Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

buda benim eşarbım kadının sesinden gelen sabah yükleyememiştim şimdi yükledim anca :6:

$Image018.webp $Image017.webp

buda benim eşarbım kadının sesinden gelen sabah yükleyememiştim şimdi yükledim anca :6:

Eki Görüntüle 352700 Eki Görüntüle 352701

kalitesi nasıl :26: bide beğendinmi desenini falan
ben 5 tl kargo parası vereceğim için istememiştim.Zaten pazarda 5 tl ye eşarplar var en azından desenini kendim beğenirim demiştim.Şimdi eşarbı gelen bikaç arkadaşın eşarplarını görüncede iyiki dedim istememişim :32:

Kızlarrr kim yazdı geriye dönüp bakamdım ama markafonide 10 tl indirimim vardı bende markmosttan indirim kodu aldım ikisinide kullanıp alışveriş yapıyorum ama kart bilgilerini doğru girdiğim halde kabul etmiyor..İki tane kartla denedim aynı durum.. sizde böyle birşeyle karşılaştınız mı ?

Haber veren arkadaşa teşekkürlerrr :16:

Son düzenleme:
Aras kargo mail göndermiş
neymiş efendim bana özel indirim çekiymiş :37:
ama mailde nokta bile yokk :37: bende cevap verdim gönderdiğiniz mailde hiçbişey yazmıyor dalgamı geçiyosunuz diye :20::47:

kızlar:3::3::3:
o unn lu sitedeki üyeliğimi iptal etmiştim, biri bana özelden davet yollayabilir mi?

Merekila cım sen metroda deneyimlisin.hangi kargo ile gelir,ne kadar zamanda gelir,
paketin içinde neler vardır. bizi bir aydınlatsan bari...

Merekila cım sen metroda deneyimlisin.hangi kargo ile gelir,ne kadar zamanda gelir,
paketin içinde neler vardır. bizi bir aydınlatsan bari...

yurtiçi getirdi bana
ufak metro karton çantasıyla geliyo içinde 15 tane çukulata var.her çeşitten 3 tane koymuşlar
afiyetnen yiyiniz :1:

kızlar trendyolun yapı kredi ile olan etkinliğini deneyen var mı?

yapayım diyorum ama anlamadım.

15 Şubat – 10 Mart 2012 tarihleri arasında Bireysel İnternet Şubesi’ne veya Worldonline’a giriş yapan tüm YKB müşterileri trendyol.com’dan indirim kodu kazanacaklardır.

bireysel int şubesine nasıl giriliyor bilen bana anlatabilir mi?

neva color boyam gelmiş hiç beklemiyordum bir arkadaş uzun sürer gelmesi fabrika taşınmış falan demişti komşuya bırakmışlar çok sevindirik oldummm :9::9:

bi dee az önce k.validem kargo poşetimi verdi ondan da doluca kalpli yastık çıktı üstünde eşimin ve benim baş harflerimiz yazıo ona bayıldımmm :32: eşime süpriss yapıcam akşam haberi yoktu öle bişey kazandığımdan.gerçi benim de yoktu, mail gemiş ben baya da geç yanıtladım sağolsunlar yolladılar :9:

neva color boyam gelmiş hiç beklemiyordum bir arkadaş uzun sürer gelmesi fabrika taşınmış falan demişti komşuya bırakmışlar çok sevindirik oldummm :9::9:

bi dee az önce k.validem kargo poşetimi verdi ondan da doluca kalpli yastık çıktı üstünde eşimin ve benim baş harflerimiz yazıo ona bayıldımmm :32: eşime süpriss yapıcam akşam haberi yoktu öle bişey kazandığımdan.gerçi benim de yoktu, mail gemiş ben baya da geç yanıtladım sağolsunlar yolladılar :9:

canm ben sana mesaj atmaya calıstım ama atamadım boya konusunda gonderıldıgı zaman bellı bı mesaj atmayınca ozel mesaj atılamıomus burda gule gule kullan

Pizza Hut'tan bir şey kazanabilen var mı? Hiçbir şey kazanamadım. Hatta birinde iflas ettim 2 hakkımı da yedi. Ne kadar şanssızım ya:5:
evet ya kime veriyolr işin ilginci bizim burda pizzza hut da yok eğer pizza çıkarsa size verebilrsem veririm boşa gitmesin:1:
kızlar limangodan gece 12 ye kadar geçerli 7 liralık çekim var isteyene vereyim dicem ama zaten kargo bedava yapmış bi işe yaramaz sanırım yinede işinize yararsa vereyim:27::27:
cnm kargoyla birleşmiyo mu ki bu çek ürnülerde kullanamıyo muyuz kullanabiliyosak bn alabilirim kargo margo ödemiceksem:s

Eki Görüntüle 352700 Eki Görüntüle 352701
çok şıkk
teşekkürler canım, afiyetle yiyin siz de. peki pakette kaç metro var ki:)
teşekkürler cnm:16:15 yazmışlardı cnm foruma 3er çeşit görünüyo az ama gerçi:51:

kızlar trendyolun yapı kredi ile olan etkinliğini deneyen var mı?

yapayım diyorum ama anlamadım.

15 Şubat – 10 Mart 2012 tarihleri arasında Bireysel İnternet Şubesi’ne veya Worldonline’a giriş yapan tüm YKB müşterileri trendyol.com’dan indirim kodu kazanacaklardır.

bireysel int şubesine nasıl giriliyor bilen bana anlatabilir mi?

ayyy kkontess ciğim sana seve seve yardım ederim

canım benim yapıkredi world kartım var.internete hiç bağlatmamıştım. bak şöyle oluyor yapıkredi yaz google internet şubesine gir sonra 3, sırada bi yer var bak bu

Yapı Kredi İnternet Bankacılığı’na nasıl başvurulur?
oraya tıkla sistem seni yönlendiriyor ben öyle yaptım oldu. ama 444 deki bayan bilgileriniz güncel değilse olmaz demişti şubeye gitmeniz gerekebilir demişti ama güncelmiş oldu. en son tele şifre falan geliyor. sana özel sayfa açılınca orada size özel paket diye bi hediye paketi var oraya tıklayınca kod veriyor onu da trendyolda kampanya kodu sekmesinde yeri var kullanıyorsun ben kodu aldım hatta denedim kabul ediyor sistem de kıyamadım henüz kullanmaya :34:

Kızlarrr kim yazdı geriye dönüp bakamdım ama markafonide 10 tl indirimim vardı bende markmosttan indirim kodu aldım ikisinide kullanıp alışveriş yapıyorum ama kart bilgilerini doğru girdiğim halde kabul etmiyor..İki tane kartla denedim aynı durum.. sizde böyle birşeyle karşılaştınız mı ?

Haber veren arkadaşa teşekkürlerrr :16:

rica ederim :16::16::16::16: ben alışverişimi yaptım kartınla ilgili bi sorun olabilir orada 3D yok burada daha önce konuşulmuştu bazı kartlar 3D sistemi olmayınca onay vermiyormuş.

Son düzenleme:
Back
X