Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya bir piliç firması piknik seti hediye ediyordu?
5000 kişiye galiba
hangi şirketti o ?
çekilişi oldu diye hatırlıyorum
ürün poşetini mektup ile gönderdim çekilişe katıldım ama şu an hatırlıyamıyorum :/

ya bir piliç firması piknik seti hediye ediyordu?
5000 kişiye galiba
hangi şirketti o ?
çekilişi oldu diye hatırlıyorum
ürün poşetini mektup ile gönderdim çekilişe katıldım ama şu an hatırlıyamıyorum :/

Şenpiliçti ama 5000 kişiye değil 10 000 kişiye vardı hediye.:34:

allahım yarebbim ilk defa kargo geldi o da ödemeli göndermiş pavloderm.. ürünlerden de birer yudum göndermiş :d allahtan kulak çubuğuna ihtiyacım vardı şükür ondan iki tane koymamış :60: bi de sabun var işe yarayan....:20: pinti pavloderm...

fm den bana da mail geldi onayladım ama bebeğim daha gelmedi...
benden başka gelmeyen var mı
gelenler hangi iller acaba... uzaktayım diye mi beni ayırdılar yoksam:14::14:

canım fm den banada gelmedi.bugun mng kargo aradı.ama kargomu trabzona gondermişler belki o olabilir diye duşunuyorum.fm den bebek gelenler hangi kargoyla geliyor?

selam kızlar ürünleri gelenler güle güle kullansınlar.
bana son günlerde bişey gelmez oldu hayırlısı bi dünya kampanyaya da katılmıştım oysa.

cosmed in sayfasından nereye girip katılıyoruz ben birşey anlamadım. Anlayan var mı?:26:

canım fm den banada gelmedi.bugun mng kargo aradı.ama kargomu trabzona gondermişler belki o olabilir diye duşunuyorum.fm den bebek gelenler hangi kargoyla geliyor?

bi arkadaş araştırıyordu narpost die bi kargo firmasıymış galiba... aslında çok önemli değil ama kızımın oynayabileceğini düşünüyordum bakalım belki onun şansına gelir:61:

Back
X