Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Eki Görüntüle 354327 Eki Görüntüle 354328

eşimin adına kazandığım duru ve ikinci çeliğimiz geldi
durunun kokularına bayıldım hepisi birbirinden güzel

Tebrikler canım
Ben Arçelik Robotun ikincisini arkadaşa 20 TL sattım un.. 20 çekimle düşüm olan 11 tl 'YE Hasbro Bil Bakalım (Başka sitelerde 40 TL)
Trendyol'dan sağolsun arkadaşın hs.dan + kola koduyla 20 Tl düşümle 9 TL ye 4 t-shırt aldım

Eşime 20 TL verdim harcadıklarımızın parasını ..geri verdi :)

cnm coco colanın sitesinde o açma halkalarının birkaçını yazıp puan toplayacaksın öyle kod verecek
hala veriyrmu bilmiyorum
direkt açma halkası yazılmıyor

Trendyol.com'dan Coca-Cola Kırmızı Kasa'ya özel bu fırsatla alışverişin keyfini çıkar! Tek yapman gereken buradan puanlarınla alacağın hediye çeki kodunu trendyol.com'dan yapacağın alışveriş sırasında kampanya kodu yazan yere girmen yeterli

Doğa dükkanından dün kazandığım çay seti geldi.İçinde yaklaşık 32 tane değişik çay var.Güzellik çayı,kuşburnu,yeşilçay,grip çayı,fit çayı,keyif çayı adaçayı,ıhlamur relax 2 tanede maske..Ve 1 adet kupa.Bide kırmızı tüle sarmışlar hoşuma gitti ama kargo 5.80 hiç hoşuma gitmedi hediyenin kargosu mu olurmuş.YAzıcam duvarlarına..Ama genel olarak ürünler harika..

muhasebeci olmama rağmen inan senin bu hesabına kafam karıştı :44::26:

COK SAOL CANIM HALLETTIM ANLADIM YANII DAHA COOOK BIRIKTIRMEM LASIM :d

https://www.facebook.com/markafonimcom?sk=app_163849080647

burda kod dolu kızlar , lazım olan kullansın

trendyolu ilk denediğimde oldu ama şimdi düşmüyor hata veriyor
anlamadım sebebini belki de ilk kullanan kişiyeydi.

markafoni kodlarını kullandım.
3tl'ye effect ojesi aldım

ps: evet trendyol ilk kişiyeymiş, tüh sepete attığım essie ojeyi alsaydım ben kullanmış olucaktım ama çekle bile pahalı gelince caydıydım

Son düzenleme:
kızlar cif le sıvı sabunum azaldı bitmek üzere:26: hediyesi cif yada sıvı sabun olan bi yarışma kampanya yokmu
bu arada annemlere benim o lar gelmiş bizimkileride oraya bırakmışlar toplam 7 koli
3 kolide ablamlara gidicek kuzuları yisin

:111:

Maggi Türkiye
Sevgili Lezzet Meraklıları,
"Bu Kış Çorbalarınız MAGGI'den" yarışmamız 27 Şubat Pazartesi günü son kez aktif olacak ve kampanyamız sona erecektir. Sorumuzun aktif olacağı saat Pazartesi günü duyurulacaktır.
Çok yakında yepyeni sürprizler ve yarışmalar ile yine birlikte olmayı umut ediyoruz. Yeni kampanyalardan ilk siz haberdar olmak için sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

:86::86::78::78::111::111::122::122:

9,94 tl'ye limango'dan plates topu aldım kızlar 20 tl çekimi kullanarak. 75 cm top

Son düzenleme:

Danino - Kendi Dünyanı Yarat

üye olan herkese 15 süpriz kalıp ve renk hediyeymiş ayy bu oyun içinde hediyeymiş :) ama oyun ödüllü kızlar

Ülker
‎24 Şubat Cuma günü televizyonda neler izlediğini linke tıklayarak bizimle paylaş, 5 Mutlu Bir An Kutusu'ndan birini kazanma şansını yakala! https://apps.facebook.com/ulker-odullu-anket/

tşkrler

kızlar coca cola kodu olupta kullanmayacak olan varsa alabilir miyim

ya var sanıyordum cüzdanımda ama bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…