Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Şanslı soru kazananlarıymış, bizden kazanan var mı?

İşte kazanan 'şanslı' isimler;

Gamze Akkurt

Nurdan Gürdere

Zehra Yağmur Dikdere

Filiz Ulu

Şerife Süvereklioğlu

Eda Hoşgör

Dilek Şahin

Sevinç Çatalkaya

Aysel Kekeç

Nermin Pekin

Cemil Duru

Derya Olaş

İrem Catalkaya

Esra Erboz

Gülümser Demirtaş

Seda Calman

Emel Aksoy

Yavuz Korkak

Fadim Gündüz

Emine Aktaş

Fatma Kılıç

Ezgi Kasap

Esra Dinç

Ömer Erdinç

Elif Dinç

Açelya Damdelen

Melisa Uryan

Derya Yegen

Melike Demirtaş

Melike Güven

Nazik Akyüz

Suat Topçu

Ebru Dinç

Seher Karaman

Filiz Yanık

Ayşe Dokuz

Nezaket Bakcı

Çağdaş Tekin

Sevil Dulkadir

Gaye Bahçeli

Zübeyde Karaman
bu hangi yarışmanın kazananları bende katılıyım bir daha ki ne:23:

ilkk hediyemii aldımm teyteyyy organikçelebiden geldi bebek bakım seti içinde bebek losyonu ve yağı var çok güzel kokuyorrr ..üzerinde her biriinin fiyatı 19 yazıo ama bana bedeva teytey:1::1::1::1::16:
herkese başka yollanmış sanırımmm :53: güle güle kullanın
kızlar daybuyday in açıklaması var sitede 10 tl ve tişört 100tl ve üstü için geçerliymiş haberiniz ola..
bide bebeğimebakım hangi kargoyla geliyodu?

aras kargoyla geliyor

kızlar yaaa bu AVON Care Family vardı ya kazandıgımız, fotografta 100 adet bilmem ne diye bşe,taaaa ne zaman. benim ürünlerim gelmedi hala.sizden de gelmeyen var mı ? yda mail adreslerini bilen,adres bilgi için yolladıkları maille tekrar dönüş yaptım ürünlerim gelmedi dye ama sallayan yok valla.
Birde Maggi lerim gelmedi onuda cookkk önceden kazanmıstım 13 subatta. onlara da sordum 14 subatta gönderimler basladı diyor,bekleyin diyor ama en yakın kazananlara bile gitmiş ürünler:14:

Evet o site bilgilerimizi toplayıp kayıplara karıştı bence :ssz:

Ilk hediye çok kıymetlii, güle güle kullan canım :3:

Hepsi çok güzel, güle güle kullan :46:

Uzun, sağlıklı, mutlu ömrü olsun oğlunun :16:

Güzel günlerde kullan :54:

Herkese aynı gitmiş, iyi ki maske gitmedi kıskançlıktan çatlardım :27:
O memnun olanlardan biri de benim, saçım deli gibi uzadı, gerçi kardeşimle farklı ürünler kullanıyoruz, onun da çok uzadı ama olsun ben memnunum işte :37:

Iade süresi falan dolacak, bir ay sonra falan yüklenir yazıyor ya zaten :34:

Kızlar avon dışında günlük kazanan listesi yayınlayan ne vardı ya, düşünüyorum düşünüyorum bulamadım :44:
teşekkürler canım

zaman tüneline girmiş olan sayfalarda paylaş butonu nerede bilen var mı? :26:

kızz kontess görmedin mi koskoca paylaş butonunu :52: dur resimle gösteriyim :35:

Eklentiler

• $face.webp
    $face.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $FACEBOOK.webp
    $FACEBOOK.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
goldstore : Prlanta, tek ta, yzk, kolye, kpe, altn, nci, tak, online, kuyumcu
bu ayın sorusuna doğru cevap veren her 500. Kişiye mücevher kutusu goldstore'den hediye.

Mücevher kutusu mck1498
soru:
Hangisi mıhlama tekniğinde en çok kullanılan yöntemdir?

Cevap: A) tırnaklı mıhlama
b) germe mıhlama
c) kanal mıhlama
d) çubuk mıhlama

cevap a kızlar
nesi koskoca kız resmen saklanmış :1: Sağolasınnnn:16:

:27::27::27::27:

Cornetto Türkiye
Aklın fikrin aşkla mı dolu? Öyleyse aşk anketimize katılıp kendini rahatça ifade etmeye, kendi aşk tanımını paylaşmaya ne dersin? Üstelik ankete katılanlara küçük bir sürprizimiz de var! askanketi.com

Cornetto Türkiye

Aklın fikrin aşkla mı dolu? Öyleyse aşk anketimize katılıp kendini rahatça ifade etmeye, kendi aşk tanımını paylaşmaya ne dersin? Üstelik ankete katılanlara küçük bir sürprizimiz de var! askanketi.com

Gittim bir sürü cola aldım (normalde içmiyoruz) herkesin eline tutuşturdum için diye, kuzenim de yüklediklerini verdi karşılıksız, şifresini de verdi, hala içip yüklüyo ee evde de bir sürü oldu bakalım yaa nasip :27: Çekler birleşiyo sanıyodum, allahtan bir hesaptan bir hesabı davet etmişim de 10 TL orda varmış üstüne ekledim aldım elbiseyi :24: Bu arada daveti burdan istemiştim Zeynep Çalışkan davetiyle üye olmuşum bir ay sonra o da kazanacak inşallah :3:

Back
X