Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

VANİSH
Trendyol Kampanyası Kazananları
20 Mart 2012 Salı, 13:33 · tarihinde Vanish Turkiye tarafından eklendi
Merhabalar

Kampanyamızın kazananları aşağıda belirtilmiştir. Kazanan kullanıcıların ödüllerinın hesaplarına yüklenebilmesi için, Trendyol.com'a kayıt oldukları e-mail adreslerini vanishturkiye@ph.com.tr adresine göndermesi gerekmektedir.

Bu haftanın kazananları Cuma günü sayfamızdan açıklanacaktır

İlginiz için Teşekkürler

16.03.2012 Tarihli Talihliler

Müjgan Özcan
Sevil Önce
Tugba Balcı
Kamile Dulkadir
Yıldız Toprak

17.3.2012 Tarihli Talihliler

Ceren Çetin
Mehmet Başaran
Nurgün Örküp
Gülden Başaran
Ömer Türkoğlu

18.3.2012 Tarihli Talihliler

Dilek Yılmaz
Seda Onart
Döndü Özburun
Meral Kasap
Kerman Ataş

Merhabalar

Kampanyamızın kazananları aşağıda belirtilmiştir. Kazanan kullanıcıların ödüllerinın hesaplarına yüklenebilmesi için, Trendyol.com'a kayıt oldukları e-mail adreslerini vanishturkiye@ph.com.tr adresine göndermesi gerekmektedir.

Bu haftanın kazananları Cuma günü sayfamızdan açıklanacaktır

İlginiz için Teşekkürler

16.03.2012 Tarihli Talihliler

Müjgan Özcan

Sevil Önce

Tugba Balcı

Kamile Dulkadir

Yıldız Toprak

17.3.2012 Tarihli Talihliler

Ceren Çetin

Mehmet Başaran

Nurgün Örküp

Gülden Başaran

Ömer Türkoğlu

18.3.2012 Tarihli Talihliler

Dilek Yılmaz

Seda Onart

Döndü Özburun

Meral Kasap

Kerman Ataş

Arzum ütü verecek ama ne saçma soru öyle yaaa , 2 ütü arasındaki 7 fark'da ne demek ????

::çok uzun zamandır moneyden bişey kazanamıyorum..
okul çıkış saatine geliyor diye üzerinde hiç durmadım..
ay hadi, bugün bari, 17:00 dan önce olsun yaaa,kazanalım

vipdükkan
Vipdükkan’da hergün bir yarışma! Bugünün yarışmasına katılmak için sitemizde şuanda yayında olan Joggy kampanyası altında bay ve bayan kategorileri altında sırasıyla kaçar adet ürün olduğunu yazın ve cevaplarınızı yarisma@vipdukkan.com adresine sitemize üye olduğunuz mail adresiniz üzerinden gönderin! Doğru cevabı gönderen 50. kişi Nar bibloların ve 100. Kişi Domino oyunu sahibi olacak. Gönderdiğiniz ilk mail dikkate alınacak ve bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Sonuçlar 15:20 ‘de açıklanacaktır. Bol Şanslar

kadın 102 erkek 35

kızlar ferroli ısıtma ve soğutma çözümleri n den bana kargo geldi çok şaşırdım kocaman dosya içinde bu ne olaki dedim böyle bir kampanyada girdiğimi hatırlamıyorum ama sevinerk açtım poşeti ve çıkan bi çift göz sticker:26:
hatta adresi eksik yazmışlar kargocu aradı da evi öle buldu ben poşeti açtım ve gülme krizine girdim
hala da devam ediyo kargoculara çok acıdım:26:
bunu nerden kazandık ki

Ferroli'nin face sayfasında vardı , sticker resimleri , beğendiğini göndermişler sana da , bana 2 tane geldi

ZEBRA AYAKKABI
Bomba gibi bir kampanya ile sizinleyiz. 2 okuyucumuza sitemizde kullanabileceği 50 tl değerinde hediye çeki. Bu çekle şeker pembesi bir ayakkabı alabilir siyah yılan derisi başka bir ayakkabı tercih edebilir ve ya onlarca seçeneğimiz arasından zevkinize göre harcama yapabilirsiniz.

Ya kızlar şu dankek de kızın oturduğu yer salon mu yatak odası mı?.Ben yatak odasına benzettim arkasında çalışma masası var gibi:26::26:
ben de ikilemde kaldım ama kocaman kanepede oturuyolar diye salon yaptım

Arzum ütü verecek ama ne saçma soru öyle yaaa , 2 ütü arasındaki 7 fark'da ne demek ????
7 ortak nokta canım :114:

1- resimdeki arzum yazıları, 2 iki resimde de tarihlerin konulması, 3 iki resimde de ütü görselinin olması, 4 elektrikli olmaları, 5 ütülerin üzerindeki arzum marka yazısı, 6 kendi dönemlerinin en iyi teknolojisi tabanları olması, 7 ikisi de kapalı tutacaklı(saplı)

böyle birşey yazdım ama

Son düzenleme:
resmen dalga gecıolar
bır suru aradım hep tamam gerı donus dıolar ama sallıolar

bana karabükteki ofislerinin numarasını verdi ama numaranın biri kullanımda değil diğerinede 2 gündür ulaşılamıyor.
kafayı yiyecem. artık zip dağıtımı aramaktan ben unanır oldum vallaha

resmen dalga gecıolar
bır suru aradım hep tamam gerı donus dıolar ama sallıolar

bana karabükteki ofislerinin numarasını verdi ama numaranın biri kullanımda değil diğerinede 2 gündür ulaşılamıyor.
kafayı yiyecem. artık zip dağıtımı aramaktan ben unanır oldum vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…