Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

YUDUM
Arçelik'ten A La Chef fırın kazanmak istemez misiniz? Bunun için Migros mağazalarından 5 L Yudum Ayçiçek Yağı alın; kitapçıktaki kod ile yörenizin tarifini paylaşın; kazanma şansını yakalayın!

Mavala Türkiye
İşte bugünkü hediyeli yarışmamızın hediyesi!

Mavadry Oje Kurutucu - Sürmeli

Mavadry Oje Kurutucu ojeyi birkaç saniye içerisinde kurutmaya yardımcı oluyor. Ojenin soyulmasını önlemeye yardımcı oluyor. Oje renginin görünümünü güzelleştirmeye ve parlaklık sağlamaya yardımcı oluyor.

diecastcenter
Sayfa beğenimiz 500 olduğu anda yarışmamıza start verilecektir.

[Öncelikle hepinize yarışmamıza gösteridğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Sorumuzun cevabı Ardell Kaş Şekillendirici Jel / Ardell Brow Sculpting Gel olacaktı.
Sorumuza doğru cevap vererek bize ulaşan;
35. kişi - Sn.T.Yelda Geydirici,
65. kişi - Sn. Fatmagül Aksu,
95. kişi - Sn. Sezin Çiftçi,
125. kişi - Sn. Gülsen Doğan ve
155. kişi - Sn. Yegane Aka.
Kendilerini tebrik ediyoruz.
Adres ve telefon bilgilerini bulker@santekozmetik.com adresine göndermelerini rica ediyoruz./I]

Perlina
Hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar. Hediye etkinliğimiz bugün saat 17.00'da sona erecektir. Katılamayan herkesi etkinliğimize bekliyoruz. Bol şans :)

Anchor Butik

‎'Anchor'la Bil, Kazan' yarışmamızın yeni sorusu:
"El nakışı yaparken çok parlak olmayan, antik görünümde bir sime ihtiyaç duyduğunuzda tercihiniz hangi yeni ürünümüz olmalı?"

Yarın saat 12'ye kadar doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle 1 kutu antik görünümlü el simi (Sorumuzda sorduğumuz ürün) kazanmak için tek yapmanız gereken basit sorularımıza doğru cevabı yorum olarak bırakıp sayfamızı beğenmeniz. Unutmayın, herkesin tek bir katılım hakkı bulunuyor.
Bol şanslar!

1. butik ismi sateen life
2. butik ismi dewberry
3. butik ismi sabra
4. butik ismi cool sexy
5. butik ismi IGS
6.butik ismi Levi's
7. butik ismi Jale hürdoğan & pınar arkun
8.butik ismi adidas
9.butik ismi style by addax
10.butik ismi twomail

kızlar cevaplar

bende paylaşıcaktım tam seni gördüm saol canm

tam bende yazıyodum ki paylaşılmış ama 3.yü bulana kadar karnıma ağrılar girdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…