Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar şimdi kargo geldi neden geldi anlamadım açtım içini loreal tonik temizleme jeli kalem far anlamadım neden geldi o yine lorealin yarışmasını kazanmışım ay çok mutlu oldum

Dr.Oetker amca bana su ısıtıcısı gönderecek kazanmışımmmmmmmmmmmm

La Roche-Posay - Türkiye
Günün sorusunun yayınlanmasına son bir saat! Saat tam 16:00'da sayfamızı ziyaret edin ve La Roche - Posay Effaclar serisinden bir ürün kazanma şansını yakalayın!

birkez daha kendime yuh diyorum yine yokum kocaaaaa listede,belki 5000 kişiye falan verseler adım yazar:2::2::2:

Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Kırmızı" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "G-333 Gondol Folyo Kutusu" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

Nazan Erboz
Evrim Erdoğan
Mehmet Albayrak
Saime Kocakulak
Münire Özçelik
Hatice Azılı
Çiğdem Cetemen
Medine Laçin
Şeyma Özdemir
Cansu Küçükleblebi
Nuriye Özer
Asiye Köse
Ayşe Al
Aslı Üstün
Ezgi Yıldırım
Gülnaz Ocakoğlu
Sümeyye Akerik Saraç
Ayfer Keleş
Nuran Solak
Havva Deniz

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :)

kazanmışiımmmmmmmmmmm bugün şanslı günümdeyim önce dr.oetker şimdi bu

kıslarrr bız hangı yarısmada sorfada gulen yuzlu resımeklıoduk bı yıyecek fırmasınındı ama hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…