Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar eti cin oyuncağım bugün geldi, hiç ümitli değildim, geçen hafta gelmiş evde yokmuşuz geri göndermişler

Tünaydın kızlar :21:

Dün bende bebeğimebakım'dan kazandım ilk defa, aradılar adresi falan teyit ettiler. Bugün yarın gelir sanırım :23:

ya kızlar ben kafayı yıcem nıe kazanamıyorum daha dogrusu kazanmak ıcın teste gırıyroum bana dıokı yenı bı test oldugunda gırebılırsın ıste daha onceden yaptın vs...

ben nıe yapamıorum ya bende ıstıyorum beebegıme kazanmak:ssz:

Cp Türkiye
CP Piliç severler, Emine Beder'in kazananı seçeceği, birbirinden güzel hediye fırsatları olan yemek yarışmamıza katıldınız mı?

ya kızlar ben kafayı yıcem nıe kazanamıyorum daha dogrusu kazanmak ıcın teste gırıyroum bana dıokı yenı bı test oldugunda gırebılırsın ıste daha onceden yaptın vs...

ben nıe yapamıorum ya bende ıstıyorum beebegıme kazanmak:ssz:

Çiğdemcim yeni bir maille üye olup testi çözebilirsin daha önceden testi çözenler maalesef giremiyor. O yüzden herkes yeni üye olup test çözüyor. İnş. 100kişi dolmamıştır.:34:

AviraTR ‏ @Aviratr Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
Bir Sonraki Tweet RT yapan 20 takipcimizin hediyeleri Avira'dan antivir.com.tr

Arnica
ARNICA’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ SÜRPRİZİ!
Çok Yakında!

Bakalım kaç kişi beğenip, paylaşacak!

Batik | Facebook
begenın yorum yapın kıyafet kombın seçeceğiz istediğimizi diye anladım ben

30.000 kişi şerefine yapılan bir sürprizmiş
"30.000. üyemize hoşgeldin diyoruz" diye entry girceklermiş, altına yorum yazan ilk kişiye bi kombin hediye edeceklermiş..

Son düzenleme:
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

kızlar kampanya değil ama limangoda nar gourmet diye bi butik var organik ürünler var bi bakın isterseniz...

Back
X