Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Gözde Demirkan, trendyolu yarışmasını bu kız kazandı burdan birimi geçende görmüştüm bu ismi sanki

Theramed "Yanıtla Kazan!" Uygulaması, Son Hafta Kazananları!
Theramed "Yanıtla Kazan!" uygulamasının kazanan isimleri;Rukiye Kılıç,Emin Sertavul,Ceylin Kuzun,Ebru Kartal,Seda Sağlam,Hatice Dinç,Vesile Jayfere,Ercan Kapkaç,Erdoğan Yatkınoğlu, Şadiye Kendikoğlu,Sevil Arslan,Sevda Bilecik, Tüm kazanan kullanıcılarımızı tebrik ederiz. :)

annemmm canımmm annemmmm.sen olmasan benim bişey kazanacağım yok zaten.
annem kazanmış

ya bütün yarışmalara katılıyorum bir kez bile bişi kazanmadım kızlar ya nasıl şansızım ben yaaa:43::43:

kızlar daybuyay den siparişi gelenler var mı?benimde bugün geldi faturamda aldığım ürünün normal fiyatı yazıyordu 25 tl 14 şubatta almıştım fikirmetre den 10 tl ve kargo da ücretsiz de 14 şubatta 15 tl çekilcekti faturada 25 tl yazınca acaba 25 mi çektiler diye merak ettim kart ekstremde daha gelmedi...kart ekstresi gelenler varmı yada faturanızda ne yazıyor sizlerin..teşekkürler

kızlar burası yerimi tam bilmiyorum ama sizden bir isteğim var elinde pepsi şifresi olan bana özelden gönderebilir mi? oyun için lazımda yanlış yere yazdıysam özür dilerim

kızlar burası yerimi tam bilmiyorum ama sizden bir isteğim var elinde pepsi şifresi olan bana özelden gönderebilir mi? oyun için lazımda yanlış yere yazdıysam özür dilerim

2.5 luk kapağına baktım bişiler var ama umarım olur,okurken tam da yeni kola koyuyordum :9:

BPJAHS4E

bu arada 14 şubattaki fikir'den 10 tl lik çekle aldıklarım henüz elime ulaşmadı benim ,kargoya verilmiş,yarın gelir sanırım ...

rosssi; öyle faturalandırmaları ilginç geldi bana da!

Son düzenleme:
Back
X