BEn de tam şimdi paylaşmıştım..Tebrikler
![]()
tebrık ederımm mm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEn de tam şimdi paylaşmıştım..Tebrikler
![]()
aradım canım net bir cevap alamadım sorun yokmuş vs dedi çıkan temsilci,off 2haftadır bununla uğraşıyorum çok uğraştırdılar elli defa telefon etmişimdir kargo ulaştı mı inceleniyor mu vs vs hiçbir bilgi verilmedi hep kendim aradım öğrendim insan bir maille bilgilendirir değil mi ne bileyim kargonuz geldi inceledik ya da birşey denseydi , sadece içine iade alınamayacağına karar verildi yazılmış hepsi bu kendim kırsam zaten yollayacak değilim tık diye atıverdi altındaki mandal bir de zaten açar açmaz şiltesinde yırtık vardı teşhir ürününü satmışlar yani çok güzel,muhtemelen defalarca söküp taktıkları için de hasar görmüştür başka birşey gelmiyo aklıma neyse herkese ders olur diye yazdım büyük ürünleri alırken dikkatli olalım bari,mağaza olsa ne yapar yapar götürürdüm ben bunu hakkımı yedirmem ama bu şekilde alışverişte pek şans yok gibi baştan kabul ediyorsun gibi herşeyi
air özel msj attım canım canım baksana
tebrikler canım
kızlar daybuydan da yüklenmesi gerekn son 1 çekim kaldı 26 şubat alışverişindenşuan 120 tl oldu hesabımda çeklerim
bornoz yolu gözlüyorum daybuyday da
![]()
tebrık ederımm mm
ya nasıl olkadar tl yükleyebiliyosunuz formülü nedir bu işin biri banada sölesin![]()
tebrikler canım
kızlar daybuydan da yüklenmesi gerekn son 1 çekim kaldı 26 şubat alışverişindenşuan 120 tl oldu hesabımda çeklerim
bornoz yolu gözlüyorum daybuyday da
![]()
Merhabalar, Mart ayı boyunca projelerimizi paylaşarak bizden Swatch marka kol saati kazanan katılımcılarımız belli oldu. Hediyeleri bugün yola çıkıyor:) Herkese destekleri için çok teşekkür ederiz. Hediye kazanan 3 şanslı katılımcımızın isimlerini buradan paylaşıyoruz:
Tuba Şanal - Kayseri
İncilay Dündar Türk - İstanbul
Oktar Ayca - Karabük
şu dankekten bide ben kazansam ya bu arada netvariumdan saatler gelmedi zaten belirli bir tarih vermişlerdi o tarih daha gelmedi şimdi unuttum ayın kaçından snra gönderceklerini:26:
o sayfada mart ayı boyunca yayınlananları paylaştık ve kazandık.
ayrıca netvarium saatleri 13-17 nisan tarihleri arsında yollayacakmış
canım kaç kere anlatıldı bu topikte sıkılanlar olabilir:26::26: ama ben anlatıyım yinede
daybuyday a birsürü maille kayıt oluyorum 1 hesabımdan bütün mailleri davet ederek
yine bütün bu mailler ile sırası ile fikirmetreye üye oluyorum
fikirmetre aracılığı ile anketleri doldurup her hesabıma 10 tl çek yüklüyorum
kargo bedava olduğu gün bütün çeklerimi kullanıyorum ve 0.90 kuruş gibi fiyatlara alışveriş yapabiliyorum
sonra ürünlerimin gelmesini bekliyorum
ürünlerim geliyor bu sefer 1 ay kadar çeklerimin yüklenmesini bekliyorum