Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

limangodan alışveriş yaptım, bu geceye kadar geçerli kargo çeki verdi.isteyene gönderebilirim?
stila butiğinde güzel şeyler var, ben orda kullandım çekimi :1:

Son düzenleme:
dün bana da gelmiş aynısı. paketimin olduğunu ofice geri gönderildiğini gelip alabileceğim falan yazıyo.öyle çevirdim
bende fedEx mng kargonun diye mhg yi aradım bilgileri yok fedExin merkezini arayın dediler. ama daha aramaya firsatım olmadı

kizlar boyle maillere inanmayin, banada daha once geldi, tikladim hatta ek deki dosyayi da actim meger virusmus gonderdikleri, pc gidiyordu valla dikkatli olun derim :53::53::53:

https://www.facebook.com/photo.php?...04969373278.2140143.1522452595&type=1&theater canım burda redife dıye bırı varda senmısın deıdm bırıncı olmsuda :D

yok be canım nerde yaaa :ssz:

kizlar boyle maillere inanmayin, banada daha once geldi, tikladim hatta ek deki dosyayi da actim meger virusmus gonderdikleri, pc gidiyordu valla dikkatli olun derim :53::53::53:

diyet yapan biri için bu nick kötü etki yaratıyor:ssz::ssz:

FedEx notice,

The delivery service couldn’t deliver your package.
The package weight exceeds the allowable free-delivery limit.

You have to receive your packagen personally.
Print out the "Invoice Copy" attached and collect the package at our office.

Please read carefully the attached information before receiving your package.

Thank you. FedEx Express Services.

arkadaşlar bana böyle bir mail gelmiş ingilizcesi iyi olanlar bana tercüme edebilir mi?ne olduğunu anlayamadım birşey beklemiyodum.

bende açmaya çalıştım ama açılmadı dosya.dediğin gibi belkide virüs vardı

Çiçekler Tarot Açıyor'da falına bakarak gelecekten tüyolar alan kullanıcılarımız arasından yaptığımız çekilişle bizden Tarot destesi ve 1 adet Rinso sıvı kazanan talihlilerimizi kutluyoruz :)

Armağan Dis

Gizem Güler

Pelin Soğancı

Pınar Vural

Seda Yılmaz

yokum :ssz:

Ateliette'nin sürpriz hediyeleri sahiplerini buldu! Ateliette butiğimizde 84 Ayakkabı, 15 Bootie ve 7 adet Bot bulunuyor. Hatice Ayaz ve Sibel Altınok, görseldeki Ateliette butiğimizde bulunan Ateliette Somon Ayakkabı TM505 isimli ayakkabıyı kazandınız, tebrikler! İstediğiniz numara ve güncel iletişim bilgilerinizi 'Ateliette Hediye' başlığıyla yarisma@trendyol.com'a mail atmanızı rica ediyoruz. trendyol'da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!

Umarım bizdendir...

Back
X