Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım son 3e kaldığımı, 3 ümüzün ismini falan yazmışlar
Mustafa Öztürk
MeleZGuZeL
Sibel Kaya
Mail atmıştım firmaya güvenemediğim için noter huzurunda mı çekiliş yapılacak,
cayma hakkı var mı,herhangi bir ücret talep edilecek mi vs diye cevap vermişler
Sayin xxx Hanim,
Yarışma, 1.Dönemi; 01.03.2012-31.05.2012, 2.Dönemi; 01.06.2012- 31.08.2012 tarihleri arasında 3er aylık 2 dönemde uygulanacaktır.
Kazananlar sitemizde duyurulacak, aynı zamanda kendilerine firmamız tarafından ulaşılacaktır.
Katılım Koşullarımızı: Kat1l1m Ko_ullar1
Veri Güvenliği Beyanımızı: Veri gizlilii beyan1
Cayma Beyanımızı: Cayma İnceleyebilirsiniz.
Planet49.com.tr üzerinden hizmet veren Bol-sans.com, Milli Piyango İdaresi bilgisi dahilinde bilgi yarışması olarak düzenlenen ödüllü yarışmamızın yeni internet sitesidir.Bol-sans.coma üye olarak büyük ödüllü ücretsiz yarışmamıza katılabilir, seçkin markaların size özel indirim ve kampanyalarından öncelikli olarak haberdar olabilirsiniz. İlginiz için çok teşekkürler!
Selamlar,
Aylin
Planet49 ekibi
Favori renginizi seçiniz
Bekleyip görcez bakalımm hayırlısı
fake cnm herkese aynı maili göndermişler![]()
bu haftamı kazanmıştın yoksa geçen haftamı ?
fikrimühimden anket maili geldi dişmacunu için..ankete girdim internet gazetesi ile ilgili çıktı,ne alaka anlamadım..
FM den böyle maille anket gelen varmı kızlar..:44:
fikrimühimden anket maili geldi dişmacunu için..ankete girdim internet gazetesi ile ilgili çıktı,ne alaka anlamadım..
evet bana da bir kaç gün önce gelmişti yanıtladım ben . internet gazeteleriyle ilgiliydi.
enteresan,macun diyor ,internet gazetesi çıkıyor..![]()