Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kesici Dişler— Yiyecekleri kesmede kullanılan keskin ön dişler (Dört adet üstte ve dört adet altta bulunur).

8 dogru kizlar

tt c. dan kazandıysan sayemde aradılar şikayet ettim onları umarım benim hediyeleri de gönderirler
sayemde derken? ben de sürekli iletişim halindeydim sonunda döndüler nihayet,sayemde ararlar senide inşallahhh...

ben de tt çocukdan kazanmıştım 4 ay oldu hala gelmedi sende mi tt çocukdan yoksa hasbrodan kazandın:55:
hatırlamıyorum ponny çizzgi filmi ile ilgili soru soruyorlardı...
arayan no hasbrodan arıyorum dedi ama

sonunda hasbrodan aradılar az önce ponny oyuncağı seti kazanmıştım 3 ay oluyor adres aldılar nihayet burdan biri daha vardı haberi olsun senide ararlar arkadaşımmm :10: :10: :46: :52:

Hadi gözün aydınnnnnnnn :46:
Arkadaş bahsetmedi hiç aradılar gibisinden ama söylerim bi, teşekkürler unutmadığın için :34:

Hadi gözün aydınnnnnnnn :46:
Arkadaş bahsetmedi hiç aradılar gibisinden ama söylerim bi, teşekkürler unutmadığın için :34:

benide my little pony için ttnt çocuktan 5 ay sora aradılar mail yaza yaza facebooka yaza yaza usanmıştım demek benim gibi yazan arkadaşlarımızda etkili oldu :52::52:

sen yine iyi demişsin ben 157 falan dedim :1:
Bu arada kilo vermede süper gidiyosun özel bi formülün var mı:44::44::1::1:

ben de 150 200 arasında rakam yazmıştım..tutmadı..:25:
bende :49:doğumdan sonra 10 kilo verdim diyetle(2,5 ayda).. herşeyin laytını tükettim, az yedim..

Back
X