Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

waoooowww süper
anacım hiç aklıma gelmemişti
harikasınız bundan sonra sağlam takipçisiyim buranın

gacım öyle yapıcam..o da çok uğraştırıcı olacak aslında..

ama kesin dimi? bugün aktifleştirip 1 ay sonra kod aktif değil kullanıldı vs demesin bir de..

canm heyecanını anlıorum Allah mesut etsin yeni evnde yeni eşyalarınla ağız tadıyla yaşa inşşlh.

amin canm çok teşekkür ederim:16:

Kız yetmedi mi o kadar çek :64::64::64::64:Bende de var 4tane falan ama kargo çok olduğu için bekliyolar :19::19::19:
Bende daybuyday deki durumu merak ediyorum ..Olmayacak gibi ama inş olur:43::43:
Hadi hayırlısı bakalım.Amin cnm.İçine ne sinerse onu al:16::16::16::16::16:

daybudayı bende merak ediyom canm inş sorun çıkmaz:nazar:aldıklarımız ulaşır hayırlısı ile:16: saol canm aklımda var bi çeşit inş istediğim gibi buluruz:16:

hayır devam etmiyo biteli bir ay oldu.Ama nescafeye katılabilirsin.

Air nekaaaaa pahalı mobilya varsa onları beğen kıss :27:

:27:kız allah netmesin seni:27:kaynanam zaten gitmiş beyaz eşyanın en pahalısını en güzelini almış saolsun bana aldıktan sonra söledi:27::24::23: o yüzden ucuz pahalı farketmez beğendiğim olsun:23: inş aklımdakini bulurum:16:

airr cim benden sana abla tavisyesi güzelim

en gereklilerin en kalitelisini al az ama öz al mobilyalar bir süre sonra sadece tahta olarak gözüküyorlar insanın gözüne ve kaldırıp atılmıyorda kolay kolay herşey gönlüne göre olsun inşallah :16::16:

haklısın canm:ssz:evimiz dubleks ama normal ev büyüklüğünde altta büyük bir salon varmış üstte 2 oda ve büyük bir balkonmuş çok merak ediyorum ilk defa göreceğim :52:
ona göre şeyler alacağım fazla eşyayı sevmiyorum ben sadelikten yanayım:23:
dediğin az ve öz olsun düşüncesindeyim bide istediğim gibi olursa ne ala:23:

bende bugün limango ve trendyol çekimi kullandım..:35::35:
yalnızca 20 tl lik bi limango çekim kaldı,:8: ona da gözüm gibi bakayım da, harcamıyayım..:26:
bende son çekimi yaza kullanırım diyordum..:26:

allah gönlüne göre versin canım, hayırlısı olsun:34:

benim 8 tane kaldı pişman oldum daha msn açıp neden almadım diye:43: telefon sorun olmuyo sülale geniş benim:27: olmadı komşular yardım eder:55:

saol canm inş tek isteğim bu:16:

amanınnnnn,desene pc başında atmaca gibi bekliyoz :52::52::52:

ben limangodan 300 yapmıştım ,2 gün evvel yine srok yaptım 400 e çıkardım,40 tl sini kullandım şimdilik 360 cepte ama tel no sıkıntı olacak,her defasında ayrı tel no zorunluluğu :14: sabahın bir körü yada gecenin bir vakti tel no lazım olacak millet uyurken ,eşimin ve benim tel noları kullandım çünkü:35:

daybuyday dan 80 -90 tllik aldım fikimetre aracılığı ilke ama o da bitmiştir belki ,limango bittiğine göre:47:
Böyle yaptığımız zaman kul hakkına girilmiyormu kızlar??Öbür taraftada bunların acısını çekmeyelim:(

ya ne dicem.markafonim in trendyol hediye ceki yarişmasına katıldınızmı.

Evet..

Böyle yaptığımız zaman kul hakkına girilmiyormu kızlar??Öbür taraftada bunların acısını çekmeyelim:(

Evet..

