Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende bugune ozel kargo bedava cekı var
canım özelden mesaj attım
kızlar money telaşı bittiğine göre anamın adına kazandığım doğadan çayları vee daybuyday den aldıklarımı ekleyebilrim :)) buyrun
o kolyeleri çok beğenmiştim ben ama bitmişti yetişemedim güle güle kullan canım kalitesi nasıl güzel mi![]()
kızlar money telaşı bittiğine göre anamın adına kazandığım doğadan çayları vee daybuyday den aldıklarımı ekleyebilrim :)) buyrun
Kızlar limangodan termal kemer almıştım görselde lut gölü tuzu vardı bana o gelmedi bende iade etmeyi düşünmüyordum ama deneyim ne olacak diye iade et tuşuna bastım referans kodu verdi kargoya iade ediniz dedi. Etmesem sorun olurmu bu geçerli sayılıyor mu ben iadeye götürmediğim sürece bişe olurmu ACİL cvp verirmisiniz?:18:
bence sorun olmaz canm onun bi günü var o kadar günde götürmezsen zaten kabul olmuyo aynı şeye denk geliyor bence![]()
bu arada careflly ortadaki şahaneymiş iyigünlerde kullan canm![]()
Öyle mi diyorsun zaten gelip zorla alacak halleri de yok dimi![]()
tşkler...
kızlar biraz önce trendyol face yarışmasından siyah süet ayakkabı kazandım tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiii![]()
teşekkür ederim canımm ortadaki yanlışlıkla gönderilmiş. kolyeler aslında 2 çiftti birinin yerine bileklik göndermişler ne güzel bir yanlışlık değil mi ?![]()
Kızlaaar benim'o ları gelenlerden istanbul dışı başka bi şehirde oturan varmı? İlk gün sadece İstanbuldakilere dağıtım yapılmışta. İstanbul dışında oturupta benim'o su gelen vaarmı?![]()
aynen canm
tebrikler canm foto koy merak etim
bence de süper
![]()
ay su bloglardan hıc anlamadım
nasıl ızleyıcı olunuor
cok gusel seyler var aslında
gulegule kullan kontesımmmm
harıkaaaa
bana bısı cıkmıor:)
markafoni 10 tl değerinde çek göndermiş bana. maillerinize bakın.
tık tık tık ey günler
eti benim o paketim geldi güsellermiş annem ve kendi adıma kazanmıştım sağolsunlar göndermişler
zip ile geldi
bu arada millet kaç koli birden kazanmış ey maşallah
konstessssss
güle güle kullan ruj cicişini cnmm
bu arada bir arkadaşta GÜMÜŞ ten kolye kazanmıştı
bayıldım kolyene cnm iyi günlerde tak takıştır