Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hadise
Deniz Akkaya
Merve Boluğur
Cansu Dere
Tülin Şahin ben böyle yaptım arkadaşlar Milla by yazıyodu bunlarda

Hadise
Deniz Akkaya
Merve Boluğur
Cansu Dere

heee bak cansu da sakata geldim :27:

ah trendyol blog aahh, ben 4 ismi o blogdaki milla by trendyol başlığı altından buldum orası garantidir diye piiiiiiii :37:

Hadise
Deniz Akkaya
Merve Boluğur
Cansu Dere

dogrudur ben mılla cıktı cıkalı cok sıkı takıpcısıyım ve musterısıyım bırde hadıse var tabi..

Biri bana tv kampanyasını anlatsınnnnnnnnnnnnnnnnn ??? nası eksık kalmısım ben bundan bılmıyorum ben yaaa :20:

dogrudur ben mılla cıktı cıkalı cok sıkı takıpcısıyım ve musterısıyım bırde hadıse var tabi..

Biri bana tv kampanyasını anlatsınnnnnnnnnnnnnnnnn ??? nası eksık kalmısım ben bundan bılmıyorum ben yaaa :20:

sürpriz bir şekilde herhangi bir kanalda bir programın içinde trendyol reklamında bir kod veriyolar reklam şeklinde
indirim çeki kodu oluyor o da, alışveriş yaaprken diğer hediye çeki kodları gibi kullanıyoruz
birkaç saatlik süresi oluyor

Bende katılamadım trendyol yarışmalarına twitter hariç..
Tv kampanyasınıda bir anda yapması mümkün değil daha önceden anlaşmalı oluyordur mutlaka olsa bile bugün olmaz diye tahmin ediyorum..Siz ne düşünüyorsunuz ?

Bende katılamadım trendyol yarışmalarına twitter hariç..
Tv kampanyasınıda bir anda yapması mümkün değil daha önceden anlaşmalı oluyordur mutlaka olsa bile bugün olmaz diye tahmin ediyorum..Siz ne düşünüyorsunuz ?

canım tabiki onların reklam sözleşmeleri var kanallarla, onlar için anlık değil bizim için anlık birşey :1:

bu arada markafonim sayfası boşa sallamaz diye tahmin ediyorum, onların alışveriş siteleriyle bir bağları var, özel hediye çekleri falan verebiliyorlar çünkü, yani onlar bugün "Ve nihayet Trendyol TV kampanyası..." diyorlarsa bence olacaktır bugün, bana öyle geliyor :)

Son düzenleme:
canım tabiki onların reklam sözleşmeleri var kanallarla, onlar için anlık değil bizim için anlık birşey :1:

bu arada markafonim sayfası boşa sallamaz diye tahmin ediyorum, onların alışveriş siteleriyle bir bağları var, özel hediye çekleri falan verebiliyorlar çünkü, yani onlar bugün "Ve nihayet Trendyol TV kampanyası..." diyorlarsa bence olacaktır bugün, bana öyle geliyor :)

Olsun alalım bişeyler :) Onlarda olmazsa zor durumda kalacak gibi..

kızlarrr daybuyday hesaplarınızı kontrol edin 14 şubatta davet edip alış veriş yapmıştık ya çekler yüklenmeye başlamış bana 20 tl gelmiş gelmiş hesabımın birinden :119:bu arada gündüz yoktum evde trenyolun bütün yarışmalarını kaçırdım inşallah tv kampanyası olur

Doğum günümüzde sizler için hazırladığımız son sürprizimiz geliyor! İşte SON sorumuz: Şu an yayında olan tüm butiklerimizin isimlerini yarisma@trendyol.com ‘a ‘FB 10. yarışma’ başlığı ile mail atan (sadece ilk mailler dikkate alınacaktır!) 10. , 20. , 30. , 40. , 50. , 60. , 70. , 80., 90. , 100. , 110. , 120. , 130. , 140. ve 150. kişi 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor! Maillerinizi lütfen trendyol.com’a kayıt olduğunuz mail adresinizden gönderiniz! İyi şanslar…

Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 23.00’da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!

kontrol edin siz de..

lösev
converse
ateliette
mavi
lolavien by markaport
adv&d's
outlet by njk
outlet
casa rossi&laurence
l'adore by markaport
triko mısırlı
prime days - doğa
façonnable
mavi
adidas
colin's
colin's erkek
sateen
steen life men
y-london
blue house
vekem
magic steps
eskey
trampoline
curves
yeşil
northwest&darling
beste gürel
fd&denizli
givenchy&issey miyake&gucci
bambi garage sale
lock
john frieda
bol istanbul
catch
chicco
umbra&candia
nursace
david jones
aps
my best gym
plus eighteen
tepe home
rewind
Tommy Hilfiger & Enrico Coveri & E. Armani
armani jeans
new trend
madame coco
eka
brl boutique
Dairy Fun & Diet Esthetic & More
ann taylor
backstage
Emilio Sacci & Miss Sacci
garibaldi
sisley
roman
rcr
new balance
ay yıldız
dress up missist
fc plus
gianni & armando
bücürük

Markafonim
Size karşı ilk kez yanıldığımız için özür dileriz. Trendyol'un TV kampanyası hakkında verdiği izlenimi sizinle paylaşmak istedik. Tekrardan özür dileriz.

:53::53::53::53::14::14::14::14::14:

adidas
ADV&D'S
ann taylor
APS
armani jeans
ateliette
ay-yıldız
bagstage
bambi-garage sale
beste gürel
blue house
bol istanbul
brl boutique
bücürük
casa rossi &laurence &carodina
catch
chicco
colin's
colin's erkek
converse
curves
dairy fun &diet esthetic&more
david jones
dress up by missist
eka
emilio sacci&miss sacci
eskey
f&d &denizli
façonnable
fc plus
garibaldi
gianni&armando
givenchy&issey miyake &gucci
john frieda
l'adore by markaport
lock
lolavien by markaport
lösev
madame coco
magic steps
mavi
my best gym
new balance
new trend
north west&darling
nursace
Qutlet
Qutlet by njk
plus eighteen
prime days -doğa rutkay
rcr
rewind
roman
sateen
sateen life men
sisley
tepe home
tommy hilfiger enrico coveri e. armani
trampoline
triko mısırlı
umbra candie
vekem
yeşil
y-london

zor olsada yazdım sonunda

kızlarrr daybuyday hesaplarınızı kontrol edin 14 şubatta davet edip alış veriş yapmıştık ya çekler yüklenmeye başlamış bana 20 tl gelmiş gelmiş hesabımın birinden :119:bu arada gündüz yoktum evde trenyolun bütün yarışmalarını kaçırdım inşallah tv kampanyası olur

bana gelmemiş daha..:19:

Markafonim
Size karşı ilk kez yanıldığımız için özür dileriz. Trendyol'un TV kampanyası hakkında verdiği izlenimi sizinle paylaşmak istedik. Tekrardan özür dileriz.

:53::53::53::53::14::14::14::14::14:

ay demeeee, hakkaten ilk kez yanılttılar bizi :53::53:

kapatayım sipariş sayfamı madem :25::25:

evet bir aylık süresi dolan hesaptan bana da yüklenmiş çekim, görünce mutlu oldum ben de :114:

Back
X