Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlarrrr ben çok soru soruyorum ama yine bişe soracağım..
Limango hediye çekimi kullanamıyorum bir arkadaşımda denedi o da kullanamıyor sizde öyle bi durum oldu mu ? Önceden kullandık ama şimdi olmuyor

enerjik.com dan aradılar sımdı hedıyem kargodaymıs acaba ney çatlıcam şimdi gelince foto paylaşırım canlar :52::52::52::52:

ben daha önce kazanmıştım bir kitap, bir dvd bir de not defteri ile kalem gönderiyorlar sana da öyle birşeyler gelebilir canım..

bedava dıjıturk kazandınız dıye aradılar.ıyı dedım.sadece 85 tl olan baglantı ucretı 30 tl kanallar 119 tl çok ındırımlı falan sormasan soylemeyecek.dıkkatlı olun.bedava dıye kandırıyolar.

Bitkisel kozmetiğin dünya lideri Yves Rocher’nin “İşte Bizim Hikayemiz” kampanyası başladı.
Facebook üzerinden kampanyaya katılarak aşkınızı rengarenk bir fotoroman haline getirebilir, bunu sevdiklerinizin duvarına gönderebilir ve Yves Rocher’den ürün sepeti kazanma şansını yakalayabilirsiniz...

Yarışmaya katılmak için önce sayfayı beğenmek gerekiyor: Yves Rocher Türkiye | Facebook

Sonra da uygulamaya gitmek gerekiyor: Yves Rocher Türkiye - İşte Bizim Hikayemiz | Facebook

Süper bi fotoroman oluyor, balonları kendiniz yazıyor, fotoğrafları kendiniz seçiyorsunuz...
İsterseniz büyük bir şekilde bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz, ben indirdim çıktısını alıcam. :)

"Uygulama 01 Mart 2012 Perşembe itibariyle sona erecektir." yazıyor sayfalarında...
Kazananlar da 5 Mart’ta yine Facebook sayfalarında yayınlanacakmış...

Ödül olarak da ürün sepeti veriyolar.
Sepet içeriği Comme une evidence parfüm seti, Green Comme une evidence parfüm setinden oluşuyomuş.

:)

Gümüş
‎"gumuscu.net" Sevgililer Günü Özel Yarışmasını Kazanan İsimler " Mine Cesurlar (İstanbul)" "Nurgül Adıktı (İzmir)" ve "Seda Şahin (Zonguldak)" İyi günlerde kullanın :)

Gümüş kolye kazanmışım ablamın adına :52::27::52:

"Ülker Ducros reklam filminde oynayan karakterler aşağıdakilerden hangisidir?" sorusuna "Anne/çocuk" doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

Kazananlar:
1- Aliye Dinger
2- Aslı İnanoğlu
3- Aylin Akdemir
4- Büşra Cesur
5- Devrim Karaaslan
6- Fatih Altan
7- İdil Işıkdağ
8- Lerzan Karabayır
9- Mért Sever
10- Meryem İncekaraoğlu
11- Nesli Taner
12- Nusrettin Balıkçi
13- Ömer Faruk Sukayar
14- Sabire Karapıçak
15- Seda Serdar
16- Selin Şentürk
17- Sinem Köseoğlu
18- Tuana Demirel
19- Tuba Öztel
20- Zeynep Çatalkaya

Ülker Ducros Hediyeli Soru Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için herkese teşekkür ederiz.

:47::47::32::41:

"Ülker Ducros reklam filminde oynayan karakterler aşağıdakilerden hangisidir?" sorusuna "Anne/çocuk" doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

Kazananlar:
1- Aliye Dinger
2- Aslı İnanoğlu
3- Aylin Akdemir
4- Büşra Cesur
5- Devrim Karaaslan
6- Fatih Altan
7- İdil Işıkdağ
8- Lerzan Karabayır
9- Mért Sever
10- Meryem İncekaraoğlu
11- Nesli Taner
12- Nusrettin Balıkçi
13- Ömer Faruk Sukayar
14- Sabire Karapıçak
15- Seda Serdar
16- Selin Şentürk
17- Sinem Köseoğlu
18- Tuana Demirel
19- Tuba Öztel
20- Zeynep Çatalkaya

Ülker Ducros Hediyeli Soru Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için herkese teşekkür ederiz.

yokumm:45::45::45::47::47::47:

Yüz Tık'la Kazan!
kızlar üye olup 100tıkla puan topluyosunuz hergün hediye var

arkadaşlar teknosa aşk için teknoloji kazananları açıklamış pcden chorme ve explorer dan açamadım buraya kazananları kopyalar mısınız?

Snickers Türkiye

Facebook

DİLRUBA TAKI DA çekiliş var bayanlar...

Duru Shine reklam filmini izlediniz mi?
Bugün saat 14.00'da soracağımız soruyu doğru yanıtlayan kişiler arasından gün sonunda yapacağımız çekiliş ile 5 kişiye Duru Gourmet Duş Jeli hediye seti veriyoruz. Yarışma sorusu bu gece 00.00' a kadar devam edecektir.

Duru Banyo Keyfi | Facebook

Himalaya Tuzu | Facebook

200.00 TL değerinde hediye veriyor :10:

Ev Hikayesi - Duvar | Facebook

Eki Görüntüle 348450

Facebookta ilk 1000 içersinde yer alın bu dekoratif duvar objesini kazanma şansı yakalayın!

tsk ederım bugun yoktummmmmmmmmmm

Kazananlar:

yeni sorunun cevabı
Kekiğin botanik bilimindeki adı “origanum” dağların neşesi anlamındadır.

benm de avon setım geldı cok guzel kokuo ama bende dus jelı var basmalı olan kremden yok etı cın kazanalrı toplu sekılde acıkladı mı acaba ısmıme nerden bakıcam bıde hero baby maıl gondermıs numune paketı ıcın kac gun ıcınde gelıo numune alan var mıı

Back
X