Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benimolarrım hala gelmedi.bende zip dağıtımı aradım amam adamlar bugün çalışmıyorlarmış. pazartesi arayın dediler.
sanki işlerini çok doğru yapıyorlarda bide cumartesi tatil yapıyorlar.
benim gibi benimoları gelmeyenler varmı aramızda

benimde gelmedi hala 9 marta kadar bekleyin gelecek dediler gelmedi:41::41::41:

bnımde hala gelmedı hemde 2 kolımde ortada yok
en son maıl atmıstım 9 mart dedıler sımdı ses yok :(

rica ederim ne demek isterseniz ben sizi tüm yarışmalardan haberdar ederim :))
kafayı yiyeceğim yarışmalardan sanırım :)))

bende kafayı yedim yarışmalarla ama bir çöp bile kazanamadım canım haberdar edersen çok sevinirim ayrıca bu denedim biliyorumun kampanyası bitmiş:43::43::43::43:

selam herkese :16:

kızlar hipp mama dan şimdi kargom geldi. bir paket çocuk bisküvisi (kurabiyeye daha çok benziyor) bir adet organik meyve suyu bir adet devam sütü bir adet kavanoz maması 4 tane tek kullanımlık anne bebek çayı 2 tane kaşık doğum günü için duvar süsü ve 2 tane kitapçık geldi çok mutlu oldum .oğlum geçen hafta 1 yaşına girdi sanırım o yüzden gönderdiler. hipp mamanın sitesine aylar önce üye olmuştum.

Son düzenleme:

kızlar hipp mama dan şimdi kargom geldi. bir paket çocuk bisküvisi (kurabiyeye daha çok benziyor) bir adet organik meyve suyu bir adet devam sütü bir adet kavanoz maması 4 tane tek kullanımlık anne bebek çayı 2 tane kaşık doğum günü için duvar süsü ve 2 tane kitapçık geldi çok mutlu oldum .oğlum geçen hafta 1 yaşına girdi sanırım o yüzden gönderdiler. hipp mamanın sitesine aylar önce üye olmuştum.

milupa da yolluyor doğumgünlerinde :))

benim kızda bu ayın bebeği seçildi..onada 2 kutu bebe bisküvisi..2 tane meyve suyu..2 tane meyve püresi 1 gece maması 1 de pirinçli mama..3 kaşık gönderdiler...inşallah yaşımızdada gönderirler

benim kızda bu ayın bebeği seçildi..onada 2 kutu bebe bisküvisi..2 tane meyve suyu..2 tane meyve püresi 1 gece maması 1 de pirinçli mama..3 kaşık gönderdiler...inşallah yaşımızdada gönderirler

merhabalar sizi 2011 mart anneleri topiğinden hatırlıyorum üzülerek ayrılmıştınız şimdi bebeğinizin olmasına çok sevindim. güle güle büyütün. :nazar::nazar:

Back
X