Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkilerde de sorun var canım,Daha fazla bekleyemedim ups yi aradım
sözde kargom irsaliyesiz olduğu için ürünlerim firmaya geri verilmiş,firmayla görüşün dediler.
Glade ye mail attım 1 saat sonra döndüler,kargo şirketiyle görüştük en yakın zamanda göndericez dediler.
Uğraşmama değmez ama haksızlığa gelemedim 998 kişinki ualaştı da benim iki spreyimde mi sorun oldu ayol![]()
oyunda muz mu var :26:damakta şimdi oynadım muzlar var orda onlar 20 puan hepsini aldım ama puanıma yansımadı 100 puan kazandım bu işte bir üç kağıt var bence arkadaşlar
oyunda muz mu var :26:
damak çikolar puan veriyor, fıstıklar da süreni uzatıyor..
fıstıklar puana yansımıyor.
fıstıkları almazsan süren biter oynayamazsın, fıstıkları da al sennaaa fıstıkmıymış o ben muz sandımsaol cnm uyardığın için :)şimdide 130 yaptım fıstıkları almam bidahikine
![]()
Eki Görüntüle 349276 Eki Görüntüle 349274 Eki Görüntüle 349279 Eki Görüntüle 349280
şahane bu ayakkabı
ı love shoes den kazanmıştım![]()
Limango'dan kargo çekimle aldığım ev botlarım geldi.8,85 TL ye almıştım. Çok şekerler bayıldım
![]()
[h=6]Acer Bilgisayar
[/h][h=6]Şanslı kalp seni bekliyor olabilir mi? Öğrenmek için hemen Acer Bilgisayar - Kazandıran Kalpler | Facebook buraya tıkla, ACER Aspire A100 tablet kazanma şansını yakala![/h]
blogdan cnm kokulu sabunlar içindekilergule gule kullan canm bayıldım zuzuya bende kutuda olanlar ne onları cozemedımama onlar nerden geldı
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 139"][/TD]![]()
[TD="width: 18"][/TD]![]()
[TD]Yarışmada 1. olmak için aile ve çocuk konulu 10 soruyu en hızlı şekilde yanıtlamanız gerekmektedir. Yarışmanın 1.'sine WHC730 Buhar Makinesi hediye edilecektir. Tıkla ve hemen katıl !
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]http://www.facebook.com/Cekirdekaileclub?sk=app_137541772984354[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]![]()
[TD]07.02.2012 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]07.03.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tşkler aircim seninde ayakkabıların harika güle güle giy inşallahoo şahane canm iyi günlerde kullan inşallah![]()
Limango'dan kargo çekimle aldığım ev botlarım geldi.8,85 TL ye almıştım. Çok şekerler bayıldım
bende pembesini aldım aynısının henüz gelmedi meraklardayım
![]()
çok tşklerAirlikfeer bayıldımm ayakkaplarına, güle güle giy canım![]()
Siremims, senin hediyelerin de süper
Kızlaar duru listesini kopyalarmısınız, ben bakamıyorum işyerinden![]()
[h=6]Acer Bilgisayar
[/h][h=6]Şanslı kalp seni bekliyor olabilir mi? Öğrenmek için hemen Acer Bilgisayar - Kazandıran Kalpler | Facebook buraya tıkla, ACER Aspire A100 tablet kazanma şansını yakala![/h]
1-KATILIMCILAR İLK OLARAK
2-BU YARIŞMA RESMİNİ BEĞENİP DUVARLARINDA PAYLAŞMALIDIR.
RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZMALILAR
HEDİYEMİZ RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ MANİKÜR SETİ VE TAKMA KİRPİKTİR..
BİTİŞ TARİHİMİZ 19 ŞUBAT SAAT 24.00 HERKEZE BOL ŞANS
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002297042160
sabunlar çok güzelmiş.bende girdim kazanamadım.kendi blogunun hediyesi değil mi ollar
sabunlar çok güzelmiş.bende girdim kazanamadım.kendi blogunun hediyesi değil mi ollar
kendi blogunun derken ?????????
arkadaşlar burdan hediye takı kazanmışım kargo alıcıya ait demişlerdi baştan bende küçücük takı kargo çok tutmaz deyip katılmıştım ama kargo 7.40 liraymış alsam mı almasam mı karar veremedim biraz fazla geldi napsam ki:26::26:
Dilruba TAKI | Facebook