Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar lilanar diye bi sete var sattıgınız ürünlerden prim alıyormussunuz.. bununla ilgili bilgisi olan var mı yardımcı olabilir misiiz.. ben katılayım dedim ama site ile ilgili pek bilgim yok.. evde calısma imkanı sunuyormus.. nasıl olur acaba diye biraz tedirginim.. bilgisi olan varsa paylasabilirmi.. katılmalı mıyım acaba bana bi zararı olur mu ki acaba sonucta işin içinde para var.... :O :O

öncelikle geçmiş olsun canım Allah bir daha böyle acı göstermesin, bende yaşadım çok zor. Rabbim bundan sonra sağlıklı bir evlat nasibetsin inşallah.. bu söylediğin siteye girip şöyle bir baktım, sanırım avon tarzıyla satış yapan bir kuruluş, satıcaksın kazanıcaksın.. :)

bu kampanya bitmiş sanırım kontesciğim..ama yanlış anlamış da olabilir cnm

ben aslında ülkerin sayfasının linkini vermiştim ama başka yere yönlendirmiş link, sebebini anlamadım :26:

benim söylemek istediğim yıldızlar klübü şeysi değildi.

şuydu ;

@Ülker Çikolata lezzetinden vazgeçemeyenler şimdi 1 AUDI A3 ve 10 iPhone 4S kazanmaya çok yakın!
Sen de bu lezzetten vazgeçemiyorsan ve kazanma şansı yakalamak istiyorsan, hemen Ülker Çikolata paketlerindeki şifreyi gönder! Detaylar Ülker Çikolata Facebook sayfasında ve www.ulkercikolata.com.tr'de! Haydi sende daha fazla şifre gönder, daha fazla kazanma şansı yakala!

uyarı için teşekkürlerr:72:

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun canım Allah bir daha böyle acı göstermesin, bende yaşadım çok zor. Rabbim bundan sonra sağlıklı bir evlat nasibetsin inşallah.. bu söylediğin siteye girip şöyle bir baktım, sanırım avon tarzıyla satış yapan bir kuruluş, satıcaksın kazanıcaksın.. :)

bende öncelikle tşk ederim.. derdini veren ALLAH sabrını da veriyor.. 2. olarak da bu sitede illa her zaman satış yapacaksın diye bişey yokmus.. satış limiti falan da yokmus.. baya da bi prim kazandırıyo.. satış yaparsan kazanırsın yoksa yok diyorlar.. katılsam mı bilemedim bi de zor güveniyo insan .. sonucta işin içinde para olunca ne olur ne olmaz diye bakalım biraz araştırma yapıyorum sonra kaydolacagım inş.. :) :) sonradan kaydolmak isteyen olursa benim üyelik numaramla birlikte girerse ikimiz de satış yaptıgında ikimiz de kazanacagız.. böyle olursa haberdar olalım birbirimzden.. :3: :7:

ilginchediyelikler.com
‎10 adet Wayfarer İmaj Gözlüğü kampanyamızı kazanan yarışmacılar:
Zeynep Yıldırım, Vildan Yanmaz, Emine Baral, Engin Cantürk, Ethem Öncül, Suna Öztürk, Bahtiyar Yıldız, Burcu Cantürk, Gözde Yıldız, Banu Arıtsın..

Kazananları tebrik ediyoruz. Kazanan talihlilerin hediyelerini teslim edebilmemiz için gereken teslimat adreslerini İlginç Hediyelikler kişiye özel hediyeler, 14 Şubat, sevgililer günü hediyeleri, sevgiliye hediyeler, ilginç hediyeler, adresine üye olarak sisteme girmeleri yeterli olacaktır.
İlginç Hediyelikler kişiye özel hediyeler, 14 Şubat, sevgililer günü hediyeleri, sevgiliye hediyeler, ilginç hediyeler,

Kampanyalarımız devam edecektir. İlginchediyelikler.com kazandırmaya devam ediyor.

bir de aklımdayken,
https://www.facebook.com/benefitcosmeticsturkey
Şu an İstanbul için doğum günlerine özel ücretsiz Brow Bar hizmetimiz yalnızca Demirören Sephora' da verilmekte. Doğum gününüzden bir süre önce mağazamıza uğrayarak Benefit Uzmanlarından randevu almanız gerekmektedir. Bene-Sevgiler

doğum gününüzden haftalar önce randevu almanız gerekli bildiğim kadarıyla.. kaş alımı,bakımı vs yapılıyormuş kaş barda.. normal kaş bar fiyatı 25 tl yazıyor googleda

Pera butik 50tlde 30tl indirim sağlayan çek var kızlar isteyenle takas yapabilirim.....

selam herkese :16:

yarın markafoniden aktifleşecek çekim var.sitenin yapısı değişmiş. çek kodu kullanacağım yer nerede acaba? deneme yapayım dedim ürün attım sepete ama kredi kartı yerine gelince durdum yanlışlıkla onaylanır falan dedim.o aşamaya kadar da çek hanesi yerini göremedim.bilenler yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler...

bu arada daybuyday dan 3 tane daha çek yüklenmiş hesabıma toplam 100 tl çekim oldu :16:

Back
X