Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

$Fotoğraf 1335.webp

blog çekilişnden kazandığım anahtarlığımız:16::38:

Sunar
Ödüllü Anketimize katılıp bizden 1 Lt Mısır Yağı kazanan Takipçilerin listesi Aşağıda sunulmuştur. Listede ismi olan talihlilerimizin kargo için adres ve iletişim bilgilerini facebook@sunargrup.com.tr adresine göndermelerini rica ederiz.

İsmail Çağrı Uğur
Zafer Hakan
Arzu Yılmaz
Cumali Özdemir
Kemal GÜRBÜZ
Dilek Ekşi
Özgehan Gündüz
Reyhanlaherşey Reyhane
Efe Öztükeri
Havva Göktaş
Güven Kara
Nurten Turhan
Fatma Nur Akbalık
Havva Yıldırım Avcı
Hatice Arpacıoğlu
Ertan Şensoy
Hüseyin Yıldız
Hasancan Ergüder
Sibel Çalışkan Uçar
Gülsün Ytkn
Zeytin Korkmaz
Nefise Akkaya
Zeynep Edalı
Hilal Yavuz
Deniz İpek

bizden birileri var sanki...

ANA BEN VARIM :nazar::nazar::nazar::nazar:

Sunar
Ödüllü Anketimize katılıp bizden 2 Lt Mısır Yağı kazanan Takipçilerin listesi Aşağıda sunulmuştur. Listede ismi olan talihlilerimizin kargo için adres ve iletişim bilgilerini facebook@sunargrup.com.tr adresine göndermelerini rica ederiz.

Sedef Ölmez
İbrahim Şahin
Berna Karaca
Merve Aydın
Şükrü Karaaslan
Tuğçe Kılıç
Metin Dokuz
Levent Güler
Selçuk Çoban
Mücella Akuş
Züleyha Güler
Seray Kalır
Süleyman Taşkıran
F Duru Aktas HGK
Ahmet Eröz
Nihal ŞEN
Şenay URUN
Zeki Kösen
Hacer Öztürk
Brk Tzc
Seyit Çöken
Abdi Soyupak
Ahmet Yılmaz
Fatma GUN
Suna Aybakan

teşekkürler paylaşım için kardeşime 2 lt kazandırmışım:)) :52::52::52:

Arkadaşlar bana money club tıkla kazan hakkında yardımcı olabilirmisiniz?
şimdi annemin kartını aldım bugün tıkla kazana katılabilmem için ne yapmalıyım?

şifre oluşturman gerekmiyor money club için telefon aç sana şifre veriyorlar hangi kampanyadan yararlandığın konusunda yardımcı oluyor kaç money var felan geçen hafta 15.15 de açıldı ondan önce 12.20 civarlarında belli olmuyor arada tıkla kaçırma çok çabuk bitiyo

sayfa açılana kadar bekle sonra kart numarasını gir bu kadar:46::46:

canım ya birşey soracağım. bu tıkla kazanda ben açılan sayfada kart nosunu,telefon no sunu ve doğrulama kelimeleri veriyo onu da yazıyorum. sizde de böyle olmuyormu.
sadece kart no mu giriyorsunuz.ben bu diğerlerini yazarken hep kaçırıyorum yyaaa

canım ya birşey soracağım. bu tıkla kazanda ben açılan sayfada kart nosunu,telefon no sunu ve doğrulama kelimeleri veriyo onu da yazıyorum. sizde de böyle olmuyormu.
sadece kart no mu giriyorsunuz.ben bu diğerlerini yazarken hep kaçırıyorum yyaaa

evet öyle olması lazım ben 3 haftadır kaçırıyorum evde olamıyorum bir türlü yakalarsam haber vericem

Rexona’dan sizlere özel fırsatlar devam ediyor!

Bugün saat 14:30’da Facebook'ta yapılacak olan yarışmamıza katılın Rexona Ürün Kiti kazanma FIRSATI YAKALAYIN.

T Arena'daki derbi nefes kesecek!
Spor Toto Süper Lig'de, pazar günü 19.00'da oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinin skoru sizce ne olur?

Aşağıdaki linke tıklayarak soruyu cevaplayın, Galatasaray ya da Beşiktaş forması kazanma şansını yakalayın!

SPORX | Facebook

Teşekkürler! Sonuçlar 27 Şubat'ta açıklanacaktır. Maçın skorunu doğru tahmin eden 100. kişi Galatasaray ya da Beşiktaş forması kazanacaktır. Talihlilerle e-mail ve telefonla iletişime geçilecektir.

PERLİNA 'DAN 3 KİŞİYE HEDİYE

Kışın kendisini bahara bırakmaya hazırlandığı şu günlerde bir hediye etkinliğinde daha birlikteyiz. Etkinliğimize katılmanız için yapmanız gerekenler; Sayfamızı beğenmeniz ve bu ilanımızı sayfanızda herkese açık bir şekilde paylaşarak ad soyad, adres telefon ve facebook profil linkinizi yarisma@perlina.biz adresimize göndermeniz yeterlidir. Etkinliğimiz 24-02-2012 Cuma günü saat 17:00 ‘da sona erecektir. Hepinize bol şans diliyoruz..

Anchor Butik
Merhaba Anchor dostları, kısa bir aradan sonra "Anchor'la Bil, Kazan" yarışmamız devam ediyor. Bugünün sorusu şöyle:
"Polyamidli içeriğiyle bebeklerinizi yumuşacık saran Anchor Ninni El Örgü İpliği'nin içeriğindeki polyamid oranı yüzde kaçtır?"

Yarın saat 12'ye kadar doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle 1 paket (100 gram*10 yumak) Anchor Ninni El Örgü İpliği kazanmak için tek yapmanız gereken basit sorularımıza doğru cevabı yorum olarak bırakıp sayfamızı beğenmeniz. Unutmayın, herkesin tek bir katılım hakkı bulunuyor.
Bol şanslar!

Back
X