Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar sürat kargodan bi paket gelmiş evde yoktum. Fakat 5 tl kargo ücreti istemiş. Annemde geri yollamış. Ne olabilir acaba? :31:

sürat kargodan Fikrimühim in SEk süt paketi geldi bugün, o olabilir ama, kargo ücreti ödenmiyor..bir ara sor neymiş..

Sek sütün paketindeki boş şişeyi oğlum pek sevdi, :55:arabasına koyup süt satıyor.:9:.

kızlarr bu arada polo club vardı ya isteyen herkese hediye diye bişe paylaşılmıstı , üye olmustuk sitesine. bugün hediyelerim geldi cidden, makyaj çantası ve bozuk para cüzdanı. şaşırdım gayette güzeller. paylasım için tşk ediyorum .:16:
buarada yurt içi kargo ile geldi,ankaradan gönderiliyormuş. önce aradılar ankaradan arıyoruz diye snra da kargo geldi.

Evet banada geldi dün ama ben bilgilerimi paylaştığımı bile hatırlamıyorum ilk defa hediye aldım zaten herkese göndereceklerini yazmışlardı kargonun bize ait olduğunu hatırlıyorum.:) Kargoyu herkes 4.50 ödemiş ben 4.00 ödedim kargocu çocuk 50 kuruş almadı benden canımcığıım anladı halimi heralde :D Ayrıca çok beğendim çok hoşlar :)) güle güle kullanın sizde :16:

ohh gelebildimmm işte polo club dan gelenler $polo club.webp

bu arada polo club içine de görmemiş gbi fiyat küpürlerinide koymus ona gıcık oldum, makyaj cantası 49.90 , bozuk para cüzdanı 39.90 mıss sözdee bilemicem :41:

valla bilemicem kuzum ama bana nedense hiç inandırıcı gelmedi. tamam tahminimden cok daha güzeller ama ikisine toplam 90 tl saçma geldi bana.:1::1:

evet banada fiyatı göndermelerindeki amacı anlayamadım zaten :) hiç yoktan 4 liraya bozuk para cüzdanımla makyaj çantam oldu dedim :)))

benim limangodann 20 tl çekim varr ama alışverişimde kullanamıyorumm nasıl kullanıcamm bilenn varsa bi el atsaa yaa

benim limangodann 20 tl çekim varr ama alışverişimde kullanamıyorumm nasıl kullanıcamm bilenn varsa bi el atsaa yaa

Alacağın ürünü sepete atıyorsun.Sonraki aşamada çıkıyor zaten hediye çekinizi kullanmak istiyormusunuz diye..Ondan sonra bu çeki kullanmak istiyorum diye biyer var orayı tıklıyorun telefon giriyosun telefona geliyor kod kodu da giriyosun bitiyorr :34::34::34:

normal hediye çeki ise kullanman gerek
yeni üyeliklereee 20 tl çek veriyolarmşyaa başka msnden kaydoldumm çeki böyle verdilerr amaa kullanamıyrum geçersiz diyo süresidee aktif ve daha çok varr anlamadmm
Alacağın ürünü sepete atıyorsun.Sonraki aşamada çıkıyor zaten hediye çekinizi kullanmak istiyormusunuz diye..Ondan sonra bu çeki kullanmak istiyorum diye biyer var orayı tıklıyorun telefon giriyosun telefona geliyor kod kodu da giriyosun bitiyorr :34::34::34:

bunlarıı yaptımm tabikii amaa çeki kabul etmiyoo var 20 tl amaa kullanamıyrumm

yeni üyeliklereee 20 tl çek veriyolarmşyaa başka msnden kaydoldumm çeki böyle verdilerr amaa kullanamıyrum geçersiz diyo süresidee aktif ve daha çok varr anlamadmm

o zaman limangonun iletişiminden mail at,çekimi kullanamıyorum sorun var diye..

Hediye çekinizi, bu kampanyada altın ürünlerinde katma değer vergisinin birden fazla olması dolayısı ile kullandıramıyoruz.
Özür dileriz.

böyle mi diyo:44:

Back
X