Kızlar selvanın yarışması başlamış. Bir paket kelebek makarnada tahminen kaç tane makarna vardır diye soruyor. En yakın tahmin yapan 10 kişiye çekilişle verelicekmiş. Evinde selva olanlar, haydi saymaya:)
bnde olsa saycam ama yokk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selvanın yarışması başlamış. Bir paket kelebek makarnada tahminen kaç tane makarna vardır diye soruyor. En yakın tahmin yapan 10 kişiye çekilişle verelicekmiş. Evinde selva olanlar, haydi saymaya:)
limangodan alışverişi olan bakabilirmi benim sipariş verdiğim 3 4 hesabım için de henüz sipariş vermemişiniz diyo:18::18::18::18::18::18:
yaaa kızlar daybuyday dan 14 şubatta alışveriş yapmıştım,2 hesaptan, 10 tl lik çeklerle hani kargoda bedavaydı
ama hala gelen giden yok, tedarik sürecindeymiş
bi iki kere mail attım tedarikçi firMA ile ilgili bi problem olduğunu yzmışlar.
bana bi akıl verin nasıl bi yol izleyebilirim ben tişörtlerimi istiorummm ama artıkkk bu kadra da olmazkiii![]()
hatta geçen haftadaki bedava kargodada 2 parça bişey almıştım,
oda kısmi kargolanmış ne demekse artık;birimi gelcekozaman?,
böyle dandik bi sistem olurmu daha da almam
yaaa kızlar daybuyday dan 14 şubatta alışveriş yapmıştım,2 hesaptan, 10 tl lik çeklerle hani kargoda bedavaydı
ama hala gelen giden yok, tedarik sürecindeymiş
bi iki kere mail attım tedarikçi firMA ile ilgili bi problem olduğunu yzmışlar.
bana bi akıl verin nasıl bi yol izleyebilirim ben tişörtlerimi istiorummm ama artıkkk bu kadra da olmazkiii![]()
daha sonra bak düzelir limango da arada öyle oluyo...
hatta geçen haftadaki bedava kargodada 2 parça bişey almıştım,
oda kısmi kargolanmış ne demekse artık;birimi gelcekozaman?,
böyle dandik bi sistem olurmu daha da almam
ewet cnm öyle olacak benimde biri eksik geldi![]()
saydınmı canım bana çok gibi geldi de vaar mı ki o kadarselva da 670 adet varmış...