Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ben de işteyimm. Bakıyorum internetten de henüz sayan yok. Böyle psikopat yarışma mı olur arkadaş!

limangodan alışverişi olan bakabilirmi benim sipariş verdiğim 3 4 hesabım için de henüz sipariş vermemişiniz diyo:18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
Kızlar limango 20 tl çek lazım. Fazladan hesabı olan varsa msj atabilir mi? Bende daybuyday'den 10 tl çek kodu yollarım o kişiye.

yaaa kızlar daybuyday dan 14 şubatta alışveriş yapmıştım,2 hesaptan, 10 tl lik çeklerle hani kargoda bedavaydı
ama hala gelen giden yok, tedarik sürecindeymiş
bi iki kere mail attım tedarikçi firMA ile ilgili bi problem olduğunu yzmışlar.
bana bi akıl verin nasıl bi yol izleyebilirim ben tişörtlerimi istiorummm ama artıkkk bu kadra da olmazkiii:43:

yaaa kızlar daybuyday dan 14 şubatta alışveriş yapmıştım,2 hesaptan, 10 tl lik çeklerle hani kargoda bedavaydı
bana bi akıl verin nasıl bi yol izleyebilirim ben tişörtlerimi istiorummm ama artıkkk bu kadra da olmazkiii:43:

hatta geçen haftadaki bedava kargodada 2 parça bişey almıştım,
oda kısmi kargolanmış ne demekse artık;birimi gelcekozaman?,
böyle dandik bi sistem olurmu daha da almam

ya acaba biri gidip marketten yada bakkaldan Selva makarna alıp içinde kaç tane var sayabilir mi parası neyse ben öderim :9: :9: :9:

çok olmuş senin canm:26:

daha sonra bak düzelir limango da arada öyle oluyo...

düzeldi canm saol:29:

hatta geçen haftadaki bedava kargodada 2 parça bişey almıştım,
oda kısmi kargolanmış ne demekse artık;birimi gelcekozaman?,
böyle dandik bi sistem olurmu daha da almam

bende de aynı yazıyordu biri geldi :26: diğeri ne olucak şimdi

ewet cnm öyle olacak benimde biri eksik geldi:47::47:

benim 2 hesaptan yaptığım alışverişler geldi az önce ikisi de eksik:27::52:böle şeyi de ilk defa görüyorum:9: daybudaya girebilsem hemen mesaj atcam:31:

Lidyana.com

uye olun 8 Martı bekleyin .... benden duymadiniz

Kızlar daybuday dan verdiğim 2 siparişim de gecikmeli ama eksiksiz geldi.
Hatta farklı butiklerden verdiğim siparişlerim beraber geldi. Sitenin değil
tedarikçi firmanın hatası bence gecikmeler:42:

REXONA GÖRSELİNİ PAYLAŞ! Paylaşım yapanlar arasında yapılan çekilişte Rexona Crystal ürün kiti kazanan beş kişiden biri olma şansını yakala!

Estée Lauder Revitalizing Supreme kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, 30ml. Estée Lauder Revitalizing Supreme kazananlardan biri de sen ol...
Bol şans :)

* Estée Lauder Revitalizing Supreme kazanma şansını 5–11 Mart tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 13 Mart Salı 15.00’te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

Back
X