Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

güle güle kullan ben de aldım şimdi ama adres falan istemedi. kayıt olurken adres bilgilerimizi vermiş miydik? sen de nasıl ooldu.? yanlış yapmadım umarım :26:

adres kayit olurken yaziliyordu da bir sorun var rexonalar card ile sadece migrostan aliniyormus

canım aramızda koras cemile tanıdıklar bunlar sorun olmaz allahın izniyle :26:

canım sanaözel mesaj attım ben baksana

:26:haklısın canım daha anlatmıcam kimseye merak eden araştırsın sayfalarca anlattım hala soru geliyo:26:

Yok cnm hiç bi şüpheniz olmasın.Bende seninkini kullanıcam ihtiyacım olduğu zaman..:38::38:

adres kayit olurken yaziliyordu da bir sorun var rexonalar card ile sadece migrostan aliniyormus

evet migros money karta tanımlanıyormuş. ben o yüzden kartlarıma ait hesaplarımdan oyuna katılmıştım. 3 tane hakkım var senin 5 tane kartın mı var yoksa yanlışlıkla mı yaptın?

kızlar yaa çok moralim bozulduu.. sizden heves ettim birkaç mail adresiyle fikirmetreye üye oldum şimdi birisinin anketini bitirdim. maşalla ne bitmez anketti yaa :47: ama gönderdikleri kodu daybuydaya giriyorum kabul etmiyoo(geçerli bir kod girin diyo) büyük harf-küçük harf, tek tek yazarak. kopyala yapıştır yaparak her yolu denedim kodu kabul etmedi.. fena moralim bozuldu yaa. şimdi fikirmetreye mail attım ama dönerlermi bilmiyorum :50: sizdede oldumu hiç böyle

sephora Kazananlar

ümühan sen İzmir
seyda sen İzmir

Nuran Küçükçelebi Karaman
Cansu Küçükçelebi Karaman
Ayşe Küçükçelebi Karaman

nahide gül Kocaeli
nevrin gül Kocaeli
Gülcan Gül Kocaeli
çiğdem gül Kocaeli

inciser gök Kocaeli
onur gök Kocaeli
selda gök İstanbul

sezai değirmenci İstanbul
rıdvan değirmenci Sakarya
hande değirmenci İstanbul

nur bal Ankara
meltem demir İzmir
zeynep demirtaş Ankara
sümeyye özalp Kocaeli
fatime maytar Diyarbakır
sevgi aydın İstanbul
Gizem Urhan Sakarya
gülsah aka İstanbul
melih turhan İstanbul
Nezihe ÖNEY Tekirdağ
meltem demir İzmir
Pınar Urhan Korkusuz İstanbul
seher kesim Yalova
İREM KIZILDERE Tekirdağ
azra sude özalp Kocaeli

Bugün sayfa açılmadı kimse giremedi doğru dürüst yarışmaya:19::19:Kazananlarda maşallah hep aynı soyad:19::19::20::20::20:

evet migros money karta tanımlanıyormuş. ben o yüzden kartlarıma ait hesaplarımdan oyuna katılmıştım. 3 tane hakkım var senin 5 tane kartın mı var yoksa yanlışlıkla mı yaptın?

3tane var malesef yanlislik

Benim bildiğim,kampanyaya katıldığımız mail adresinden money kart numarasını göndermek.Ben öyle yaptım..:40::40:

Kızlar ben bugünü kastederek yazmadım daybuyday, bikaç gündür aklımda ancak bu gün yazabildim, normal kullanıcılardan bahsetmiyorum zaten, biz bize zaten güveniriz :34: ziyaretçiler öğrenmesin diyorum :27:

Akbank Sinebaz Sizleri Bekliyor
Facebook'ta Akbank Sinebaz | Facebook
Sinebaz 31. İstanbul Film Festivali'nde hangi filmin size uygun olduğunu tahmin etmek için sizleri bekliyor!

