Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar bu fuar İst.damış İstanbul Kongre Merkezi&Lütfi Kırdar Rumeli Exhibition Center' da düzenleniyormuş. Ben izmirdeyim dolayısıyla gitmek isteyen arkadaşlar varsa o şekilde yönlendirme yapılabiliyormuş duyurulur!!

ben gitmek istiyorummmmmmmmm , istanbuldayım hatta fuar ın olduğu yere çok yakınım :) nolur nolur :)

aranızda yeni ve acemiyimmm...evde küçük bir bebişle ne kadar takip ederim bilmiyorumm:)
daha öncepaylaşıldı mı bilmiyorum dedim ya acemiyim ben de bir bilgi paylaşayım

Perlina 2012 İlkbahar – Yaz koleksiyonumuzu profillerinde paylaşan ve bilgilerini yarisma@perlina.biz adresimize gönderenler arasından; 16.03.2012 Cuma günü saat:17.00’da yapılacak olan çekilişte bir kişiye Perlina triko hediye ediyoruz.

Perlina | Facebook

Kadınlar Ne İster?
Domestos’un temizlik, muhteşem koku ve hijyeni biraraya getiren yüzey temizleyicisi nedeniyle mikroplar artık tamamen evsiz kaldı!! Onları evlat edinmeye var mısınız? Haydi uygulamamıza gir, mikrobunu seç hayatını kurtar! Domestos - Mikrobuna sahip çık!

Dondurmayı Seviyorum
En Tatlı Hayran yarışmamızın 6. hafta kazananları:

Meltem Koray
Hülya Hacıoğlu
Elif Arslantürk
Melis Karaaslan
Ayşe Altinel
Rukiye Karadere Arslan
Kemal Altinel
Murat Yılmaz

İsim benzerliği söz konusu olduğunda eposta ve telefon numaraları esas alınır.

merhaba arkadaşlar yarışmamız başlamıştır.ilk önce sayfayı sonrada resmin altına yorum yapıp arkadaşlarınızada beğendirmeniz gerekiyor yarışmaya katılım az olursa iptal edilicektir şimdiden başarılar dilerim.................(not altına yorum yapıp yorumu arkadaşlarınıza beğendiriniz sayfayı beğenmeden yapılan oylar geçersizdir kurabiyelerin üstüne adınız yazılıp gönderilicektir)

https://www.facebook.com/photo.php?...58428279.13415.113046625489629&type=1&theater

once sankı fırmalar daha bonkordu daha fazla kısıye verıolardı hedıye
sımdı hep begenmelı oldu yarsmalar
takascılar alıor hep yarsmaları

kızlar arnıca blenderm geldi yarışmalara da grmiyorum artıkbakıyorum son zamanda girdklerimde adım olucak mı diye

beğenmeli yarışmalara eskiden de katılmazdım burayı takip ettiğimden beri de katılmıyorum , hem de takas şeklinde olduğu o kadar açıkken firmalar hala buna nasıl kanıyor veya devam ettiriyorlar neden devam ettiriyorlar anlamış değilim , bildiğin kısır döngü

kızlaarr lancomedan yolda kırılan serumumu tekrar gönderdiler, hemen ilgilendiler sağolsunlar çok mutluyuumm

he yaaa zamanında bi organica memo amcamız vardı saolsun bayağı bonkördü okursa bu yazımı ellerinden öpüyorum amcacım gene meyve yolla bebelerime en organiğinden emi

Ardell Türkiye
İşte bugünkü yarışmamızın sorusu!
Ardell' in, istenmeyen hataları azaltarak, her zaman istediğiniz belirgin ve güzelce kavislendirilmiş kaşları elde etmeniz için gereken zamanı azaltarak, kaşlarınızı hızlı ve güzelce şekillendirmek için size yardımcı olan, tüm yüz şekilleri için, hazır olarak kesilmiş dört farklı şablon içeren ürününün adı nedir?
Sorumuzun doğru cevabını saat 16:30'a kadar bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 1., 10., 30., 50., 70., 90., 110., 130., ve 150. kişilere 2' şer adet Güzellik&Bakım 2012 fuar davetiyesi hediye edeceğiz. Kazanan kişileri saat 16:45'te açıklayacağız.
Hepinize iyi şanslar diliyoruz.

La Roche-Posay - Türkiye
6 saat önce
Herkese günaydın!

Yarın La Roche - Posay Türkiye sayfasında yeni bir yarışmaya başlıyoruz. Saat 16:00'da sizleri sayfamıza bekliyoruz!

hahahaaa yarinmis bende soru bekliyorum yeni jeton düstü:))

Trendyol
Doğa Rutkay ile Prime Days butiğimizden şık bir elbise kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Prime Days - Doğa Rutkay butiğimizde 'Elbise' , 'Bluz' ve 'Tunik' kategorileri altında kaçar adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 25. kişi Doğa Rutkay'ın üzerindeki 'Vizon V Yaka Garnili Elbiseyi' kazanıyor! İyi şanslar...

Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananı 17.00'da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!

Duvar Fotoğrafları
Merhabalar;
14 Mart Çarşamba ve 15 Mart Perşembe günü hemenevinde.com hediye kampanyamız kapsamında toplamda 5 adet Kangaroo Keeper Canta İçi Düzenleyici
2 li Set hediye ediyoruz.
Kazanma Şansını yakalamak için aşağıdaki Kangaroo Keeper Canta İçi Düzenleyici 2 li Set resmini Beğenip, Paylaşmanız yeterli olacaktır.
5 Şanslı ismi ise 16 Mart Cuma günü yayınlayacağız.
Hediyelerimizden ve indirimli ürünlerimizden faydalanmak için sayfamızı takip etmeye devam ediniz...

Kangaroo Keeper anta i Dzenleyici 2'li Set

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…