Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar kozmotrend den ankette kazanmıştık ya şimdi aradılar oradan haberiniz olsun. adres aldılar. hediyeyi en kısa sürede ulaştıracaklarmış. bilginize

RockOnAir‘dan “Göktuğ Şahin Musikisi – Albüm Lansman Konserleri”ne hediye davetiye!

5 çifti Olimpia Event Hall – İstanbul (6 Nisan Cuma)‘daki ; 5 çifti Zeus Rock Bar – İzmir (20 Nisan Cuma)‘deki albüm lansman konserlerine gönderiyoruz…

Yarışmaya katılmak için: http://www.RockOnAir.com

--------------------------------------------------------------
DETAYLAR :

1- Yarışma dahilinde 5 çifte “Göktuğ Şahin Musikisi – Albüm Lansman Konseri @ Olimpia Event Hall – İstanbul”, 5 çifte “Göktuğ Şahin Musikisi – Albüm Lansman Konseri @ Zeus Rock Bar – İzmir” olmak üzere 10 çifte (20 kişi) hediye davetiye verilecektir.
2- Yarışmaya katılmak için; sitemizdeki formu doldurup göndermeniz yeterlidir.
3- Yarışmaya İstanbul ve İzmir dışındaki dinleyicilerimizin katılmamaları önemle rica olunur.
4- Konserlerde 18 yaş sınırı mevcuttur. Bu nedenle 18 yaşının altındaki dinleyicilerimizin katılmamaları önemle rica olunur.
5- Davetiye kazananlar, İstanbul için 5 Nisan‘da; İzmir için 19 Nisan‘da sitemizden duyurulacaktır.
6- Davetiye kazananlara ayrıca e-mail ve cep telefonuyla da bilgi verilecektir.
7- Konser girişinde kimlik ibraz etmeniz yeterli olacaktır.
:62::66::81::64::122::46::52::92:

Son düzenleme:
milupaya gıcık oluyorum aylar geçti hala ses seda yok telefonla bile aradım doğum günü paketini göndermediler hala kimse üye falan olmasın:47:

bana bunun dışında hamileyim seti gelmişti. hoşgeldin bebek setini göndermediler. bunu da göndermemişlerdi 1-2 hafta önce mail attım. paketlerim gelmedi diye. sanırım msjdan dolayı gönderdiler bu seti.

Kızlarrrr kuryenet ten gelmişler ama evde olmadığım için kağıt bırakıp gitmişler,,, ne gelmiş olabilir?:26:
Sadece Daybuday siparişlerim vardı ama onlar hep yurtiçi kargoyla geliyordu.

arkadaşlar paylaşım yaparken lütfen link verirmisiniz! bulması zor oluyor sonra.

bilmeyenler için resim ekledim.

halka içine aldığım butona tıklayıp yarışmanın linkini yapıştırıyosunuz. =)

$Adsız.webp

arkadaşlar daybyday bana hediye çeklerimi yüklemedi niye acaba ne kadar zaman sonra yüklüyolar? arkadaş daveti için olanları ?

arkadaşının siparişi eline geçtikten bir ay sonra yükleniyor

daybuyday dan bahsediyorum alıntı yapmayı unutmuşum:9:

Son düzenleme:
kızlar kozmotrend den ankette kazanmıştık ya şimdi aradılar oradan haberiniz olsun. adres aldılar. hediyeyi en kısa sürede ulaştıracaklarmış. bilginize

beni de şimdi aradılar, pek bi ciddi konuştu adam, güvenlik nedeniyle kayıt altına alıyorlarmış konuşmaları, hediyenin ne olduğunu söyleyemezmiş de ne kadar gizli bi şirketmiş anlamadım :18: acaba ne göndericekler bu kadar saklıyorlar :26:

ayy ayyyy..şu :21:peştemalim gelmedi gitti heee...:25:
bizim adrese dağıtımı olmayan şubeye gönderilmiş,onlar bizimle ilgilenen şubeye göndermiş..:51:
istanbul içi bir kargo maşallah, 5 günde ancak geliyor.:41:.

Back
X