Sinema severler için film bulma yarışması, arada şanslı film denk gelirse festival bileti varmış.

sephora Kazananlar

ümühan sen İzmir
seyda sen İzmir

Ayşe Küçükçelebi Karaman

nahide gül Kocaeli
nevrin gül Kocaeli
Gülcan Gül Kocaeli
çiğdem gül Kocaeli

inciser gök Kocaeli
onur gök Kocaeli
selda gök İstanbul

nur bal Ankara
meltem demir İzmir
zeynep demirtaş Ankara
sümeyye özalp Kocaeli
fatime maytar Diyarbakır
sevgi aydın İstanbul
Gizem Urhan Sakarya
gülsah aka İstanbul
melih turhan İstanbul
Nezihe ÖNEY Tekirdağ
meltem demir İzmir
seher kesim Yalova
İREM KIZILDERE Tekirdağ
azra sude özalp Kocaeli

Bugün sayfa açılmadı kimse giremedi doğru dürüst yarışmaya:19::19:Kazananlarda maşallah hep aynı soyad:19::19::20::20::20:
:53::53::53:
bu ne?aile boyu kazanılmış..:51:

sephora Kazananlar

ümühan sen İzmir
seyda sen İzmir

Ayşe Küçükçelebi Karaman

nahide gül Kocaeli
nevrin gül Kocaeli
Gülcan Gül Kocaeli
çiğdem gül Kocaeli

inciser gök Kocaeli
onur gök Kocaeli
selda gök İstanbul

nur bal Ankara
meltem demir İzmir
zeynep demirtaş Ankara
sümeyye özalp Kocaeli
fatime maytar Diyarbakır
sevgi aydın İstanbul
Gizem Urhan Sakarya
gülsah aka İstanbul
melih turhan İstanbul
Nezihe ÖNEY Tekirdağ
meltem demir İzmir
seher kesim Yalova
İREM KIZILDERE Tekirdağ
azra sude özalp Kocaeli

sormasana ya saatlerdir bilgisayar başındayım bekliyorum ama açılmadı bir türlü sobrada bitti dediler ya

CicekSepeti.com
Twitter yarışmamız başladı! #ciceksepeti hashtag'i ile yeni ürünümüz Kırmızı Güller Kek Buketi'ne en iyi sloganı bulan twitter takipçimiz, bu leziz buketi kazanacak. Siz de hemen twitter takipçimiz olun ve yarışmamıza katılın! :) Twitter

Yurtiçi Kargo’nun Çocukların Şehirleri Resim Yarışması başladı! Hemen tıklayın, çocuğunuzla yaşadığınız şehrin resmini çizip, en güzel 23 Nisan hediyesini kazanma şansı yakalayın: https://apps.facebook.com/cocuklarinsehirleri/

Son düzenleme:
:53::53::53:
bu ne?aile boyu kazanılmış..:51:

tüm sülale :30: kazanıyor tamam onlar boşluktan faydalanıp kazanıyor peki bu koskoca firmalara ne demeli yani bunu yayınlayan kişi ne kadar aptal ki yayınlıyor yani ben firma da olsam yayınlamam haksızlık yapıldı buyrun bu da kanıtı dercesine yayınlamışlar. :33:

kızlar yaa çok moralim bozulduu.. sizden heves ettim birkaç mail adresiyle fikirmetreye üye oldum şimdi birisinin anketini bitirdim. maşalla ne bitmez anketti yaa :47: ama gönderdikleri kodu daybuydaya giriyorum kabul etmiyoo(geçerli bir kod girin diyo) büyük harf-küçük harf, tek tek yazarak. kopyala yapıştır yaparak her yolu denedim kodu kabul etmedi.. fena moralim bozuldu yaa. şimdi fikirmetreye mail attım ama dönerlermi bilmiyorum :50: sizdede oldumu hiç böyle

canım bendede oldu çıkıp tekrar girdim baktım yüklenmiş. sanırım daybyday de bir sorun var sayfalarda yarım çıkıyodu oda düzelmiş. tekrar kontrol et

Back
X