Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar; ben de bu aralar hiç bir şey kazanamadım okuyup üflensek mi? ne yapsak bilemiyorum.

Flormar
Flormar ve Hey Girl "Yüz Güzeli"ni Seçiyor!
Sürpriz hediyeler kazanmak ve Heygirl’ün Nisan sayısında “güzellik” sayfalarında yer almak ister misin? Yarışma 15 Mart’a kadar devam ediyor, katılmak için tıkla: Heygirl - Genç Kızların Buluşma Noktası

sağolasın kuzum ama evde olmayacağım o saatte
aa davetiyeymiş hediyesi, ondan var ki bende

JUSS
Yarışmamız sona ermiştir. Kazananlar saat 11:00'de Facebook sayfamızdan açıklanacaktır. Bol şans dileriz :)

Kadının Gazetesi
Betül Çiçek hanımefendi dünkü günün sorusunu doğru cevaplayan 150. kişi olarak bizden ARMİNE eşarp kazanmıştır... Kendisini tebrik ediyoruz. Bilgilerinizi sozer@imp.com.tr adresine yollayabilirsiniz Betül hanım... Kampanyalarımız hız kesmeden devam edecektir... Bizden ayrılmayın...

Tüm doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının "14 Mart Tıp Bayramı"nı kutluyorum.

Philips TV Türkiye
Smart TV yarışmamız dün gece sona erdi. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Sonuçlar için sayfamızı takip edin!

13 Mart tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

1) Ahu Ceylin

2) Begüm Serap Akdemir

3) Pervin Günderen

JUSS
Ve işte beklenen an geldi, kazananlar açıklanıyor!
JUSS
Yaklaşık 1 haftadır süren oylamanın sonuçları şu şekilde:

1501 oyla 1. olan isim “rich” iPad 2 kazanan üyemizin adı Dilek Gonuç
479 oyla 2. olan isim “karma” Sony Ericsson Xperia kazanan üyemizin adı Mehtap Tuğra
385 oyla 3. olan isim “keyf” Canon Powershot kazanan üyemizin adı İnci Tanlak

Oylamaya kalıp Philips GoGear Raga Mp3 Player kazanan diğer isimler ve üyelerimiz:

282 oy alan “cool” ismini yazan üyemiz İrem Suri
157 oy alan “mood” ismini yazan üyemiz Mehmet Cemil Erbil
128 oy alan “funn” ismini yazan üyemiz Canan Balıkçı
108 oy alan “mest” ismini yazan üyemiz Ayşegül Hasip
65 oy alan “play” ismini yazan üyemiz Halit Omarak
55 oy alan “hit” ismini yazan üyemiz Fatma Hakan Çolak
49 oy alan “still” ismini yazan üyemiz İnciser Gök

Ardell Türkiye
Sevgili Ardell Türkiye Takipçileri,
Bugün saat 16:00' da sayfamızda hediyeli yarışmamız olacak!
Sorumuzun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 1., 10., 30., 50., 70., 90., 110., 130., ve 150. kişilere 2' şer adet Güzellik&Bakım 2012 fuar davetiyesi hediye edeceğiz.

Yaklaşık 1 haftadır süren oylamanın sonuçları şu şekilde: juss

1501 oyla 1. olan isim “rich” iPad 2 kazanan üyemizin adı Dilek Gonuç
479 oyla 2. olan isim “karma” Sony Ericsson Xperia kazanan üyemizin adı Mehtap Tuğra
385 oyla 3. olan isim “keyf” Canon Powershot kazanan üyemizin adı İnci Tanlak

Oylamaya kalıp Philips GoGear Raga Mp3 Player kazanan diğer isimler ve üyelerimiz:

282 oy alan “cool” ismini yazan üyemiz İrem Suri
157 oy alan “mood” ismini yazan üyemiz Mehmet Cemil Erbil
128 oy alan “funn” ismini yazan üyemiz Canan Balıkçı
108 oy alan “mest” ismini yazan üyemiz Ayşegül Hasip
65 oy alan “play” ismini yazan üyemiz Halit Omarak
55 oy alan “hit” ismini yazan üyemiz Fatma Hakan Çolak
49 oy alan “still” ismini yazan üyemiz İnciser Gök

şehir dışındayım şimdi aras kargodn aradılar paketiniz var diye. 2-3 gün sonra alacağım amam merak ettim.
aras kargo ile ne gelliyo bilen varmı

şehir dışındayım şimdi aras kargodn aradılar paketiniz var diye. 2-3 gün sonra alacağım amam merak ettim.
aras kargo ile ne gelliyo bilen varmı

anam bacım neden sormazsınız nerden geliyo diye benide meraklandırıyonuz burda kimbilir ne geldi gelince yaz çatlarım walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…