Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapma yaaww..emmingillerde mi yok..![]()
çok şık, tablo gibi.güle güle kullan..buda benim eşarbım kadının sesinden gelen sabah yükleyememiştim şimdi yükledim anca
Eki Görüntüle 352700 Eki Görüntüle 352701
sorma yaww bu hafta didimdi size kazanacam diye emme çıkmadı![]()
buda benim eşarbım kadının sesinden gelen sabah yükleyememiştim şimdi yükledim anca
evet cnm e-posta adresine geliyor yanıtla deyince isim soyad adres fln yazılıyor yoksa ztn bilemezdik herhalde isim benzerliği sözkonusu olabiliyor
Merekila cım sen metroda deneyimlisin.hangi kargo ile gelir,ne kadar zamanda gelir,
paketin içinde neler vardır. bizi bir aydınlatsan bari...
yurtiçi getirdi bana
ufak metro karton çantasıyla geliyo içinde 15 tane çukulata var.her çeşitten 3 tane koymuşlar
afiyetnen yiyiniz![]()
neva color boyam gelmiş hiç beklemiyordum bir arkadaş uzun sürer gelmesi fabrika taşınmış falan demişti komşuya bırakmışlar çok sevindirik oldummm
bi dee az önce k.validem kargo poşetimi verdi ondan da doluca kalpli yastık çıktı üstünde eşimin ve benim baş harflerimiz yazıo ona bayıldımmmeşime süpriss yapıcam akşam haberi yoktu öle bişey kazandığımdan.gerçi benim de yoktu, mail gemiş ben baya da geç yanıtladım sağolsunlar yolladılar
![]()
evet ya kime veriyolr işin ilginci bizim burda pizzza hut da yok eğer pizza çıkarsa size verebilrsem veririm boşa gitmesinPizza Hut'tan bir şey kazanabilen var mı? Hiçbir şey kazanamadım. Hatta birinde iflas ettim 2 hakkımı da yedi. Ne kadar şanssızım ya![]()
cnm kargoyla birleşmiyo mu ki bu çek ürnülerde kullanamıyo muyuz kullanabiliyosak bn alabilirim kargo margo ödemiceksem:skızlar limangodan gece 12 ye kadar geçerli 7 liralık çekim var isteyene vereyim dicem ama zaten kargo bedava yapmış bi işe yaramaz sanırım yinede işinize yararsa vereyim![]()
çok şıkkbuda benim eşarbım kadının sesinden gelen sabah yükleyememiştim şimdi yükledim anca
teşekkürler cnmteşekkürler canım, afiyetle yiyin siz de. peki pakette kaç metro var ki:)
kızlar trendyolun yapı kredi ile olan etkinliğini deneyen var mı?
yapayım diyorum ama anlamadım.
15 Şubat 10 Mart 2012 tarihleri arasında Bireysel İnternet Şubesine veya Worldonlinea giriş yapan tüm YKB müşterileri trendyol.comdan indirim kodu kazanacaklardır.
bireysel int şubesine nasıl giriliyor bilen bana anlatabilir mi?
Kızlarrr kim yazdı geriye dönüp bakamdım ama markafonide 10 tl indirimim vardı bende markmosttan indirim kodu aldım ikisinide kullanıp alışveriş yapıyorum ama kart bilgilerini doğru girdiğim halde kabul etmiyor..İki tane kartla denedim aynı durum.. sizde böyle birşeyle karşılaştınız mı ?
Haber veren arkadaşa teşekkürlerrr![]()
kızlar![]()
o unn lu sitedeki üyeliğimi iptal etmiştim, biri bana özelden davet yollayabilir mi?