Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
limango çekini nerden buluyorsunuz? bende 10 tl bile yok.limangodan çek çokta tel no yokkkkkkkkkk
önceki sayfaya bakarsan görürsünlimango çekini nerden buluyorsunuz? bende 10 tl bile yok.
Limangoda bankamatik kartı kullanabiliyor muyuz acaba?
Limangoda bankamatik kartı kullanabiliyor muyuz acaba?
önceki sayfaya bakarsan görürsün
bankamatik olmaz canım ben visa ile yapıyorum..
sitenin ödeme şekli şeysine bak istersen
Baktım fakat yeterli bir açıklama yok.
Ya da bankada hesabımız varsa ondan ödeyebilir miyiz?
Çünkü ben kredi kartı kullanmıyorum.
Bankamatik kartı ya da banka hesabından halledebilir miyim?
Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim..
Şu an limangoda kargo bedava, bütün ürünlerde..
Hiçbi etksi olmuyo,çekle kullanılmıyo![]()
Ee yani?
Bunu zaten biliyoruz.
Ama birazcık girip ürünlere baksanız dışarıdan 100 liraya alamıcagınız ayakkabılar şu anda 40 tl 50 tl.
Şu an benim fırsatım olsa bir çok şeyi almıştım.
5 tlye bir sürü güzel tişört var.
10.15 tlye kazaklar var.
10.15 tlye etekler var..
20.25 tlye ceketler, pantolonlar vs vs vs.
Zaten çeki 20 liralık alışverişin üstünde kullanıldığı düşünülürse; o zamanda kargo ile beraber en az 15 lira ödemek zorunda kalınıcak.
Ama şimdi kargo bedavayken gidip o 5 liralık tişörtlerden 3 tane alınabilir.
Birşey fark etmiyor yani.
tebrik ederim ben çok oynamamıştım ztn ama zaman harcamak çok kötü bşy pek harcayamıyorum öğrenci olduğumdan. Allah bağışlasınevet canım cillit bangten mail gelmiş adres teyiti için bana da kazanmışım:))1haftadır oynamıyordum.Çünkü hamileyim:))daha çok küçük bebişim ama çok mutluyum![]()
bana bi kez havadan hediye çeki gelmişti bi kez daha oldu en çok trendyoldan yapmışımdır alıveriş markafoniden de o hediye çekleriyle 3 kez yaptım ama birçok ürün almıştım beğendiğim gnüe denk gelmiştiBilen yok mu![]()
Kızlar enerjik.com dan hediyelerim gelmiş. Bir tane kitap, bir tane dvd, birde not defteri..
tebrik ederim ben çok oynamamıştım ztn ama zaman harcamak çok kötü bşy pek harcayamıyorum öğrenci olduğumdan. Allah bağışlasın
bana bi kez havadan hediye çeki gelmişti bi kez daha oldu en çok trendyoldan yapmışımdır alıveriş markafoniden de o hediye çekleriyle 3 kez yaptım ama birçok ürün almıştım beğendiğim gnüe denk gelmiştibi de forumdan bir arkdaş kargo çekini verdi societa dan 3 ürün aldım 22.70 tuttu en sevdiğim pahalı markalardan birini indirimde görünce dayanamadım gerçi beğendiğim ürünler kaçmıştı ama
enerjik.com dan nasıl kazandın cnm:26:
sağol cnm cvp için :103::103:
evet firmalarla anlaşıp kampanya yaparken bende alıyorum istediğimi yoksa niye onu bunu tanıtayım ki kızıma özel blokdasabunlar çok güzelmiş.bende girdim kazanamadım.kendi blogunun hediyesi değil mi ollar
http://goo.gl/0Gaey
bak bir de bu link var limangodan yıl sonuna kadar geçerli 20 tl veriyor yeni üyelik adresi şart ve tel no ile tanımlamak gerekiyor
ben tüm sülaleyi tanımladım 8 10 tane çek var elimde her ay birini kullancağım
[h=6]Doga Dukkanı
[/h][h=6]https://www.dogadukkani.com.tr/login.php?pageSection=newaccount
Sitemize üye olun ürünlerimizden oluşan mix hediye paketi kazanma şansınızı artırın...[/h]
zipin nosunu özelden atablrmsn eticinim gelmedi arayım bakalım nerdeymişMAGGİYE sok oldum,
4 tanecık corba ve sepetsız bır sekılde yolluolar
keske oncekı gıbı olsaydı
zip kargoyu aradım bugun
etı cın oyuncagım yok dıye
oda sıstemde adınız gorunmuyor dedi
sınır oldum
ılgısızlıklerıne...
[h=6]Coco Pops Anneleri
[/h][h=6]Sevgili Anneler, çocuğunuzun hem eğleneceği hem kazanacağı Çikolata Dağı macerasında, çocuğunuz Coco Pops Paketleri'ndeki bulmacayı çözüp, Çikolata Dağı'na giden yolu bulsun, iPad 2 kazanma şansı yakalasın. www.cocopops.com.tr[/h]
[h=6]Elidor Turkiye
[/h][h=6]Ve açıklıyoruz!
Elidor ve Vogue Türkiye'nin seçeceği 10 muhteşem Elidor kızından biri sen ol, Vogue Türkiye Nisan sayısında saçlarınla büyüle!
Başvurularınızı bekliyoruz! https://apps.facebook.com/elidorvevogue/[/h]
[h=6]Equal Parfüm
[/h][h=6]EQUAL METER uygulamamızı(Equal Parfüm - EQUAL METER | Facebook) kullanıp kaç kere uyum puanınızı ölçtünüz?[/h]
rica ederimbu arada çekler birleşmiyo demişsin ya sanki geçmiş sayfalarda bi arkdaş birleştirdiğinden bahsetmiş elbise resmini vermiş o elbiseyi şu an butikleri gezerken gördüm
sanal kart kullanan ark.lar var, ama bankamatik kartına olurmu bilmem