Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

alyacım mrb. :) mesela trendyolda alışveriş yapıcaksın dimi ordan trendyola üye olmamış bir mailine davet göndericeksin o davet ile üye olup alışveriş yaptığın anda senin davet gönderdiğin hesabına 10 tl gelicek bu şekilde birikicek. Alışveriş günlerini de trendyolun çek dağıttığı günlerde yaparsan tam süper oluyor tecrübeyle sabittir :1: :34:

mrb tatlımm
saol yardımcı oldun

ahh bu ay 5 alışveriş yaptım keşke öyle yapsaydım yahu:1:

kidycity.com

Kampanyamız devam ediyor. Arkadaşlarını Kidycity.com'a davet et, birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakala! Katılmak için soldaki 'kidycity'den hediyeler' sekmesine tıkla, bu fırsatı kaçırma!

Benim'O lar cumartesi kargoya verilmiş ama hala gelen giden yok! :47:

:ssz:benimde gelmedi

KIzlar merhaba bi kaç gündür hastanedeydim.Trendyol indirim çeki verdi mi ?Ya da başka yarışma vs oldu mu:44::44::44::44:

geçmiş olsun canm:16: vermedi trend:50:

ben çok yaptım niye vermediler
usulü ne bununcnm

Alyacım mrb. :) mesela trendyolda alışveriş yapıcaksın dimi ordan trendyola ÜYE OLMAMIŞ bir mailine davet göndericeksin o davet ile üye olup alışveriş yaptığın anda senin davet gönderdiğin hesabına 10 tl gelicek bu şekilde birikicek. Alışveriş günlerini de trendyolun çek dağıttığı günlerde yaparsan tam süper oluyor tecrübeyle sabittir :1: :34:

:23:

KIZLARRR

limango garaj sale den çok beğendiğim hasır ev sepetini çok kalteli bi havluyu kaptım:52::52: üstünede günlük ped ekleyip hepsine kargo dahil 9,02 lira ödedim süpperr oldu kızım gelince resim ekletirim ben beceremiyorum :17:

:ssz:ben neden garaj saleleri hep kıyafet diye sallıyorum:ssz:
hemen bakıyım:kkk:
tebrikler bu arada canm süper yapmışsın:16::56:

saol canm :29:tebrikler bu arada aramızdan kazananlaın olması güzel:16:

teşekkür ederim canm:38:

ben bu aralar her gün alışveriş yapıyorum neredeyse cozuttum resmen:52::52::52::52:

annem e danışıyom o alma der diye al al ne duruyon diyo:53::52::50::60::60::60::60::60:

Eki Görüntüle 353132
az önce trendyoldan 30 tl çekimi kullandım ve çift kişilk nevresim takımı aldım 24.90 tl ye:52:

canım bunu kot kaç acaba almak isityoum yazabilirmisin

bu aralar hiç kampanya haberi veremiyorum

:31:

bulamıyorum çünkü:50:

Max Fashion’ın şık hediyesi için YARIŞMAMIZA katılın! Albümdeki Max Fashion butiğimizde bulunan ürünlerin isimlerini doğru sıralama ile 1.ÜRÜN: (Ürün ismi), 2.ÜRÜN: (Ürün ismi),………, 5.ÜRÜN: (Ürün ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com’a mail atan 25. Kişi Max Fashion butiğimizdeki Koyu Gri Erkek Sweatshirt SELANIK 1 isimli ürünü kazanıyor! İyi şanslar… (Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır, kazananı 18.00’da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!)

1- Açık Krem Bayan Mont HW-06315 2- Koyu Mor Bayan Gömlek W11DRPOOJA605Y 3- Kırmızı Bayan Tunik Elbise BF06C 4- Yeşil Erkek Sweatshirt W11MA11 5- Lacivert Bayan Panço W11NL601LY‏

çabuk olunnnnnnnn

markafoni
Tebrikler!!! Aral Games kampanyası XBOX 360 yarışmamızın kazananları Sevim Beyaz, Çağrı Dirgen, Burcu Erol ve Göktuğ Kelay’ı kutluyoruz. Kazananlar lütfen Facebook konu başlıklı maillerinde iletişim bilgilerini ve telefon numaralarını yarisma@markafoni.com adresine göndersinler. Kazanan takipçilerimizi kutluyoruz.

saol canım kazansam sasardım :) peeeeeeeeeeeehhhhhh

Max Fashion’ın şık hediyesi için YARIŞMAMIZA katılın! Albümdeki Max Fashion butiğimizde bulunan ürünlerin isimlerini doğru sıralama ile 1.ÜRÜN: (Ürün ismi), 2.ÜRÜN: (Ürün ismi),………, 5.ÜRÜN: (Ürün ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com’a mail atan 25. Kişi Max Fashion butiğimizdeki Koyu Gri Erkek Sweatshirt SELANIK 1 isimli ürünü kazanıyor! İyi şanslar… (Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır, kazananı 18.00’da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!)

1- Açık Krem Bayan Mont HW-06315 2- Koyu Mor Bayan Gömlek W11DRPOOJA605Y 3- Kırmızı Bayan Tunik Elbise BF06C 4- Yeşil Erkek Sweatshirt W11MA11 5- Lacivert Bayan Panço W11NL601LY‏

çabuk olunnnnnnnn

sağolasın inşallah sen kazanırsın

limangodan 2 adet borcam tencere almıştım ablam çok küçük bunlar diyo:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

eve yolladım ben okuyorum diye göremiyorum da merak ettim şimdi:2: :26:

:43::43::43::43:bi tane si 1 lt diğeri 1.5 litre idi :ssz:gezmeğe çıkınca bakıyım bari borcam satan yerlere ne kadar büyük diye:43::31::30: üzüldüm ama:ssz:

avona yazmadım sey kalmadı face ustundenmı dersın resmı sıtesınden maıl ıelmı dersın hepsını yaptım maıl atım bıkere gerı donduler o kadr gerısı yok ama ınat ustuen her gun maıl atıorum ınat ıste egerkı yoladılarda kargocular el koyduysa onalrında ıpını ıtına ıle cekıcem bukadrda adılık olmaz yanı arastımakla mesgulum suna kı sayet basdada deıdm gıbı kargocular el koyduysa artık sırket kendını mahkemede avukatım ıle karsı kasrıya bulucak bunu daha once kargo sırketlerınede yazdım :D

Devam devaam :47: :52:

Max Fashion hediyesi sahibini buldu! Albümdeki ürünlerin doğru sıralaması 1.ÜRÜN: Açık Krem Bayan Mont HW-06315, 2.ÜRÜN: Koyu Mor Bayan Gömlek W11DRPOOJA605Y, 3.ÜRÜN: Kırmızı Bayan Tunik Elbise BF06C, 4.ÜRÜN: Yeşil Erkek Sweatshirt W11MA11, 5.ÜRÜN: Lacivert Bayan Panço W11NL601LY idi. Dilek Dolgunsöz Max Fashion butiğimizdeki Koyu Gri Erkek Sweatshirt SELANIK 1 isimli ürünü kazandın, tebrikler! İstediğin beden ve güncel iletişim bilgilerini yarisma@trendyol.com’a ‘Max Fashion Hediye’ başlığıyla mail atmanı rica ediyoruz. trendyol’da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!

yine kazanamadım :(

Kızlar Limango'dan aldıklarımın resimlerini paylaşıyorum sizlere buyrun :)

Eklentiler

• $hasır kutu.webp
    $hasır kutu.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $limango havlu.webp
    $limango havlu.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 19
Back
X