Neden girsin ki kişi başına şu kadar çek alınabilir diye bir ibraz yok.
Çekler sınırsız üye olan herkese veriliyor yani sınırlı çek olmuş olsa dediğiniz doğru kimsenin hakkının yendiğini düşünmüyorum ben.

Çekler sınırsız üye olan herkese veriliyor yani sınırlı çek olmuş olsa dediğiniz doğru kimsenin hakkının yendiğini düşünmüyorum ben.

hatta o kadar anketı çözmek baya ugrastırıyo hakedıyoruz bence 10 lirayı

limangodan bez almıştım prima iade edecegım işlemleri yaptım gönderım adresı gelen mailde

İade talebinde bulunduğunuz ürün / ürünleri referans koduyla faturanızın bir nüshası ile birlikte "limango Dış Tic-Depo, Borusan Lojistik A.Ş. Şekerpınar Lojistik Merkezi. Şekerpınar mah. Anadolu cad. No:11 41400 Şekerpınar Çayırova/Kocaeli" adresine, Yurtiçi Kargo (444 99 99) ile (Karşı Ödemeli-Gönderim masrafınız limango tarafından ödenecektir) gönderebilirsiniz.

faturada ise
istanbul tuzlaya gönderın yazıyor nereye göndereceğim bılen varmı

gacım öyle yapıcam..o da çok uğraştırıcı olacak aslında..

ama kesin dimi? bugün aktifleştirip 1 ay sonra kod aktif değil kullanıldı vs demesin bir de..

kesin canım, kesin..sorun çıkmıyor..denedim onayladım..:34:
hesap açınca hemen kuzilerimden tel alıyorum,şifreleri hemen gönderiyorlar,aktifleştirip,günün istediğim saatinde kullanıyorum..:23::23:

Evet..

onu bende düşündüm ilk başta ama sonuçta biz açıyoruz ama konu komşumuz akrabımızın üstünden geçiniyoruz onların yardımı ile alıyoruz onlardan helallik aldımı tamamdır bence:1:
ben alıyom sölüyom hatta gülüşüyoz çoğu zaman hakkını helal et diyom zorla:60::60::60::60:

daha ne olsun karşı dairedeki komşum evde yokmuş aramışlar 6 paket nescafe gönderdiklerini söylemişler bende de 5 tane var neyse kısadan anlatıyım eşimin ve benim adıma 1 er paket geldi gelmez olaydı ağzıma sürmiycem nefret ettim zan altında kaldım sonuçta eşimi aradım haznedar şubesine git al bakalım dedim 6. paketi komşum arayınca demişlerki imza attı 6 paket için demişler :14:

adam çok telaşlıydı bütün irsaliyeleri içinden çıkarttı tek tek defterine yazdı hatta özür diledi sonra yanıında kocaman bir avon kutusu ve 2-3 tane daha böyle küçük poşet vardı ya belki karıştırmış olabilir suçlamıyorum onları umarım eşim elinde poşetle gelir :14:nescafesinde diilim adım temize çıksın çok üzüldüm çok 1 paket sigara içtim yemin ederim yazdımda buraya telefon la aradım hepsini. ondan sonrada buraya yazdım okumuşsundur belki:( ve komşuma sürekli başka isimler saymışlar evet zaten bu yüzden aramıştım ben kargoyu ve sonra HEDİYELERİ GÖNDERENLERİ. burada da paylaştım zaten

1 tanesinde isim yoktu d2 ve d10 yazıyodu meğersem komşum demişki d2 ye bırakın yoksa d10 a onun olduğunu anladım ve hemen ona verdim aman göndermesinler bana başka istemiyorum hatta çok soğudum uzun süre hediye kazanmamda inşallah bırakırım bu işleri

Komşununda mı varmış içinde:44::44:

canım bende bu sorunun cevabını merak ediyorum:31:

evet devam ediyor bende 2 gün önce oğlumun adına katıldım

kızlar bu arada dr.oetker amcanın kampanyası vardıya şifre yüklüyoduk fırın neyim vereceğidi 1 martta sonmuş.1 marttan sonra kampanya için boşyere evi kabartma tozuyla doldurmayın :23:

Son düzenleme:
Back
X