Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebeğimebakım.com dan kazanan var mı daha önce ne yolluyorlar sadece şampuan mı?
bişi değil kızlar
bugunlerde cok yogunum
aslında pek takıp edemıyrum
2 gundurde butun paylasımlarınızı alıp gıdıordm
sıze yarsma lınkı koyamıordum
kendımı kotu hısedıyordum :)
sankı armut piş agzıma dus mısalıymıs gıbı
hepsını toplayıp sıze sunmak ıstedım bnde :)
ayrıcaBEBEGIMEBAKIM.COMun butun cevapları 19 kasım sayfasındadır
gerıye gıdersenız soruları cevaplamakta zorluk cekmezsınız
valla canım çok hayra girdin. hayatta bulamazdım ben bu soruların cevaplarını, sen sanki hızır gibi yetiştin çok merci canıımmm
![]()
![]()
![]()
bişi değil kızlar
bugunlerde cok yogunum
aslında pek takıp edemıyrum
2 gundurde butun paylasımlarınızı alıp gıdıordm
sıze yarsma lınkı koyamıordum
kendımı kotu hısedıyordum :)
sankı armut piş agzıma dus mısalıymıs gıbı
hepsını toplayıp sıze sunmak ıstedım bnde :)
ayrıcaBEBEGIMEBAKIM.COMun butun cevapları 19 kasım sayfasındadır
gerıye gıdersenız soruları cevaplamakta zorluk cekmezsınız
valla canım çok hayra girdin. hayatta bulamazdım ben bu soruların cevaplarını, sen sanki hızır gibi yetiştin çok merci canıımmm
![]()
![]()
![]()
![]()
ayyy kkontess ciğim sana seve seve yardım ederim
canım benim yapıkredi world kartım var.internete hiç bağlatmamıştım. bak şöyle oluyor yapıkredi yaz google internet şubesine gir sonra 3, sırada bi yer var bak bu
Yapı Kredi İnternet Bankacılığına nasıl başvurulur?
oraya tıkla sistem seni yönlendiriyor ben öyle yaptım oldu. ama 444 deki bayan bilgileriniz güncel değilse olmaz demişti şubeye gitmeniz gerekebilir demişti ama güncelmiş oldu. en son tele şifre falan geliyor. sana özel sayfa açılınca orada size özel paket diye bi hediye paketi var oraya tıklayınca kod veriyor onu da trendyolda kampanya kodu sekmesinde yeri var kullanıyorsun ben kodu aldım hatta denedim kabul ediyor sistem de kıyamadım henüz kullanmaya
kkontess bu eski mesajım burada anlatmıştım sorun olursa sor bana ama oğlum her an uyanabilir yarıda kalırsa şimdien kusra bakma
ayyy kkontess ciğim sana seve seve yardım ederim
canım benim yapıkredi world kartım var.internete hiç bağlatmamıştım. bak şöyle oluyor yapıkredi yaz google internet şubesine gir sonra 3, sırada bi yer var bak bu
Yapı Kredi İnternet Bankacılığına nasıl başvurulur?
oraya tıkla sistem seni yönlendiriyor ben öyle yaptım oldu. ama 444 deki bayan bilgileriniz güncel değilse olmaz demişti şubeye gitmeniz gerekebilir demişti ama güncelmiş oldu. en son tele şifre falan geliyor. sana özel sayfa açılınca orada size özel paket diye bi hediye paketi var oraya tıklayınca kod veriyor onu da trendyolda kampanya kodu sekmesinde yeri var kullanıyorsun ben kodu aldım hatta denedim kabul ediyor sistem de kıyamadım henüz kullanmaya
kkontess bu eski mesajım burada anlatmıştım sorun olursa sor bana ama oğlum her an uyanabilir yarıda kalırsa şimdien kusra bakma
Bende worldonline a üye oldum bana 20 marttan sonra yüklenecek sayfanıza dedi..
:44::44::44:
evet şifre istemiş ben de girmişim sorun yok unutmuşum onu ya
kredi kartı şifresini kimseye vermeyin dediler ama burda, korkarım yazamam onu