Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

esracım dün sağol nosunu vermiştin bugün aramıştım,qakşama doğru 3 kutu benimolar geldi ama eticin yok gelmezse bu seferde mail atıcam
benimolar mng ile geldi..
3ü 1 arada kahvelerin yanında ii gidiyor :9:

kızlar bende ıstıyorum banada azın lınkı lutfen nasıl alınıo :)

8 Mart Dünya Kadınlar Günü hakkında, bu mesajın altında güzel kutlama sözlerinizi bekliyoruz. Bu sözler arasından seçecek olduğumuz en beğenilen 3 yorumun sahibine 50 TL 'lik hediye çeki veriyoruz ;) Yarışmamız bu gece saat 24:00 a kadar sürecektir.
Ayakkabı Dünyası | Facebook

Merhaba kadınlar kulübü sakinleri 8 Mart Dünya kadınlar gününüz kutlu olsunn!!!
Aranıza bugün katıldım herkez için bol çekilişli kampanyalı hediyeli bi gün olur inş.

Melisle Tam Tadında
Uygulamayı göremeyen katılımcıların yapması gereken facebook hesap ayarlarının alt kısmında güvenli gezinmeyi kapatarak uygulamayı görünebilir hale getirerek çekilişe katılabilirler.Daha sonra internet tarayıcılarından google chrome,mozilladan uygulamaya giriş yapamayı deneyebilirsiniz.

tüm kadınlar günümüz kutlu ve mutlu olsun...:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

bu lidyana yalan oldu kazen..:50::50::50:

kızlar daybuydayda 10.50 ye 3 lü cansın beybi ıslak mendil var toplamda çekle 6.40 a geliyo bence çok uygun bakın derimm ama bitirmeyin haaa:52::52:

L'Oréal Paris
‎8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel, 15.00-16.00 saatleri arasındaki ödüllü sürprizimiz için takipte kalın.

Bugün Esteé Lauder stantlarına gelenlere, yaşlanma belirtilerine karşı bakım kremi Revitalizing Supreme'in 5 ml'lik tanışma boyu hediye!

Bu yarışmalarda verdikleri boyut mu acaba :44:

Muya
Muya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Ödüllü Bir Yarışmayla Kutluyor..!
Fotoğrafın altına yorum yapan bayanlar çekilişe katılmış olup, saat 19:00 'da sona erecektir.

Garnier Türkiye

İçeriğindeki kafeinle gözaltı torbalarını indirmeye ve gözaltı halkalarının görünümünü azaltmaya yardımcı olan ürünümüzün adı nedir? İpucu için: Tüm cilt tiplerini temizler, canlandırır, nemlendirir. - Garnier adresine göz atabilirsiniz! Cevaplarını bilgi@garnierturkiye.com adresine açık adres ve telefon numaranla birlikte mail’in konu bölümüne ‘Facebook’ yazarak yollayabilirsin. Doğru cevabı veren 10. 20. 30. 40. ve 50. kişiler Garnier hediye seti kazanacak! Bol şans

Garnier Türkiye | Facebook

Doğadan
Kadınlar olmasaydı hayatımız nasıl değişirdi? İstediği görseli seçerek sorumuza cevap veren her 8. kişiden biri ol ve Doğadan Büyülü Bohça Kiti kazan, Jüri tarafından en beğenilen cevap seninki olsun, Doğadan Hediye Sepeti kazan.
Katılmak için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli.
Doğadan - Kadınlar Olmasaydı | Facebook

Ben bi de hiç uyumadım ama maşallah arı gibi çalışıyorum, cevapları kendim yapmadan sizinle paylaşıyorum valla, bir sürü insan var görünüyor sayfada, siz niye çalışmıyosunuz yaa, bir sürü kampanya var gözden kaçırmayalım :27:

Back
X