Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba :)
19–25 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Clinique tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“High Impact Maskara kirpiklere nasıl bir görünüm kazandırmaktadır?” sorusuna “Dolgun” doğru yanıtları ile sıralamaya giren Clinique High Impact Maskara kazanan üyelerimiz;

... Pınar Nergiz
Selin Turan
Su Damlası Büşra
Nisan Yılmaz
Eser Ercan
Son-Gül Canyurt
Aysegul Tugcu Kibarer
Soner Basavul
Ceren Turkan
Ayşe Şenerr olmuştur.

* Clinique tıkla kazan yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm Tekin Acar Cosmetics takipçilerine teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder ve Clinique High Impact Maskara iyi günlerde kullanmalarını dileriz...

kızlar yurt içi kargo gelmiş evde yokken ,ekol lojistik ten gelmiş kargo bilen var mI bu nedir ?

Daybuyday'de 10 tl çeki olan kullanmadığım bir hesap var. Gerçekten alışveriş yapacak birine bu hesabı yollayabilirim.
Özel mesaj atabilirsiniz. :31:

Evet canım son 3e kaldığımı, 3 ümüzün ismini falan yazmışlar
Mustafa Öztürk
MeleZGuZeL
Sibel Kaya

Mail atmıştım firmaya güvenemediğim için noter huzurunda mı çekiliş yapılacak,
cayma hakkı var mı,herhangi bir ücret talep edilecek mi vs diye cevap vermişler

Sayin xxx Hanim,

Yarışma, 1.Dönemi; 01.03.2012-31.05.2012, 2.Dönemi; 01.06.2012- 31.08.2012 tarihleri arasında 3’er aylık 2 dönemde uygulanacaktır.
Kazananlar sitemizde duyurulacak, aynı zamanda kendilerine firmamız tarafından ulaşılacaktır.
Katılım Koşullarımızı: Kat1l1m Ko_ullar1
Veri Güvenliği Beyanımızı: Veri gizlilii beyan1
Cayma Beyanımızı: Cayma İnceleyebilirsiniz.

Planet49.com.tr üzerinden hizmet veren Bol-sans.com, Milli Piyango İdaresi bilgisi dahilinde bilgi yarışması olarak düzenlenen ödüllü yarışmamızın yeni internet sitesidir.Bol-sans.com’a üye olarak büyük ödüllü ücretsiz yarışmamıza katılabilir, seçkin markaların size özel indirim ve kampanyalarından öncelikli olarak haberdar olabilirsiniz. İlginiz için çok teşekkürler!

Selamlar,

Aylin

Planet49 ekibi
Favori renginizi seçiniz

:31::31: Bekleyip görcez bakalımm hayırlısı

fake cnm herkese aynı maili göndermişler:20::20:

fikrimühimden anket maili geldi dişmacunu için..ankete girdim internet gazetesi ile ilgili çıktı :53:,ne alaka anlamadım..
FM den böyle maille anket gelen varmı kızlar..:44:

fikrimühimden anket maili geldi dişmacunu için..ankete girdim internet gazetesi ile ilgili çıktı :53:,ne alaka anlamadım..
FM den böyle maille anket gelen varmı kızlar..:44:

bana geldi fakat 2 tane anket gözüküyor.
biri diş macunu diğeride internet gazetesi için
FM ye girip çıkış yap sonra tekrar gir belki düzelir
2 anket var yani seninki ndn öyle oldu acaba?

Sayın üyelerimiz,

Oluşan karışıklıktan dolayı özür dileriz. Haksız bir durum olmaması adına yarışmaya katılan tüm üyelerimize göz maskesi hediye ediyoruz.

pr@shiseido.com.tr adresine ad, soyad, telefon, e-posta ve adres bilgilerinizi gönderebilirsiniz.
shisedio

Back
X