Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

markafoni kupun yollamış kargo için
bakın hesaplarınıza süresi 29una kadar

bende 2 yaptım ne bileyim onların kutu olduğu her turuncu trendyol kutusumu :9: şu ruffles nezaman yarışma olurki anlamadım

Son düzenleme:
Dermoda Dermokozmetik
HEDİYE ZAMANI !
Değerli Ziyaretçilerimiz,

Gördüğünüz bu fotoğrafı beğenen, paylaşan ve yorum yapan 1 kişiye 1Adet Antistax Jel ve 1 Adet BioDer Tüy Azaltıcı Krem & Serum Başlangıç Paketi hediye ediyoruz.

Yapmanız gereken çok basit! Gördüğünüz bu fotoğrafı beğenip yorum yapmanız yeterli. 05 Mart 2012 günü 19:00 'a kadar katılabilirsiniz. Hediye çekilişimizin sonucu 06 Mart 2012 günü açıklanacaktır.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=380806835265158&set=a.311167462229096.87090.282211248458051&type=1&theater

Kod:
trendyola katılmama hakkımı kullanıyorum :) zaten 10.sıradaki kişilerden biri ben olanan kadar oooo :)
bu içi dolu kutucuk var ya , hani pizza hut un orada davetiye göndermeye çalışıyorum bir türlü ekrana gelmiyor bilgisi olan ???
ha birde bu muhteşem trendyol kullanıcılar bişi sorucam 10 tl lik hediye çekim var, trendyoldan en asgari harcama ile nasıl kurtarırım diycem , birde napoluyondan çeklerim var ama 100 tl lik alışveriş için diyor peki 100 tl nin hepsi hediye çeki ile olabilirmi ?

Kod:
trendyola katılmama hakkımı kullanıyorum :) zaten 10.sıradaki kişilerden biri ben olanan kadar oooo :)
bu içi dolu kutucuk var ya , hani pizza hut un orada davetiye göndermeye çalışıyorum bir türlü ekrana gelmiyor bilgisi olan ???
ha birde bu muhteşem trendyol kullanıcılar bişi sorucam 10 tl lik hediye çekim var, trendyoldan en asgari harcama ile nasıl kurtarırım diycem , birde napoluyondan çeklerim var ama 100 tl lik alışveriş için diyor peki 100 tl nin hepsi hediye çeki ile olabilirmi ?

10 tl çekini 10tllik bişi alarak kullanabilirsin 5 tllik alsan bile çek üstünü atar, boşa gider. Kargo parasından düşmez. Kargo parasını her halukarda ödemen gerek. :ssz:
Napolyon hk. bilgim yok maalesef:26:

Lancôme Turkey | Facebook

Cildiniz için en mükemmeli istiyoruz. Ya siz?
Lancôme, Génifique ve Marie Claire dergisi tarafından Prix d’Excellence de la Beauté (Güzellik Mükemmellik Ödülü) verilen Visionnaire’i bir araya getirerek Mükemmel Cilt İkilisi’ni yarattı: Super Serums.

Yoğun, hızlı etki eden ve kanıtlanmış sonuçları ile bu ikili, sizin en temel güzellik rutininiz olacak. İlk adımı atmanız için size ödüllü bir sorumuz var!
Doğru cevap veren her 25. Kişi 1 adet orijinal boy Génifique Gençlik Aktivatörü kazanacak.*

Ödüllü Sorumuz saat 16:00'da sol menüde yayına girecektir ayrıca aşağıdaki link'ten de ulaşabilirsiniz.

:52::52::52:

Kod:

10 tl üstü alışveriş yap 5 tl kargo ve 10 tl üstünü ekle öde :49: yada 10 tl sınırı olmayabilir 8 9 tl lik alışveriş yap 5 tl kargo öde

Mavala Türkiye
Öncelikle hepinize yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Sorumuzun cevabı Ekstra Yumuşak/Asetonsuz Oje Çıkarıcı olacaktı.
Sorumuza doğru cevap vererek bize ulaşan;
50. kişi - Sn. Derya Soyupak,
75. kişi - Sn. Aslıhan Bulut,
125. kişi - Sn. Yeliz Atik,
175. kişi - Sn. Kübra G ve
225. kişi - Sn. Özlem Öztan.
Kendilerini tebrik ediyoruz.
Adres ve telefon bilgilerini bulker@santekozmetik.com adresine göndermelerini rica ediyoruz. Hediyelerini bu akşam kargoya teslim edeceğiz.
Hepinize güzel bir haftasonu diliyoruz.

Gondol
‎"Bol Bol Gondol" yarışmamıza 1 saat kaldı! Facebook üzerinden soracağımız soruya doğru cevabı veren ilk 10 kişi bu hafta bizden süpriz bir hediye kazanacak. Tek yapmanız gereken, 15.00'da sorduğumuz sorunun doğru cevabını hızlıca bulmak ve gondolplastic@gmail.com adresine mail atmak. :)
Beğen · · Paylaş · 1441 · 48 dakika önce ·

Doga Dukkanı
Saat 15:00'te soracağımız soruya doğru yanıt verecek ilk 3 takipçimize, birbirinden leziz çaylardan oluşan Şehr-i Çay paketi hediye!

Son düzenleme:
Trendyol Geleneksel Cuma Yarışmamız sona erdi, katılan herkese teşekkür ediyor ve haftaya Cuma yine bekliyoruz! Ürünlerin doğru sıralaması 1.ürün Sateen Life, 2.ürün Dewberry, 3. Ürün Sabra, 4. Ürün Cool & Sexy, 5.Ürün İGS, 6. Ürün Levi’s, 7. Ürün Jale Hürdoğan & Pınar Arkun, 8. Ürün adidas, 9. Ürün Style by addax, 10. Ürün twomail butiklerinde idi. Mustafa Çakmak, Özlem Meydan, Neşe Şen, Selen Öner, Bora Şefkat 20 TL değerinde hediye çeki kazandınız

Gondol
Yoğun ilginiz için çok teşekkür ederiz. Yarışmamız sona ermiştir. Kazananları birazdan açıklayacağız. :)

Back
X