Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bebeğimebakım.com dan kazanan var mı daha önce ne yolluyorlar sadece şampuan mı?

kızlar ykb trendyol şeysini yapacağım, daha önce yapan deneyimli bir arkadaştan adım adım yardım istiyorum, özelden mesaj atabilir mi bana deneyimli biri? ya da burdan yazsın,ben özeline uçarımm.
acil

bişi değil kızlar
bugunlerde cok yogunum
aslında pek takıp edemıyrum
2 gundurde butun paylasımlarınızı alıp gıdıordm
sıze yarsma lınkı koyamıordum
kendımı kotu hısedıyordum :)
sankı armut piş agzıma dus mısalıymıs gıbı
hepsını toplayıp sıze sunmak ıstedım bnde :)

ayrıcaBEBEGIMEBAKIM.COMun butun cevapları 19 kasım sayfasındadır
gerıye gıdersenız soruları cevaplamakta zorluk cekmezsınız

valla canım çok hayra girdin. hayatta bulamazdım ben bu soruların cevaplarını, sen sanki hızır gibi yetiştin çok merci canıımmm
:46: :46: :46:

bişi değil kızlar
bugunlerde cok yogunum
aslında pek takıp edemıyrum
2 gundurde butun paylasımlarınızı alıp gıdıordm
sıze yarsma lınkı koyamıordum
kendımı kotu hısedıyordum :)
sankı armut piş agzıma dus mısalıymıs gıbı
hepsını toplayıp sıze sunmak ıstedım bnde :)

ayrıcaBEBEGIMEBAKIM.COMun butun cevapları 19 kasım sayfasındadır
gerıye gıdersenız soruları cevaplamakta zorluk cekmezsınız

valla canım çok hayra girdin. hayatta bulamazdım ben bu soruların cevaplarını, sen sanki hızır gibi yetiştin çok merci canıımmm
:46: :46: :46:

:16::16::16::16::16::16::16:

ayyy kkontess ciğim sana seve seve yardım ederim

canım benim yapıkredi world kartım var.internete hiç bağlatmamıştım. bak şöyle oluyor yapıkredi yaz google internet şubesine gir sonra 3, sırada bi yer var bak bu

Yapı Kredi İnternet Bankacılığı’na nasıl başvurulur?
oraya tıkla sistem seni yönlendiriyor ben öyle yaptım oldu. ama 444 deki bayan bilgileriniz güncel değilse olmaz demişti şubeye gitmeniz gerekebilir demişti ama güncelmiş oldu. en son tele şifre falan geliyor. sana özel sayfa açılınca orada size özel paket diye bi hediye paketi var oraya tıklayınca kod veriyor onu da trendyolda kampanya kodu sekmesinde yeri var kullanıyorsun ben kodu aldım hatta denedim kabul ediyor sistem de kıyamadım henüz kullanmaya

kkontess bu eski mesajım burada anlatmıştım sorun olursa sor bana ama oğlum her an uyanabilir yarıda kalırsa şimdien kusra bakma

kızlarr ben bu denedimbiliyorum.com a bayıldım yaa

şimdi de bana fairy göndermiş 4 tane tablet yeni çıkanından süpper

canım benim yapıkredi world kartım var.internete hiç bağlatmamıştım. bak şöyle oluyor yapıkredi yaz google internet şubesine gir sonra 3, sırada bi yer var bak bu

oraya tıkla sistem seni yönlendiriyor ben öyle yaptım oldu. ama 444 deki bayan bilgileriniz güncel değilse olmaz demişti şubeye gitmeniz gerekebilir demişti ama güncelmiş oldu. en son tele şifre falan geliyor. sana özel sayfa açılınca orada size özel paket diye bi hediye paketi var oraya tıklayınca kod veriyor onu da trendyolda kampanya kodu sekmesinde yeri var kullanıyorsun ben kodu aldım hatta denedim kabul ediyor sistem de kıyamadım henüz kullanmaya

kkontess bu eski mesajım burada anlatmıştım sorun olursa sor bana ama oğlum her an uyanabilir yarıda kalırsa şimdien kusra bakma

burda yazmak istemiyorum ama 10 dk mesaj süresini bekleyemeyeceğim, kusura bakmayın diğer kızlar

int bankacılığına üye olmak için tıklayın diyor, sonra kartla internet mobil şubeye üye ol diyorum
müş no, kart no, hesap no diyor
hangisini seçeceğim bilemedimm?
kart noyu seçtiğimde şifreyi de istiyor, şifre yazmayın denmişti burda.
müşteri no seçsem o hangisi bilmiyorum, kartta ismin altındaki 9 haneli no mu?

Bende worldonline a üye oldum bana 20 marttan sonra yüklenecek sayfanıza dedi..
:44::44::44:

Kızlar bişi sorucam Organicare Baby'den testi yapınca mail geldi teyit maili diye o maili tekrar anlara mı iletmem lazım,adres bilgilerimi onaylamma için filan diyor?

kızlarrrrrrrr:52::52::52::52:
bebeğime bakıma katıldım sayenizde ve kazandınız dedi
mail geldi teyid için çokkksevindimmm bi aydır takip ediorummm ilk defa bişey kazandım
şeytanın bacağını kırdım sonunda
kesin geliomu , arıcaklarmı
inşşlh gelir çokkk sevindimmmm yawwwww:21:

Back
X