Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülaylar altından pırlanta kalp kolye kazandım
![]()
gülaylar altından pırlanta kalp kolye kazandım
![]()
tebrikler canım inşallah iyi günlerde kullan![]()
robotum geldi
kurudu artık hediyelerim hiç bir şey kazanamıyorum inşallah gelecek hafta süper olur
arçelik hangi kargoyla geliyor kızlarr
şans işte.ama laftan anlamayan duvara yazanlarında sayesinde şansımda arttı dielim.admin defalarca yazdı duvara yazılan yorumlar geçersiz 18:00 de yayınlanan resmin altına yorum yapın die ama deminde baktım millet hala duvara yazıyo.ee ezbere yarışmaya katılıyolar.sonrada hani ben hani ben.duvara bile yazdım buraya yorum bırakmayın geçersiz die ama yok.olsun bana yaradıtebrikler... nasıl başardın ne harika![]()
kazanmana sevindim ilk ben duyurmuştum sonra bi arkadaş link atarak duyurmuştu siteden birinin kazanması güzel oldu bak seni beklemişler gelsin de hediye verelim diye güle güle kullan![]()
şans işte.ama laftan anlamayan duvara yazanlarında sayesinde şansımda arttı dielim.admin defalarca yazdı duvara yazılan yorumlar geçersiz 18:00 de yayınlanan resmin altına yorum yapın die ama deminde baktım millet hala duvara yazıyo.ee ezbere yarışmaya katılıyolar.sonrada hani ben hani ben.duvara bile yazdım buraya yorum bırakmayın geçersiz die ama yok.olsun bana yaradıama dün öle dua ettimdiki anlatamam.çok istemişim demekki kabul olduşükürler olsun
![]()
ne zaman katılmıştın yarışmaya? ben de bekliyorum ama hala gelmedi de,gönderimler haftalık yapılıyomuş
teşekkür ederim canımtebrikler canımmm... güle güle kullannn
bende sinir oldum duvara yazıp duruyorlar![]()
Club Okey - Aşk Testi | Facebook
cevap japonya kızlar kazansın birazda hep erkekler kazanıyo onların daha çok ihtiyacı var herhalde ondan![]()