Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazanmışımmmmmmm

evet canım aynı mesajı bana da gönderdiler sonrasında da sabunlarımı
gelir gelir hayırlısıyla merak etme

canım sen profilindeki adres bilgilerini kontrol et bana öyle birşey gelmedi geçen cuma bebeğim geldi ama kutunun üstünde iade yazıyor kargo aramazsanız bazı kargolar iade yazıp kendilerine alıyorlarmıs kargoyu getiren çocuk dedi bilginiz olsun

Dün denedim biliyorum dan saç boyam gelmiş :) senede bir kez numunem geliyor oda denedim biliyorum dan.. enteresan doğrusu.

huggies şuanda yokk katılım yoğunluğundan bitmiş sanırım ama arada bakıcağız yinee

yakalamak lazım yani

yaa kızlar huggies de formu doldururken neden deneme paketi numarası olarak mini ve yenidoğan var ??? benim kızım 9 aylık ona göre 3 numara seçebiliyo olmam lazım değil mi? :44:

yaa evet 5 numara 3 numara bez alan kızlar nasıl aldınız anlatın bi allah rızası için yaaa:) stoklarında mı kalmadı acaba büyük numara bezler ? :S:44:

yaa evet 5 numara 3 numara bez alan kızlar nasıl aldınız anlatın bi allah rızası için yaaa:) stoklarında mı kalmadı acaba büyük numara bezler ? :S:44:

canım daha sonra arayıp memnun kaldınız mı demişler arkadaşlarda numaralarını söylemişler tekrar doğruyu gönderdiler.

Kızlar bu sabah upsden aramışlar ama uyuyodum:26: ne olabilir kiiii:44:

kızlar theramed ten kazandıklarım geldi şimdiye kadar kazandıklarımın içinde en iyisi nasıl olduysa şans bana da güldü teşekkürler theramed

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…