Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende baktım benim mailde de 5.90 kargo ücreti diyor ama ben ödeme yaparken kargo 0.00 dı iyi hatırlıyorum bu sözleşme feshi diye öyledirartı öyle olsa markafoni ve terndyol gibi kargo ücretinide alırlar ödeme yaparken ,benim ilk alışverişim burdan ,bilenler vardır.ama koskoca yazıyor bugün tüm gün kargo ücretsiz diye..
evet bende baktım benim mailde de 5.90 kargo ücreti diyor ama ben ödeme yaparken kargo 0.00 dı iyi hatırlıyorum bu sözleşme feshi diye öyledirartı öyle olsa markafoni ve terndyol gibi kargo ücretinide alırlar ödeme yaparken ,benim ilk alışverişim burdan ,bilenler vardır.ama koskoca yazıyor bugün tüm gün kargo ücretsiz diye..
kızlarr daybuday müş.hiz. aradım mailin bi anlamı yokmuş alınsaydı ücret kk kartından alınırdı sonradan ücret alınmaz dedi![]()
kızlarr daybuday müş.hiz. aradım mailin bi anlamı yokmuş alınsaydı ücret kk kartından alınırdı sonradan ücret alınmaz dedi![]()
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][TABLE="width: 98%"]
[TR]
[TD]Ürünlerin Cinsi ve türü, Miktarı, Marka/Modeli, Rengi, Vergiler Dahil Satış Bedeli aşağıda belirtildiği gibidir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ödeme Şekli: Kredi kartı ile.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR="bgcolor: #000000"]
[TH]Ürün[/TH]
[TH]Tutar[/TH]
[TH]Adet[/TH]
[TH]Toplam Tutar[/TH]
[/TR]
[TR="bgcolor: #ffffff"]
[TD="align: left"]Mehtap&Casa Si Krep Tava [/TD]
[TD="align: right"]12,90 TL[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: right"]12,90 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="bgcolor: #e7e7e7, colspan: 2"]Ara Toplam[/TD]
[TD="bgcolor: #e7e7e7"]12,90 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="bgcolor: #e7e7e7, colspan: 2"]Kargo[/TD]
[TD="bgcolor: #e7e7e7"]0,00 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="bgcolor: #e7e7e7, colspan: 2"]KDV 18%[/TD]
[TD="bgcolor: #e7e7e7"]1,97 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="bgcolor: #e7e7e7, colspan: 2"]Hediye Çeki (0CCEJ4UI)[/TD]
[TD="bgcolor: #e7e7e7"]-10,00 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="bgcolor: #e7e7e7, colspan: 2"]Sipariş Toplamı[/TD]
[TD="bgcolor: #e7e7e7"]2,90 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TESLİMAT [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 98%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Ürün sevkiyatı 14.02.2012 - 28.02.2012 tarihleri arasında yapılacaktır.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Ürün sevkiyat masrafı olan 5,90 TL kargo ücreti ALICI tarafından ödenecektir. Kargo gönderi kodunuz sisteme yansıdıktan sonra en geç 3 işgünü içerisinde siparişiniz kargo şirketi tarafından teslim edilecektir.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
mailde bu şekilde yazıyor hem kargo 0 tl gözüküyor hemde kargoyu alıcı öder yazıyor daha önce böyle bi durumla karşılaşan var mı?:44:
Çorap Terzisi
‎13/02/2012 - 20/02/2012 HHBŞ - HHBH UYGULAMASI
Özel Şifre : Türkiye'nin Çorap Fenomeni
Haftanın Ödülü : 1 Kişiye Tam 3 Kutu (20 Çift) Çorap
1 Kutu Platin, 1 Kutu Miss, 1 Kutu Misster
Katılım İçin Son Gün : 19/02/2012
Kazanan Talihli 20/02/2012 tarihinde buradan açıklanacak.
Herkese İyi Şanslar...