Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yapı Kredi World

Sevgililer Günü yaklaşırken, aşk filmleriyle ilgili sorularımız devam ediyor!

Sayfamızın sol tarafında bulunan "Ödüllü Soru" sekmesindeki sorumuza doğru cevabı veren ilk 3 kişiden biri olun, hediyenizi kapın!

ruffles dan bende kazandım. ablamın adıyla kazanmışım süper oldu ya. kazananlara tebrikler

slm kızlar nasıl kazıosun banada bahsetsene

canım 3 hafta sürdü kısmet bu haftayaymış. soruları vardı 5er tane en hızlı sürede doğru cvp layanlardan 10 kişiyeydi hediyesi. ben sorular çıkar çıkmaz googleda aradım. oldu çok sevindim :)) inş sende kazanırsın bi r daha olunca

$422563_332486546790340_191217814250548_916134_1849555868_n.webp

[h=6]La Roche-Posay - Türkiye
[/h][h=6]İşte ilk haftanın kazananları! Onlar hassas ciltlerine özel Hydreane nemlendirici kazandılar, eğer siz de kazanmak isterseniz, yapmanız gereken her gün sorduğumuz sorulara ilk yanıt veren olmak![/h]

3 gndr bakamadım buraya
hürriyet emlakdan kazandıgım monopoly oyun şeysi ve 3 tane yurtiçi kargo arabası geldi yumuşak olanlardan
monopuly kazandıgımdan heberim bile yoktu kocaman paketi açınca şok oldum :53: hoşumada gitti tabii :16:

$IMG0727A.webp

3 gndr bakamadım buraya
hürriyet emlakdan kazandıgım monopoly oyun şeysi ve 3 tane yurtiçi kargo arabası geldi yumuşak olanlardan
monopuly kazandıgımdan heberim bile yoktu kocaman paketi açınca şok oldum :53: hoşumada gitti tabii :16:

Eki Görüntüle 345390

Tebrikler :46:
Ponylerden haber çıkmamış hiç, ümidi kesmiş artık arkadaş :19:
Onu haber vereyim dedim

gliss anketinde eşimin hesabından yaptım, tebrikler, kazandınız hediyeniz adresinize gelecek falan yazısı çıktı..:46::46:
evde siyah glisin kremi vardı,verilen hediye de şampuan ve sıvı sprey kremmiş, seti tamamladım..:23:
ama arada sırada gliss sayfasına yazıyordum ,
siyah glissler için yarışma yapılsın diye..
evrene de, glise de mesajım gitmiş demek..:34::1:

ohh beee, yılbaşından beri doğru dürüst bişey kazananmamıştım..:119::119:
tabii yurtiçinin kargo arabalarını:55: ve nestlenin magnetli takvimini saymazsak:35:
:49:garip anam,:49:yiğit anam,çilekeş anam:6: dün şansımı tekrar açtı :16::21:

günayyddınnnn

şimdi glisss kazandımm birazdan deneyin kızlarrr... :52::52::52::52::52:

Best Western Türkiye Sevgililer Günü Kampanyasına katılın, Paco Rabanne One Million ya da Lady Million parfüm kazanma şansını yakalayın.

Katılmak için tıklayın ... Best Western Turkey - 14 Şubat Sürprizi | Facebook

Duvar Fotoğrafları | Facebook
saygı hast. kazananlar tebriklerrrrr

glısden bnde kazandım sonunda ınsallah duzgun bısı yolarlar
ayrıca o kadar soru soruluor hcbırseye yanıt verımolar :(

Back
X