Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Beğenili bir kampanya yapabilen vardır diye paylaşıyorum.

Seray Triko Penye

24 Şubat

.1- Kampanya 24.02.2012 cuma günü başlayıp 01.03.2012 perşembe günü
saat 20.00 da sona erecektir.

2- Kampanyada en önemli koşul sayfayı beğenip http://www.facebook.com/​pages/Seray-Triko-Penye/​357607017596599
ve yarışma fotosunu paylaşmak paylaşım herkese açık olmalı tek tek konturol edilecektir paylaşımda çekiliş hakkına sahip olacaksınız

3- Yorum yapılacak ve yorumu 25 kişiye beğendirenler ek bir çekiliş hakı daha kazanacaktır

4-artı bir çekiliş hakkıda bu profili ekleyerek kazanacaksınız http://www.facebook.com/​seray.triko
hangi koşulları yerine getirirseniz yorum olarak onu yazınız

5- 2 kişi bizden hediye kazanacaktır ve
3 yedek belirlenecek asıl talihli 05.03.2012 pazartesi gününe kadar başvurmazsa ilk yedekli oda ulaşmasa 1 gün ara ile diğer yedeklere geçilecektir
HERKESE BOL ŞANS

canım benim hesabıma 10 lira gelmiş koton da alacagım bi elbise vardı ona kargo parası vermeyeyım diye ugrasıyorum ama bu gidişle vericem galiba.neyse düşünmen yeter cooooooooook saol.ben kod şeklinde olan varya ole arıyorum

sanada dünde yazdım markmosttan al die ama ilgini çekmedi heralde ben şimdi aldım mesela:44:

maşşlah canm yaa adını görorum hep çok sanslısın maşşlh
bizede acık oku üfle anacım
daha tek birşey kazanamadım gerçi çok yeniyim
sizlerne zman kazanmaya başladınız
teşekkür ederim canım:nazar:maşallah diyeyim ben de :31:
valla başladığım ilk 2-3 hafta içinde kazanmıştım, anneler günü çiçeği vardı o ara :1:
sonra da estee lauder ruj seti ile asıl startı verdim:nazar:

money de tecrübeli arkadaşlar ben annemin kart numarasına %100 kazandım
bunu nasıl alıyoruz kasadamı söylüyoruz birde nezamana kadar vakti var.
bilgi verirseniz sevinirim
kioks muydu neydi o zımbırtı makinede görünüyor canım.
son tarihi bilmiyorum, bi kaç mesaj önce yanılmıyorsam mart sonu demişti bir arkadaşımız

Merhaba :)
20–26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz GoodSkin Labs Equinol tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“Equinol™ Koyu Leke Serumu, 12 hafta sonunda ciltteki koyu lekelerin boyutunda ve renginde yüzde kaç azalma sağlar?” sorusuna “55” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml. GoodSkin Labs Equinol kazanan üyelerimiz;

Derya Yasemin
Yusuf Işık
Çiğdem Karahancı Uğurlu
Funda Seydem
Kerim Vildan
Zeynep Kaynar
Inciser Gök
Serife Unveroglu
Vijdan Çelik Güler
Gözde Tokat olmuştur

:50::50:

herkes geliiiiiiiiii
bana gelmiiiiiiiiiii
hep en son geliiiiiiiiiiii
sınırlerım tepeme ckiiiiiiiiiiiiiii :)
etıcınden kazandım
maıl attım neden yollamadınız dıye
sız kazananlar lsıtesınde yoksunuz dmeezmı
bnde neler saydım onlara kandırıkcılar :(

aynen benimkilerde gelmiiiii :25::25::25: en son ben aliyorum hep :25::25::25::25:

Tekin Acar Cosmetics
Merhaba :)
20–26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz GoodSkin Labs Equinol tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“Equinol™ Koyu Leke Serumu, 12 hafta sonunda ciltteki koyu lekelerin boyutunda ve renginde yüzde kaç azalma sağlar?” sorusuna “55” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml. GoodSkin Labs Equinol kazanan üyelerimiz;

Derya Yasemin
Yusuf Işık
Çiğdem Karahancı Uğurlu
Funda Seydem
Kerim Vildan
Zeynep Kaynar
Inciser Gök
Serife Unveroglu
Vijdan Çelik Güler
Gözde Tokat olmuştur. yine tebri ederim....ya bir kezde teşekkür edeyim:14:

kızlar markafoni hediye çekiniz varmı bana kargo çeki geldi arkadaşa vermek istedimm olmadı boşuna gitmesin çekiniz varsa bana verirmisiniz ben de başka zamman size yarımcı olurum

yaaa ben neden bu kadar sansızım daybuyday 10 tl çekle aldığım ürün bile gelmedi hala 15 gün oldu :( hala tedarik aşamasında
tek kazandığım şey şu colgate miniminnacık tester ama o bile gelmedi daha pehhhh
kızlar bi yolu püff noktası fln varmı
tek gerçek hesabınızdan mı katılıosunuz farklı hesaplar varmı messela

dün bi tane kendi adıma bugünde 2 tane kendi adıma 2 tanede eşimin adına nescayfe geldi :62:
toplamda 5 paket + buda yetmez annemlerede gelmiş :9:
Zaten 7 koli benim o bisküvisi kuru kuru gitmezdi içicek bişi lazımdı :9:
2 ay sabah akşam nescefe içicez ondan sonra Allah rızkımızı verir elbet :27:

Son düzenleme:
yanarım yanarım benim o oynarken hep kendi adımı yazdığıma yanarım yazsana işeyrindeki herkesin adını 10 dan fazla kazandım ama 2 paket gelecek sadece.nescafemde gelemdi.. :( geçen sadece gondoldan kazandığım gırgır geldi..:12:

15 Şubat 2012 ÇarşambaSebamed ile hediyemiz var!

herkese selamlar...sizlerle yepyeni bır kampanyaya merhaba diyorum ! :) Firmamız hepinizin çok yakından tanıdığı Sebamed!
Sebamed 'i tanımayan varmı?
Herkesin kullanmaktan mutluluk duyduğu sıfır zararı olan ürünleri: Saçlara çok iyi gelen şampuanları,cilde iyi gelen sabunları,bebek ürünleri, güneş kremleri ,losyonları ve anti-aging kremleri...görelim mi bazılarını...
Sebamed Ürünlerinden bazıları
Şampuan
Güneş Kremi
Bebek Çanta Set
Sebamed Krem
Nemlendirici Kremler
Bebek Şampuanı
Bebek Yağı
Gündüz Kremi
Q10 Göz Altı Kremi
Kırışıklık Giderici
Yaşlanmaya Karşı

hediyemize gelince

şartlara gelelim...
1-beni izliyorsunuz
2-facebook sayfalarını beğeniyorsunuz ve en az 3 ürün paylaşıyorsunuz
3-siteye yorum yazıyoruz...SebamedShop.com urunlerle ılgılı...begen ıfadesını kullanabılırsınız
4-muhakkak twitterdan takip edip bana @nickiniz i iletiyorsunuz...bu çok önemli...,
Twitter
5-kampanyayı sosyal ağlarda paylaşıyorsunuz...

kampanyanın son tarihi 14 Mart 2012 dir...

Back
X