Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

club okeyden kazanmışım
mail gelmiş iletişim bilgilerimi istiyorlar
özellikle belirtmişler paket içeriği gizli olarak gönderilecekmiş:))

yuh diyorum başka bişet demiyorum 200 kişi arasından nasıl kazanamaz insan yaa

Son düzenleme:
bayağı güzel 24lü kuru boya seti teneke kutuda silgiler yapıştırıcı pstel boya seti 4lü oyun hamuru 4lü parmak boya simli yapıştırıcı

Adrese ÇiğKöfte

YARIŞMAMIZIN 2.HAFTASI
Sorumuza doğru cevap veren ve Facebook sayfamızı beğenen (çiğköftemiss | Facebook) Her 100. Kişi adresecigkofte.com’dan çiğ köfte ürünlerinde geçerli olmak üzere 50 TL Hediye Çeki kazanıyor.
Sorumuz http://www.cigkoftemiss.com/​yarisma adresinde.

Yarışmamız 22 Şubat 2012 Çarşamba akşamı 23:30 da sona eriyor. Buradan verilen cevaplar geçersizdir.

Facede bı soru sordular dogru cevap vereneler arasından cekılıs yaptılar 5 kişi kazandı biride ben oldum :)

Bu arada duru kazanmışım ben ya listelerde adımı goremedım ama mail gelmiş ayın 10 unda ben bugun grdüm ve cevap yazdım 10 gün sonra yanı. Sorun olurmu acaba kızlar ?

kızlar bu bildirimleri ne yapsam engelleyemiyorum özellikle gruplardan gelen bildirim mahfediyor yokmu çare? bildirimlerden sildim olmadı

bu hangı yarısma canm

MaxxDepo
‎22 Şubat 2012 akşam 17:00'ye kadar aşağıdaki ankete katılın, anket bitiminde hemen yapılacak çekilişte dokuz şanslı kişinin arasına girerseniz çerçeve, duvar süsü ve saat hediyelerinden birini kazanın.

MaxxDepo - Survey | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…