Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah paylaşılan likten üye oldum limango ya 9 hesap 180 tl
trenyolda davet sonucu3 çek 30 tl
tüm sülale seferber oldu bana
ben direk yolluyom sonra arıyom kodu versene diye![]()
180 nasıl oldu öyle
ya bunu tam olarak ne yaptığını anlatır mısın nasıl
ben kendimden girdim bi şifre geldi 20 tlkazandım
sonra yine esimin no sunu girdim güncelle dedim bu sefer olmadı
ne yapmamız gerektiğini tam olarak anlatırmısın:26:
kızlar ablamların eniştelerimin akrabalarımın adına açtım ayrı ayrı 9 tane hesap herbirinden 20 tl çek geldi
telefon numarası olarak da hepsininkini sırayla kullanıyorum sorun olmuyo hepsi veriyor![]()
bu cillit bang ten mail geliyor değil mi boşu boşuna aramayım ismimim ztn çıkmamıştır. clubboon dan da 10tl çekimin son günü bi tane koltuk kenarı düzenleyici alayım dedim snra arattım googleda 12.90 tl ye bile varmış bnm alcağımsa 22.99 yuh yani hiçbi anlamaı kalmıyo çekin
bende kzanmk istiyorum nasıl yapıcam
bende istiyorum mesaj için ayrıntı verirmisin :26:
Eki Görüntüle 350194 Eki Görüntüle 350195
bu elbise 19.90 idi bende limango basıcs den 2.09 tl lik bir ürün aldım veeeeee 20 tlindirim çekimi kullandım ikisi 8.94 e falan geldi yani 9 tl ye
![]()
180 tl tek hesaptan mıyoksa ayrı ayrı hesaplardan mı ? anlamadım ben geniş olarak anlatır mısın ?![]()
peki kargo bedava denilen butiklerde çekler kullanılabliyomu ? hani kargo çekiyle indirimçeki kullanılmıyor deniyordu aynı şeymi
ben de hediye çeklerimim dökümünü yapayorum sıkı durun
limango yakalşık 10 hesaptan 200 tl hepsi tel ile kayıtlandı
trendyol 90 tl çek ve ykbankasından 20tl çek aktif olunca kullancağım
markafoni 50 tl
unn lu bebek istesi 70 tl aktif
daybuday 40 tl ama tam belli değil geçen haftaki alışverişlerden belki diyorum
tabi bunları kazanmak için yaptığım alışverişler ise kızlarr 90 kuruşa tişört 1 liraya yumuşatıcı sabun falan filan yani totalda 20 tl falan harcamışşımdır iyi ki bu site var yoksa boşyere mağazalara kazıklanmışım![]()
Uçmuşsun cnm.
Daybuyday malesef vermiyomuş çünkü kampanya ile aldığımız için..
Tv kampanyası olduğu zamandan mı bu 90 tl..Trendyol Tv kampanyası niye vermiyolar yaa![]()
Uçmuşsun cnm.
Daybuyday malesef vermiyomuş çünkü kampanya ile aldığımız için..
Tv kampanyası olduğu zamandan mı bu 90 tl..Trendyol Tv kampanyası niye vermiyolar yaa![]()