Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ben eminim çünkü mesela elbise en alttada 3 yani 3lü 3lü en alttada tam üç var belli bi sıra çarpı 3 elbise elbise sayısı 3ün katı olması lazım yani o şekilde saydım öyle buldum cvpları eminim yani

Ben az önce tekrar saydım doğru saymışım, ama ümit yok hala bende, kaç haftadır uğraşıyorum bişiler kazanmak için hiç bişi kazanamıyorum:14:

Ben az önce tekrar saydım doğru saymışım, ama ümit yok hala bende, kaç haftadır uğraşıyorum bişiler kazanmak için hiç bişi kazanamıyorum:14:

cvplar farklımı :44: gerçi 2012 bana hiç hayırlı gelmedi kazanacağımı bende zannetmiyorum

Yarışmamız sona erdi.....Talihlimiz belli oldu.... Gömleğimiz Eskişehir'e gidiyor....
Kazanan Talihlimizin Sevil Çelik bizimle iletişime geçmesini rica eder,yarışmamıza katılan herkese teşekkür ederiz.

Evet ufak çaplı bi yarışma yarın 11:00'a kadar aşağıdaki linkten sayfamızı profilinde paylaş sana çok şık bir kravat kazanma fırsatı verelim....

https://www.facebook.com/assenteshirt

Yarışmamız sona erdi! Milla by trendyol butiğimizde 231 Elbise, 29 Bluz ve 25 Ayakkabı bulunuyor! Tuğçe Tüfekçi, görseldeki Hadise'nin üzerinde bulunan Milla by trendyol 'Saks Kolları Pencereli Kemerli Elbise'yi kazandın, tebrikler! istediğin beden ve güncel iletişim bilgilerini 'Milla Hediye' başlığıyla yarisma@trendyol.com'a mail atmanı rica ediyoruz. trendyol'da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin

Yine kazanamadım:14:
Tebriklerr umarım burdan birisidir

kızlar daybuyday a giren var mı bir şey beğendim ama alamıyorum sürekli ana sayfaya dönüp duruyo sinir geldi zaten bişey kazanamadım çekle bari bişey alayım dedim oda olmadı:50:

airlikfer canım tebrikler güle güle kullan:46:

kızlar daybuyday a giren var mı bir şey beğendim ama alamıyorum sürekli ana sayfaya dönüp duruyo sinir geldi zaten bişey kazanamadım çekle bari bişey alayım dedim oda olmadı:50:

Banada çekler birleştirilemiyor dedi:26:

kızlar trendyolda referansımla üye olup alışveriş yapacak olana 10 tl kola kodu verebilirim..isteyen özel mesaj atabilir....

Son düzenleme:

aynı şey bende de oldu, sinirlendim kapadım:47:

teşekkürler canm:16:

Daybuyday fiyatları arttırmış resmen:47::47:.Ben 3,500 aldığım şampuan 4,500 acaba bugün indirim çekleri var diye mi ki öyle yaptılar:26::26:

Son düzenleme:
Yves Rocher Türkiye
Köpürerek Temizleyen Cilt ve Makyaj Temizleme Suyu, Hydra Specific kazanan takipçilerimizi tebrik ediyoruz.
Açıkladığımız isimlerden en kısa zamanda kampanya@yvesrocher.com.tr adresimize iletişim bilgilerini göndermelerini rica ediyoruz. Tüm katılımcılarımıza teşekkürler:)

Nazlı Yıldız
Selen Alasalvar
Sibel Yıldırım
Meltem Özdoğan
Fatmanur Yanık
Melire
Hülya Kara Yüksel
Zeynep Akdere

koskocaman kadınlar gününde bütün yarışmalara katılmama rağmen hiç bi çöp kazanamadım kendimi tebrik ediyorum:31:

Back
X