Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]Fikirsensin
[/h][h=6]Projemize gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. 4 kişilik yerimiz kaldı. Salı gününe kadar başvurular alınacak.
Bu projemiz İstanbul'da yaşayan 15-24 yaş arası bayanlarla! Uluslararası bir kişisel bakım firması adına yapılan bu projede katılımcılarımızla buluşarak yaklaşık 1 saat süren sohbetler yapıyoruz. Size teşekkür etmek için de kendi seçtiğiniz 50 TL değerindeki bir ürünü alıyoruz. Detaylar va aday olmak için iletisim@fikirsensin.com'a mail atabilir ya da üye değilseniz www.fikirsensin.com'a üye olabilirsiniz. Herkese iyi şanslar!..[/h]

önceki sayfaya bakarsan görürsün

bankamatik olmaz canım ben visa ile yapıyorum..
sitenin ödeme şekli şeysine bak istersen

Baktım fakat yeterli bir açıklama yok.
Ya da bankada hesabımız varsa ondan ödeyebilir miyiz?
Çünkü ben kredi kartı kullanmıyorum.
Bankamatik kartı ya da banka hesabından halledebilir miyim?
Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim..

Baktım fakat yeterli bir açıklama yok.
Ya da bankada hesabımız varsa ondan ödeyebilir miyiz?
Çünkü ben kredi kartı kullanmıyorum.
Bankamatik kartı ya da banka hesabından halledebilir miyim?
Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim..

sanal kart kullanan ark.lar var, ama bankamatik kartına olurmu bilmem

Hiçbi etksi olmuyo,çekle kullanılmıyo :19::19::19::19:

Ee yani?
Bunu zaten biliyoruz.
Ama birazcık girip ürünlere baksanız dışarıdan 100 liraya alamıcagınız ayakkabılar şu anda 40 tl 50 tl.
Şu an benim fırsatım olsa bir çok şeyi almıştım.
5 tlye bir sürü güzel tişört var.
10.15 tlye kazaklar var.
10.15 tlye etekler var..
20.25 tlye ceketler, pantolonlar vs vs vs.
Zaten çeki 20 liralık alışverişin üstünde kullanıldığı düşünülürse; o zamanda kargo ile beraber en az 15 lira ödemek zorunda kalınıcak.
Ama şimdi kargo bedavayken gidip o 5 liralık tişörtlerden 3 tane alınabilir.
Birşey fark etmiyor yani.

Son düzenleme:
Ee yani?
Bunu zaten biliyoruz.
Ama birazcık girip ürünlere baksanız dışarıdan 100 liraya alamıcagınız ayakkabılar şu anda 40 tl 50 tl.
Şu an benim fırsatım olsa bir çok şeyi almıştım.
5 tlye bir sürü güzel tişört var.
10.15 tlye kazaklar var.
10.15 tlye etekler var..
20.25 tlye ceketler, pantolonlar vs vs vs.
Zaten çeki 20 liralık alışverişin üstünde kullanıldığı düşünülürse; o zamanda kargo ile beraber en az 15 lira ödemek zorunda kalınıcak.
Ama şimdi kargo bedavayken gidip o 5 liralık tişörtlerden 3 tane alınabilir.
Birşey fark etmiyor yani.

Sırf senin için değil yeni gelen arkadaşların da bi bilgisi olur diye yazdım.:20:Üstelik yeni mail adresinle sende çek alabilirsin:ssz:

evet canım cillit bangten mail gelmiş adres teyiti için bana da kazanmışım:))1haftadır oynamıyordum.Çünkü hamileyim:))daha çok küçük bebişim ama çok mutluyum:32:
tebrik ederim ben çok oynamamıştım ztn ama zaman harcamak çok kötü bşy pek harcayamıyorum öğrenci olduğumdan. Allah bağışlasın :16:
bana bi kez havadan hediye çeki gelmişti bi kez daha oldu en çok trendyoldan yapmışımdır alıveriş markafoniden de o hediye çekleriyle 3 kez yaptım ama birçok ürün almıştım beğendiğim gnüe denk gelmişti:1: bi de forumdan bir arkdaş kargo çekini verdi societa dan 3 ürün aldım 22.70 tuttu en sevdiğim pahalı markalardan birini indirimde görünce dayanamadım gerçi beğendiğim ürünler kaçmıştı ama:14::5:
Kızlar enerjik.com dan hediyelerim gelmiş. Bir tane kitap, bir tane dvd, birde not defteri..

