işte.ama laftan anlamayan duvara yazanlarında sayesinde şansımda arttı dielim.admin defalarca yazdı duvara yazılan yorumlar geçersiz 18:00 de yayınlanan resmin altına yorum yapın die ama deminde baktım millet hala duvara yazıyo.ee ezbere yarışmaya katılıyolar.sonrada hani ben hani ben.duvara bile yazdım buraya yorum bırakmayın geçersiz die ama yok.olsun bana yaradı :21::21::21::21:ama dün öle dua ettimdiki anlatamam.çok istemişim demekki kabul olduşükürler olsun:21::21::21::21::21:

tebrikler canımmm... güle güle kullannn :23::16:
bende sinir oldum duvara yazıp duruyorlar :47:

trendyol alışverişimden kazandığım 10 tl yüklenmiş :21: 2 hesabımdan daha yüklenecek bu ayın 19 unda :23: toplam 30 tl olcak hepsi bie arada kullanılıyormu kızlar:18:

Back
X