Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yengeç hafızayı mı temsil edermiş :26: ilk defa duyuyorum kız :1: ben de yengecim ama 5 dk önce anlatılanı bile hatırlamayabilirim :60:
ben de yengecim ama ne hafıza beni temsil ediyor ne de ben hafızayı :27:
pek görüşmüyoruz yani :9:

Arnica | Facebook

Enamel seramik tabanlı ve şok buharlı VİOLET 2600 Plus ile ütü yapmak daha kolay ve çok zevkli…

DOĞRU CEVABI GÖNDERİN, KAZANIN!

bu arnicanın doğru yanıtı ne acaba?
anlayamadım, cümleyimi tamamlıycaz naapçaz:44:
soru sordular, cevap ta 50. yılını kutluyor olacak.

sorunun cevabını, adınız soyadınız, yaşınız ve yaşadığınız il ile birlikte arnica.senur@gmail.com adresine mail olarak göndermelisiniz.

Arnica'nın buradaki Facebook sayfasının abonesi değilseniz, abone olmalısınız. Yani 'beğen'melisiniz. Daha sonra bu yarışmayı Facebook’taki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekiyor.

bu kadar :12::12:

cevap da 50. yıl dedim ben

ben de yengecim ama ne hafıza beni temsil ediyor ne de ben hafızayı :27:
pek görüşmüyoruz yani :9:

soru sordular, cevap ta 50. yılını kutluyor olacak.

sorunun cevabını, adınız soyadınız, yaşınız ve yaşadığınız il ile birlikte arnica.senur@gmail.com adresine mail olarak göndermelisiniz.

Arnica'nın buradaki Facebook sayfasının abonesi değilseniz, abone olmalısınız. Yani 'beğen'melisiniz. Daha sonra bu yarışmayı Facebook’taki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekiyor.

bu kadar :12::12:

teşekkür ettim kızlar..:34::16:

♥♥♥♥Yeni sezonun kalbi Mirliva'da atıyor! ♥♥♥♥
Sayfayı beğenin hem trendlerden haberiniz olsun hem de sürpriz hediyeler kazanın..

~~Hemen şimdi sayfayı beğenip paylaşanlar arasından 3 kişi süper kombinin sahibi oluyor!!!!

mirliva concept | Facebook

♥♥♥♥Yeni sezonun kalbi Mirliva'da atıyor! ♥♥♥♥
Sayfayı beğenin hem trendlerden haberiniz olsun hem de sürpriz hediyeler kazanın..

~~Hemen şimdi sayfayı beğenip paylaşanlar arasından 3 kişi süper kombinin sahibi oluyor!!!!

mirliva concept | Facebook

bugün bana colgate ten küçük boy diş macunu geldi

banada sürat kargodan bişi gelmiş ama evde değildim bakalım yarın alıcam heralde budur , aman bende matah bişi sanmıştım :))

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr bu beniiiiiiimmmmmmm :52::52::52::52::52: ablamın adına üye olup katılmıştım kazanmışııııımmmmmmmmmmm :52::52::52::52::52:

kuzum tebrik ederimmmm :)

bu arada beğen butonu güzel olmuş , ayrıca yazdığımız yazılar alıntı yapıldığında da bir uyarı bir bildirim gelse güzel olur :)

hafta sonu yoktum , oku oku bitmedi baya şeyler birikmiş , herkese teşekkürler ve bol şans

Finish Quantum 60'lı Tablet +Makine Temizleyici+Finish Deodorant+Finish Parlatıcı %33 İndirimle 58,96 TL. yerine 39, 90 TL.
Parex Kokulu Büzgülü Büyük Boy Çöp Poşeti ( Büyük Boy Buzdolabı Poşeti Hediyeli) 6,95 TL. yerine 3,91 TL.
Parex Kokulu Temizlik Bezi (5'li Oluklu Sünger ve Top Ovma Teli Hediyeli) 10,39 TL. yerine 3,90 TL.
evonomi.com | giriş sayfası

banada sürat kargodan bişi gelmiş ama evde değildim bakalım yarın alıcam heralde budur , aman bende matah bişi sanmıştım :))

kuzum tebrik ederimmmm :)

bu arada beğen butonu güzel olmuş , ayrıca yazdığımız yazılar alıntı yapıldığında da bir uyarı bir bildirim gelse güzel olur :)

hafta sonu yoktum , oku oku bitmedi baya şeyler birikmiş , herkese teşekkürler ve bol şans

sağol canım beniiimmm :16::16::16 sen soktun beni bu yarışmalara senin payın büyük iyi ki varsın iyi ki tanımışım seni canım :24:

Back
X