Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:52:
hem anamgil, hemde ben kazanmışız..bari birimiz veet ten sepet kazansaydık..

:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bi insan bu kadar mı şanssız olur yaa

hiç bir yerde adım yok. trendyolu çok istemiştim çokta umutluydum..

ama yok yok yok.

bi ayakkabı dünyası kaldı. oda bi açıklasa artık.

bugün 3 paket daha geldi 15li nescafeler 1 paketide geçen hafta gelmişti
siparişlerim geldi netten markafoni gene knorun tavuk suyunu koymuş sağolsun

Son düzenleme:
arkadaşlar SİYAH TOPUK sayfası sürekli yarışma yapıyoama kazanan göremiyorum sayfada hiç bu işin ne olduğunu bilen varmı aceb ??????

daybuyday kadar ilgisiz bir site görmedim arkdaşlar şimdiye kadar alışveriş yaptıklarım arasında en iyisi en kalitelisi başta trendyol soru sor hemen ilgileniyorlar sonra da markafoni ama ne yazık ki onlarda da pek ilgi yok

arkadaşlar merhaba ,

burası geçenlerde dikkatimi çekti ama tam olarak ne yapıldığını anlayamadım.sizler markaların internet sitelerine üye olup hediyeler mi kazanıyorsunuz .belli kriterler var mı .. bilgilendirirseniz çok seviirm

aaa teşekkür ederim yemin ederim ben bugün aman çıkmaz dedim yapmadım tekrar önüme çıktı yapmadım sonra bir daha çıktı yaptım adımı görünce şimdi şok oldum

en eni trendyol harika bir alışveriş sitesi
erre şöle geçmiş sayfaları bi gezenle anlarsın tatlım allah ne verdiyse giriyoruz bütün yarışma çekiliş ne varsa

AKavm.com
Kazanan takipçimiz "Ayşenur Yıldız" ı kutluyoruz.

Lütfen Akll Alveri | anta Modelleri, Earp, Armine Earp, Aker Earp, Armine, Aker 'da satılmakta olan Karaca İpek Eşarplardan hangisini istediğinizi adres ve telefon bilgilerinizle birlikte destek@akavm.com adresine gönderiniz. En güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

Yeni hediye çekilişimiz 12/03/2012 Pazartesi günü düzenlenecektir. Sevdiklerinizle birlikte eğlenmek ve kazanmak için lütfen bu haberi arkadaşlarınızla paylaşınız.

İyi eğlenceler...

merhaba bizler burada,duyduğumuz kampanyaları anketleri ödüllü yarışmaları birbirimizle paylaşıp birbirimizin kazanmasını sağlıyoruz.bence sen de takıl bize kârlı çıkarsın genellikle facebook tan oluyor yarışmalar.o sayfayı beğenmen ve etkinliğine katılman gerekiyor.

:52:
hem anamgil, hemde ben kazanmışız..bari birimiz veet ten sepet kazansaydık..
bnde kazanmısımmmmmmmmmmmm gacımmmmmmmm
ay cok uzulmustum okadar kampanyadan cop bıle kazanamadıgım ıcın
2 haftadır bısı kazanamıordum duzgunce
bu ıyı oldu
tebrikler kızlar

sanada tbrıkler yavrıııııııııı
sansın hep acık olsun

tebrikler canım:13:, bol hicyenli günler..
oğluşum bayılıyordu dettolun no touch şeysine zaten,kazandık deyince çok sevindi..

çok teşekkür ederim arkadaşım inceliğin ve cevap verdiğin için . katılacağım inşallah

canım bende kazandım ama gelen hediyeler resmde gösterdiklerinden farklı ben syoss şampuan bekliyodum o yok mesela bi tane daha ürün var resmde o yok. toplam 5 parça
diş macunu
diş macunu ve ağız bakım suyu
fa deodorat
gliss şampuan
diadermine temizleme kremi seninkide böyle dimi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…