Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar daybuyday devam ediyormu ve ayriyetten 10 tlden fazla kazandırablyomuyuz bi hesaba

cnm fikir metre.com aracılığı ile hala bitmedi sanırım bir bak ,diğer sorun muallakta,yüklenebilirse hesabıza olmayabilirde belirsiz şuan ,bu 10 tl yi de fikirmetre yi de kampanya sayarlarsa 20 tl yatmıcak hesaplarımıza

Rausch Türkiye
İşte bugünkü yarışmamızın sorusu!
RAUSCH' un, içeriğindeki antiseptik özellikteki söğüt ağacı kabuğu ve kekik gibi değerli, doğal aktif bileşenleri sayesinde inatçı kepeği gidermeye, kaşıntıyı ve kızarıklığı yatıştırmaya yardımcı olan, saç dökülmesi halinde RAUSCH Orijinal Saç Tentürü' nün etkisini destekleyen ürünün adı nedir?
Sorumuzun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 50., 100. ve 150. kişiye birer adet RAUSCH seyahat boyu ürün seti hediye edeceğiz. Kazanan takipçilerimiz saat 14:30' da açıklayacağız.
Hepinize iyi şanslar dileriz.

https://www.facebook.com/Rausch.TR?sk=wall

cevabı bilen var mı ???:24:

kızlar trendyol 8 mi 9 mu?
ben 8 saydım.
9 sayanlar ekran görüntüsü alablırmi acaba?

cnm bak şimdi hani askıda mavi bişi asılı onun altında bir kutu var sonra yerde 2 kutu daha görünüo yerdeki ilk öndeki kutunun arkasında siyah bişi görünüo oda kutu yani yerde 3 kutu var biri askılığın altında biride yatagın üzerinde orda toplamda 5 kutu bide halının üzerinde etti 7 ikide kızın arkasında etti 9:16:

canım ben elbiseyi lilabella yanılmıyorsam o butik ten aldım ,15 tl ye o elbise çok iyi,kumaşı kesimi vs ama şans işi hiç belli olmaz..
tşk ederim sende iyi günlerde sağlıkla kullan canım:7:

hatırlat tabiii,genelde gönderimler geç oluyormuş ama senin bayağı geçmiş,üst üste yaz söyle hep,ayıp yaptıkları:15:

aynen canım bakalım şansımı denicem

DAybuyday ne kadar hızlıymış ya kargolarım geldi ve özenle sarmışlar kırılmasın diye :52: :52: :52: ( paşabahçe ve papilla )

Bugün İstanbulda 2 mağazamızda ürünler arasına gizlenmiş Muppets karakterini bulan 2 kişiye anında 100 TL hediye çeki verilecektir.Mağazalarımız gün içerisinde twitter sayfamızda açıklanacaktır https :// twitter .com /#!/mycollezione

Dondurmayı Seviyorum
Dondurmayı Seviyorum Oscar'ını kime verirdin? Cevapla, paylaş, Kung Fu Panda DVD seti kazanma şansı yakala

Back
X