enerjik.com dan nasıl kazandın cnm:26:

tebrik ederim ben çok oynamamıştım ztn ama zaman harcamak çok kötü bşy pek harcayamıyorum öğrenci olduğumdan. Allah bağışlasın :16:

bana bi kez havadan hediye çeki gelmişti bi kez daha oldu en çok trendyoldan yapmışımdır alıveriş markafoniden de o hediye çekleriyle 3 kez yaptım ama birçok ürün almıştım beğendiğim gnüe denk gelmişti:1: bi de forumdan bir arkdaş kargo çekini verdi societa dan 3 ürün aldım 22.70 tuttu en sevdiğim pahalı markalardan birini indirimde görünce dayanamadım gerçi beğendiğim ürünler kaçmıştı ama:14::5:

enerjik.com dan nasıl kazandın cnm:26:

sağol cnm cvp için :103::103:

sabunlar çok güzelmiş.bende girdim kazanamadım.kendi blogunun hediyesi değil mi ollar
evet firmalarla anlaşıp kampanya yaparken bende alıyorum istediğimi yoksa niye onu bunu tanıtayım ki kızıma özel blokda
http://goo.gl/0Gaey

bak bir de bu link var limangodan yıl sonuna kadar geçerli 20 tl veriyor yeni üyelik adresi şart ve tel no ile tanımlamak gerekiyor

ben tüm sülaleyi tanımladım 8 10 tane çek var elimde her ay birini kullancağım

[h=6]Doga Dukkanı
[/h][h=6]https://www.dogadukkani.com.tr/login.php?pageSection=newaccount

Sitemize üye olun ürünlerimizden oluşan mix hediye paketi kazanma şansınızı artırın...[/h]

MAGGİYE sok oldum,
4 tanecık corba ve sepetsız bır sekılde yolluolar :(
keske oncekı gıbı olsaydı :(

zip kargoyu aradım bugun
etı cın oyuncagım yok dıye
oda sıstemde adınız gorunmuyor dedi
sınır oldum
ılgısızlıklerıne...
zipin nosunu özelden atablrmsn eticinim gelmedi arayım bakalım nerdeymiş
[h=6]Coco Pops Anneleri
[/h][h=6]Sevgili Anneler, çocuğunuzun hem eğleneceği hem kazanacağı Çikolata Dağı macerasında, çocuğunuz Coco Pops Paketleri'ndeki bulmacayı çözüp, Çikolata Dağı'na giden yolu bulsun, iPad 2 kazanma şansı yakalasın. www.cocopops.com.tr[/h]

[h=6]Elidor Turkiye
[/h][h=6]Ve açıklıyoruz!
Elidor ve Vogue Türkiye'nin seçeceği 10 muhteşem Elidor kızından biri sen ol, Vogue Türkiye Nisan sayısında saçlarınla büyüle!
Başvurularınızı bekliyoruz! https://apps.facebook.com/elidorvevogue/[/h]

[h=6]Equal Parfüm
[/h][h=6]EQUAL METER uygulamamızı(Equal Parfüm - EQUAL METER | Facebook) kullanıp kaç kere uyum puanınızı ölçtünüz?[/h]

topladım işime yarayanları sğlun paylaşım için

rica ederim:39: bu arada çekler birleşmiyo demişsin ya sanki geçmiş sayfalarda bi arkdaş birleştirdiğinden bahsetmiş elbise resmini vermiş o elbiseyi şu an butikleri gezerken gördüm

:26:bahsettiğin kişi benmiyim acaba :26:

ben 20 tl yi geçsin diye limango basıcs den ürün aldım 22 tl falan olsu işte kargo eklendi 7 tl :26:toplam 29 oldu çekimi kullandım 9 tl ye geldi yanlış anlamışsın canm :50:

Back
X