Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

KOTON’un yeni sezon koleksiyonundan çok şık bir hediye kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Sorumuzun doğru yanıtını yarisma@trendyol.com’a 'KOTON YARIŞMA' başlığıyla mail atan 10. kişi KOTON’dan görselde Wilma Elles’in üzerindeki ‘Kotoncity Marine T-shirt’ü kazanıyor! İşte sorumuz: KOTON butiğimizde ‘Elbise’ , ‘Bluz’ , ‘Pantolon’ ve ‘Tunik’ kategorileri altında sırasıyla kaçar ürün bulunmaktadır? İyi şanslar… (Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananı 16.00’da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!)

bekodan katı meyve sıkacağı kazanmışımbabamın hesaptan girmiştimeşimle bende sadece msj vardı.
sertexden kazandığım yastığımda geldi bugun çok harikaymış kalitelide.
b,rde gülaylardan pırlanta kalpli kolye kazanamayanlar heç üzülmesin pırlantasını görmek için mikroskop lazım.bende mail attım.insanları pırlanta die neden beklentilerini yükseltiyosunuz gümüş kolye deseniz daha iyi olur ona göre umutlanırdık die.görünce baya sinir oldum ama.o değilde gören dalga geçiyo hele arkadaşlar amann ne pırlantası die gülüyolar

Arkomen e 7 hesaptan katıldım sadece eşim adına kazanmışım

Vivaldi Kozmetik
VİVALDİ KOZMETİK SAAT SERİSİ (15 Şubat 2012) ADLI ALBÜMÜ PAYLAŞ GÖZALTI KREMİ KAZANMA ŞANSI YAKALA!!!!

Paylaşım yapanlar arasında yapılacak olan çekilişte 1 kişiye Vivaldi Kozmetik Gözaltı Kremi hediye edilecektir. Paylaşın , hediyeyi kazanma şansını yakalayın!!!

Vivaldi Kozmetik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…