Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

limango cekimi telefon sms'iyle onaylayan arkadasa limango 20 tl telefon onayi gerektiren hesap verecegim ilgilenen olursa pm. atsin.

limango 20 tl hesabi baska isteyen varsa. mesaj atin. bakalim ne yapabiliriz.

kızlar, trendyoldan kazanan var mı aramızda?
kontrol ettim maillerimi

Evet cnm benim kazanmışım çok tşk haber verdiğin için
Ayy kör olmuşum sabah baktım bi de ..

bu dünün kazananları sabah belki daha yayınlanmamıştır darısı başıma inşallah bu ara pek durgunum en son ruffless kazandım hafta sonu kaldım öylece

bu dünün kazananları sabah belki daha yayınlanmamıştır darısı başıma inşallah bu ara pek durgunum en son ruffless kazandım hafta sonu kaldım öylece

İnş.2 tane göndermeleri de iyi oldu.Biri kardeşime biri bana Bende pek şanslı değilimdir ama:124:

biskolata erkeği soranlar olmuştu

mankenleri kareleyen adamları anlarım da, bunları kareleyen adamı anlayamadım

https://www.facebook.com/photo.php?...963460305.83578.240792745942428&type=1&ref=nf

O ne yaa cidden adamlar kadınlardan daha meraklı

Aynen ne ruffless mış arkadaş, nasıl şanslıydım bal akıyodu, rufflestan bi kazandım şansım durdu

duru duş jellerim hala gelmedi..9 şubatt ta kazanmıştım.hala gelmeyenler var mı?

duru'yu bende 11 şubatta kazandım banada gelmedi
sordugumda bana 15 gün olmasına 2 gün var dediler :26:20 günü devirdik şimdi cevap
bile vermiyorlar gelmezse gelmesin yahu 3 kuruşluk şeyemi minnet etcem
sorun sadece kandırmaları adam gibi biz bu işi beceremedik dememeleri

Son düzenleme:
Miniğimin Cicişleri
YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR.. (sayfamızı ve sponsor sayfamızı begenmeyenler yarısmaya dahil edilemeyecektir.)
Bu albümün altına veya fotoğrafın altına ''ŞARTLARI TAMAMLADIM KATILIYORUM'' yazıp YARISMA ALBÜMÜNÜ veya RESMİNİ '' HERKESE AÇIK'' şekilde paylaşmanız çekilişe girmeniz için yeterlidir....

2 kişiye özel baskılı t-şört hediye edeceğiz..

KATILIM KOŞULLARI
1- Sponsorumuz olan https://www.facebook.com/fottom fottom.com sayfasını beğeniniz
2 - Gerçek ad-soyad ile katılınız
3- Yarışma resmini yada albümünü profilinizde paylaşınız (bu kontrol edilecektir)
4- Sahte hesapla katılmayı veya beğenmeyi denemeyin çünkü hesaplar 3 adminimiz tarafından tek tek kontrol edilecektir.
5-Yöneticiler kurallarda değişiklik yapabilirler.

YARIŞMA BİTİŞ TARİHİ 15-03-2011 Perşembe

(HERKESE BOL ŞANS)

Yorumunu 50 kişiye beğendirebilenlerde + çekiliş hak kazanacaklardır....
Her 50 beğeni +1 çekiliş hakkıdır..

kızlar aramızda bu ürünleri kullananlar olabilir diye paylaşmak istedim.Dikkat edin.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Moliva Grey Away Saç Toniği", "Yu&Dali saç güçlendirici bakım spreyi", "Restoria Discreet Colour Restoring Cream" isimli ürünlerde, kozmetik ürünlerde kullanımına izin verilmeyen minoksidil, kurşun ve bileşiklerinin yer aldığının belirlendiğine dikkati çekildi.

Toplatılacakmış bu ürünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…