Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm kartım HSBC den ama siparişi verdiğimde kredi kartı bankası garanti yazdı anlamadm diğer kartımı da doru yazdğım halde kabul etmedi DAYbuyday:44:![]()
25 mart 2012 günü için barbie denizkızı hikayesi 2 filminin özel gösterimine toyzz shop’tan 3 kişilik davetiye kazanmısım
gitmek isteyen var mııı
gösterim bilgileri : 25.mart.2012 maçka g-mall cinebonus da saat 14:00 seansı
benden haber bekliyorlar. Gitek isteyen varsa ad soyad verirlerse bende maille toyzz shop a iletirim
avon rujlarım geldi fakat ikiside kırmızı
yok mu isteyen arkadaşlarrr
kazanmıs oldugum ayakkabım geldı cok begendım Eki Görüntüle 373327
Fikrimühim amcam kaos örümcek ağı filmi davetiyesi göndermiş bana
ama istanbul için sadece
maillerinize bakın belkim sizede gelmiştir
25 Mart 2012 günü için Barbie Denizkızı Hikayesi 2 filminin özel gösterimine Toyzz Shop’tan 3 kişilik davetiye kazanmısım
gitmek isteyen var mııı
Gösterim Bilgileri : 25.Mart.2012 Maçka G-Mall Cinebonus da saat 14:00 seansı
benden haber bekliyorlar. gitek isteyen varsa ad soyad verirlerse bende maille toyzz shop a iletirim
ugün sinema biletinden yana şansım çok açıkbana da geldi evet
kfc deki tüm patitis kızartmaları bitmiş
Oğlumla karşılıklı ziyafet çekecektik 1 kola+1 6'lı hot shot+3 patitis kızartma kazanmıştım
bi kaç tane daha olsunda çatlayana kadar yiyek didimdi bitmişoğlum pek sever kızartmayı babası gibi
![]()
şu avon rujlarını nereden kazanmıştık ya nasıl oynamıştık ben hiç bişi hatırlamıyorum da![]()
Pizza hut'dan küçük boy pizza+cola+sufle... Kodum var.Unnado ya da trendyolla takas yaparım.İsteyen mesaj atsın.